Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 6 d.

Vis dar sudėtingas metas, prasidėjęs mėnesio pradžioje. Vis dėlto antradienis, trečiadienis sąlygiškai neblogas laikas, tad verta planuoti svarbiausius savaitės darbus. Tiesa, antradienis nebus tinkamas aktyviai bendrauti, piniginiams ir turto, taip pat darbo reikalams tvarkyti. Imkitės tądien tik to, kam nereikia pagalbos, ką galite atlikti vieni. Venkite pažadų – ne laikas įsipareigojimams, juolab raštu.

Būkite pasiruošę, kad abi dienos (ypač trečiadienis) permainingos, įtemptos – vos kuo nors įsitikinsite, ką nors sužinosite, kas nors ims ir pasikeis, paaiškės atvirkščia reikalo pusė. Aplinkybės klostysis keistai ir neprognozuojamai, tad geriau mažiau planuoti – netikėtumai gali viską apversti ir pakreipti nenumatyta linkme. O staigmenų bei įvairių nesutapimų, neatitikimų pakaks: protinga išraiška nebūtinai bus adekvatus mąstymo požymis ir gali būti lydima absurdiškų sprendimų. Jei išvysite ką nors labai išmintingai nusiteikusį ir norintį jums patarti, padėti, verta (bent jau antradienį) lanku apeiti šią personą.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbūs moterims, pildysis per mėnesį. Buvo palanku regėti kovą, ginklus, kraują – tai pergalė, iškilimas.

Blogas ženklas: rytą pieną išlieti, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, plaukai į kaltūną susiveltų, siūlai mazgytųsi, negalėtumėte siūlo į adatą įverti, rasti lėlę be galvos ar atskirai nutrauktą galvą, veidrodį sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, susižeisti kruvinai, jei dantenos imtų kraujuoti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, netikėta dovana, jei netikėtai šviesa virš galvos įsižiebtų – sveikata, stiprybė.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankūs blankūs tonai, vengtinos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Sunkios dienos tiems, kurių profesija susijusi su informacijos kaupimu, skleidimu, transportu, aptarnavimo sfera. Išklausykite draugų patarimų, tačiau turėkite ir savo nuomonę. Antradienis netinkamas su vadovybe aptarti jūsų karjeros perspektyvas.

Jautis (04 21–05 20). Patartina pabaigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę (naujų ir papildomų nesiimkite). Ypač antradienis netinkamas svarbiems finansiniams sprendimams ir nepalankus ne tik pinigams investuoti, skolinti, bet ir skoloms grąžinti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors šios dienos gana palankios, galite nukentėti dėl per didelių užmojų, per geros nuomonės apie sąjungininkus. Jei remsitės kitais, kritinę akimirką galite pralaimėti. Nebūkite patiklūs – galite susidurti su gražiai pateiktu melu.

Vėžys (06 22–07 22). Jūs daug kuo nepatenkinti ir jūsų pečius slegia nemenki rūpesčiai. Deja, tai klaidinantis metas – galite neteisingai suprasti išgirstą informaciją ar aplinkiniai gali neteisingai įvertinti jūsų žodžius. Itin nepalanku aiškintis santykių su antrąja puse – nereikia jos niekuo kaltinti, juolab teisti.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmasis įspūdis apgaulingas. Po kiek laiko jūsų nuomonė keisis. Nepriimkite impulsyvių, juolab naujų sprendimų – veikite pagal seną planą. Pasistenkite į jums svarbią situaciją pažvelgti iš šalies, nesibijokite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo.

Mergelė (08 23– 09 22). Būkite atsargūs vairuodami, atidūs darbe – klaidos, kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę. Venkite bet kokių ginčų su vadovybe – nenorėkite būti protingesni už savo viršininką, tad darykite, kas pasakyta, priešingu atveju bus užkirstas kelias tolesnei karjerai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Niekur neskubėkite, venkite ginčų su aplinkiniais. Jei jūs nuomonės skiriasi, atidėkite svarbų pokalbį, nesiimkite pamokslauti. Nepatartina tvarkyti keblių juridinių, finansinių reikalų, ypač jei jie susiję su kelionėmis, veiklos plėtra.

Skorpionas (10 24–11 22). Ne laikas ką nors keisti – gali taip nutikti, kad nuo vilko ant meškos užšoksite. Šiomis dienomis geriausia netvarkyti svarbių piniginių, turto ir profesinių reikalų. Venkite įsipareigojimų.

Šaulys (11 23–12 21). Aplinkinius intriguosite, tačiau neskubėkite užmegzti naujų pažinčių, ypač partneriškų. Venkite ginčytis ar aklai palaikyti kurią nors nuomonę – tai gali pakenkti net jūsų finansinei padėčiai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Darbų per akis, tačiau kad juos įveiktumėte, viską turite daryti patys. Galimos problemos dėl informacijos stygiaus ar nepatikimumo. Šių dienų pažadais, priesaikomis bei paskalomis nevertėtų tikėti.

Vandenis (01 20–02 18). Pavyks kai ką reikšmingo suvokti ir ištaisyti seną klaidą. Būkite pasiruošę priverstiniam staigiam manevrui – asmeniškam apsisprendimui geras laikas. Beje, tai puiki proga perimti iniciatyvą iš partnerių, ypač jei suprasite savo jėgą ir partnerių silpnumą.

Žuvys (02 19–03 20). Reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų, paskalų nešiotojų. Taip pat venkite įkyrių, agresyvių žmonių – būsite gana patiklūs, galite pasielgti prieš savo valią ir pasiduoti provokacijai. Nesiveržkite prie darbų – atidėkite, ką galite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą