Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 7 d.

Penktadienis prieštaringas: magės bendrauti, viską sužinoti, tačiau diena palanki koncentracijai į save, individualiam darbui. Tad pabūkite intravertai, kurie per save išsiaiškina, ko jiems reikia, bei savyje išsprendžia visas problemas. Bet kokiu atveju, venkite nereikalingo bendravimo.

Dirbant gali stigti atidos, susikaupimo, tad patartina dažniau daryti pertraukas – venkite ilgalaikės protinės įtampos. Gerai gilinti darbo su kompiuteriu žinias. Ne laikas ir įsipareigojimams, ypač finansiniams: nepalanku pinigus skolinti, grąžinti. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Pildysis greitai, reikšmės – tradicinės. Blogas ženklas: nuskriausti šunį, jei namuose šuo staugtų, jei dantis nuskiltų, nagas nulūžtų, akmuo iš žiedo iškristų. Geras ženklas: jei prie jūsų durų svetimas šuo lotų ar gatvėje draugiškai prie jūsų prieitų. Žvilgsnis į priekį: šeštadienis labiau palankus uždaresniam šeiminiam bendravimui, sekmadienis puikus aktyviam poilsiui ir geras įvairiems susitikimams. Šeštadienį palanki raudona, ryškiai geltona, vengtinos šviesios spalvos; sekmadienį palanki tamsiai raudona, rudai raudona, vengtini ryškūs deriniai, žydra; pirmadienį palankūs blankūs tonai, vengtini ryškūs deriniai, taip pat raudona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį nereikėtų ko nors svarbaus imtis bei naujų darbų pradėti. Taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės.

Jautis (04 21–05 20). Nors draugai bus pasiruošę jums padėti, vis dėlto šiandien geriau apsieiti be kitų pagalbos.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams, ir tai padės apsispręsti, ko reikia, bei pasirinkti kažką vieną. Itin svarbius dalykinius susitikimus atidėkite.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis smagus – jumis žavėsis, vertins svarbūs asmenys. Tiesa, nebus gerai priimti pagalbą – įsivelsite į priklausomybės pančius.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis dėl niekų – o apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį nesivelkite į ginčus su vyresniais bei viršesniais asmenimis. Patartina ginčytinu klausimu nusileisti antrajai pusei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį imkitės užvilkintų darbų. Tik būkite pakantesni – pretenzijos aplinkiniams gali būti perdėtos. Ne laikas sudėlioti taškus jums svarbiuose santykiuose.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis tinkamas tvarkyti reikalus, kuriuose nereikia daug bendrauti, įsipareigoti. Puiki diena kūrybiniam darbui. 

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį geriau nesiimti jokių svarbių reikalų. Geriausia ilsėtis ar bent jau laiką leisti namuose. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį nebendraukite su tais, kurių nemėgstate, ir venkite bet kokių ginčų su porininku darbe ir sutuoktiniu namie. Venkite žadėti, įsipareigoti, ypač finansiniuose reikaluose.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti, juolab priimti – ieškokite trūkumų. 

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį jūsų nerimas sklaidosi, gerėja savijauta. Esate vėl kupini naujų sumanymų, kuriuos netrukus galėsite įgyvendinti. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą