Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugpjūčio 24 d.

Itin sudėtingas pirmadienis – tai ypač nepalankaus meto, prasidėjusio rugpjūčio pradžioje, paskutinė diena. Ko gero, pasiteisins taisyklė, kad juodžiausia naktis prieš aušrą.

Pirmadienis konfliktiškas. Pasistenkite nusiteikti ramiam darbui ir siekti taikaus bendravimo. Būtina atida, kad ir kuo užsiimsite. Dažniau ilsėkitės, nepervarkite.

Nepalanku pirkti vertingus daiktus (ypač tuos, kurie gali sudužti, suskilti ir pan.). Kad ir su kuo bendrausite, venkite ginčų – ne laikas demonstruoti principingumą.

Bus stipri konfliktų, traumų, ypač sportuojant, kritimo iš aukščio, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Būkite atidesni lipdami ar dirbdami su aštriais įrankiais. Labiau pažeidžiami bus galva, stuburas, keliai. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties, labiau tikėtini insultai.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo palanku sapnuoti žaliuojančius augalus. Žiema, ruduo – nuostoliai, nusivylimai. Žiedai – sveikata; prinokę vaisiai ant medžių – turtas, skalsa. Gyvūnai – apgaulės, nesėkmės, nuostoliai.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi – galite praleisti gerą progą; jei nuo lubų tinkas imtų byrėti, jei parketlentė iškristų ar grindys įlūžtų – nuostoliai, namų praradimas; jei netyčia nagas nulūžtų – netikėta liga, nužiūrėjimo požymis; jei atsirastų daug smulkių trukdžių, apimtų tingumas – vidinės darnos praradimas.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – gera žinia; išvysti krintančią žvaigždę – nauja pažintis; gauti laišką ar knygą dovanų – aukštesnių jėgų apsaugos požymis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus kelionėms, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; patartina nešioti tamsiai raudonų, rudų, geltonų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį nepraleiskite progos atsiprašyti dėl ankstesnių nesklandumų bendraujant. Nesiimkite nieko rizikingo.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį itin siekite santarvės. Suaktyvės priešai, konkurentai.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį anksčiau kilusios problemos gali dar labiau paaštrėti, jei pristigs diplomatiškumo bendraujant, atsargumo ką nors veikiant.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį neplanuokite svarbių dalykinių susitikimų, nesivelkite į avantiūras.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį skirkite ramiam šeiminiam poilsiui.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis žada netikėtų problemų, dėl kurių gali tekti kai ko atsisakyti, pakeisti svarbius planus. Nesivelkite į konfliktus, intrigas. Galite nukentėti nuo apgavikų, vagių. Būkite atidesni vairuodami, eidami keliu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį gali užgriūti nauji rūpesčiai, tiesa, susiję ne su jūsų veiksmais, o svetimomis klaidomis, problemomis.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis daug kuo pavojingas, tad bus svarbi savistaba. Nepasiduokite pirmam impulsui, likite orūs. Ir pamirškite žodį „niekada“. Saugokite save ir gerus santykius su artimaisiais ir aplinkiniais.

Šaulys (11 23–12 21). Tikėtinos nelaimės per neatsargumą, skubėjimą, išsiblaškymą arba piktumą. Tad susitelkite, būkite itin atidūs, jei tektų vairuoti automobilį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Dar viena proga sugadinti santykius su tais, kuriuos mylite, vertinate, gerbiate. Tiesiog reikia ištverti, palaukti bent iki antradienio, kai viskas netikėtai apsivers jūsų naudai!

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis kritinis. Būtina atida dirbant – padarytos klaidos ilgam pakenks.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis apgaulingas – nebūkite patiklūs, ypač su mažai žinomais asmenimis. Gal tai vilkas avies kailyje?

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą