Palmiros horoskopas sekmadieniui, rugpjūčio 23 d.

Sekmadienis aktyvesnis, tiesa, pasistenkite likti ramūs ir saikingi, kitaip nepastebėsite, kaip sugadinsite šventinę nuotaiką artimiesiems, draugams, nukentėsite pramogaudami, linksmindamiesi.

Savaitgalį ir pirmadienį nepalanku pirkti vertingus daiktus (ypač tuos, kurie gali sudužti, suskilti ir pan.). Kad ir su kuo bendrausite, venkite ginčų – ne laikas demonstruoti principingumą.

Savaitgalį (ypač antrą sekmadienio pusę) ir pirmadienį bus stipri konfliktų, traumų, ypač sportuojant, kritimo iš aukščio, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Būkite atidesni lipdami ar dirbdami su aštriais įrankiais. Labiau pažeidžiami bus galva, stuburas, keliai. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties, labiau tikėtini insultai.

Labiau save turėtų pasaugoti vyresnio amžiaus asmenys, vadovai. Tai nepalankios dienos sportininkams, kariškiams, vyrams apskritai.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jei šalia jūsų namo medis nulūžtų ar jūsų lazda, skėtis sulūžtų, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Avinas (03 21–04 20). Takto praradimas (ypač sekmadienį, pirmadienį) brangiai kainuos. Venkite ginčų ir priekaištų – kad ir kokios pateisinamos jūsų pretenzijos būtų, vis tiek liksite neteisūs. Būkite atidesni ir švelnesni sutuoktiniui.

Jautis (04 21–05 20). Būkite atlaidesni, nesierzinkite dėl niekų – jums vėl atsivers naujų galimybių. Pasistenkite ką nors nuveikti šeimos labui ir būkite atidesni seneliams. Beje, atsitiktiniai meilės nuotykiai bus kenksmingi.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis sudėtingas, traumingas. Būkite atidesni sveikatai – ginčai su sutuoktiniu bus itin žalingi. Galimi nenumatyti nuostoliai.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienio antrąją pusę atkusite. Tiesa, diena daug kuo nepalanki, tad labiau pasaugokite gerus santykius su tais, kuriuos mylite. Itin atidūs būkite vaikams.

Liūtas (07 23–08 22). Susitikimams su jums reikalingais asmenimis savaitgalis visiškai netinkamas. Jei teks bendrauti, stenkitės daugiau išgirsti nei pasakyti, ir tai svarbu ne vien solidumo sumetimais. Galite netyčia išduoti savo paslaptis. Sekmadienį, pirmadienį skirkite ramiam šeiminiam poilsiui.

Mergelė (08 23–09 22). Daug nenorėkite, neplanuokite – tai, ko labai norėsite, bus nepasiekiama. Stenkitės duoti, o ne reikalauti, imti. Pasisaugokite vagių, sukčių. Ne laikas aiškintis meilės santykių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Įtemptos, nemalonios dienos – gali tekti mokėti už ankstesnes klaidas ir išgirsti ne vieną priekaištą (nebūtinai teisingą). Tik nereikėtų daryti kategoriškų išvadų ar su kuo nors nutraukti santykių (ypač meilės).

Skorpionas (10 24–11 22). Skirkite savaitgalį ramiam poilsiui. Nesiekite dėmesio jėga, nebūkite įkyrūs sekmadienį, jei jūsų vengs jums patinkantis asmuo. Būtina stiprinti sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Ne pačių smagiausių naujienų, staigmenų dienos. Labiau sutelkite dėmesį į smulkmenas – nežymi draugo užuomina, atsitiktinai išsprūdęs mylimo žmogaus ar vaiko žodis padės teisingai susiorientuoti, suprasti, kas ką nuo jūsų slepia. Kita vertus, visos nelaimės savaitgalį ir pirmadienį per neatsargumą, skubėjimą, išsiblaškymą arba piktumą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgalis ir pirmadienis – nebloga proga sugadinti santykius su tais, kuriuos mylite, vertinate, gerbiate. Likite pozityvūs, nes savaitgalį situacija visai be reikalo jums pasirodys blogesnė, nei yra iš tiesų.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį išklausykite tėvų patarimo jums svarbiu klausimu.

Žuvys (02 19–03 20). Mažiau rizikuokite, dėl nieko nesijaudinkite – dėl to galite įsivelti į konfliktą, sulaukti nuostolių ir kitokių nemalonumų. Savaitgalis žada nenumatytas išlaidas kelyje arba per svečius. Nesivelkite į romantiškus nuotykius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą