Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 20 d.

Svarbių pokyčių dienos, nuo kurių priklausys gyvenimo gerovė. Tiesa, laikas bus dvilypis: sėkmė ir pralaimėjimas greta. Likite realistai, pasiruoškite netikėtumams. Nesileiskite užvaldomi emocijų dėl kažkieno problemų – dabar tas laikas, kai kiekvienas pats turi rasti savo išeitį, individualų kelią. Ir neskubėkite daryti išvadų, juolab apsispręsti, įsipareigoti – ne viskas bus taip paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Šis laikas provokuos imtis permainų, naujovių, kurios nebūtinai pasiteisins, – venkite entuziazmo, radikalių permainų (tiek asmeniniame gyvenime, tiek veikloje), nepasirašinėkite nepatikrinę dokumentų. Kita vertus, jei esate viską pasvėrę, tinka pasirašinėti susitarimus, sandorius, tvarkyti kitokius piniginius ir turto reikalus.

Ši diena gali atskleisti meilės paslaptis, vieniems padėti įžiebti kaitresnę meilės ugnį, kitiems nutraukti užvilkintą romaną.

Tinkamas laikas ir romantiškiems pasimatymams ar pažintims.

Galimi rūpesčiai, netikėtumai per kompiuterius, telefonus, elektros prietaisus. Labiau tikėtinos avarijos, traumos.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus. Kova reikštų kova su savo bei svetimais trūkumais. Blogai buvo sapnuoti žalią žolę, apskritai bet kokią žalumą matyti – saugokitės apgaulės, galimas liūdesys, nesėkmė. Zuikiai, katės – išgyvenimai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis. Būti nuogam – katastrofa, tačiau plaukus kirpti – išvengsite to, kas jums kliudo gyventi, kas tampa jūsų nelaimių šaltiniu. Valgyti – išbandymai, liga. Negerai matyti ir savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: išsitepti purvu – nuostoliai, paslysti, nukristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jei užpultų naminis gyvūnas, jei odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jei suplyštų avalynė ar bato kulniukas nulūžtų, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – sidabrinė, žydra, vengtinos ryškios spalvos, taip pat juoda.

Avinas (03 21-04 20). Antradienis – paskutinė diena, kai Juodasis Mėnulis tikrina jūsų padorumą. Bet tamsiausia naktis prieš aušrą? Tad dar pakaks nesklandumų, klaidų bei komplikacijų, todėl nesiimkite daug darbų, kad galėtumėte juos atlikti neskubėdami, ramiai nusiteikę. Ir likite kantrūs, kai girdėsite artimųjų bei kolegų, šefo pastabas dėl atlikto darbo kokybės.

Jautis (04 21-05 20). Antradienį galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais bei tam tikra psichologine prievarta – teks netikėtai pakeisti planus. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galimi netikėti nusivylimai mylimu žmogumi ar senu bičiuliu. Bloga diena pirkti techniką bei įrankius tiek veiklai, tiek namams.

Dvyniai (05 21-06 21). Antradienį galimi nemalonumai dėl partnerių ar sutuoktinio kaltės. Vargu ar visur ir viską suspėsite darbe – mažiau planuokite ir pasiruoškite, kad būsite visiems labai reikalingi. Ir pasisaugokite konkurentų, pavyduolių pasalos, neįsivelkite į jų rezgamas intrigas.

Vėžys (06 22-07 22). Aplinkiniai ims ir pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas. Tačiau įsiklausykite į jų žodžius – tai antradienį apsaugos nuo galimų klaidų, nelaimių. Tik nenusiminkite – nuo penktadienio prasidės jūsų sėkmės laikas!

Liūtas (07 23-08 22). Antradienis daug kuo puikus, tiesa, stenkis į viską reaguoti ramiai, taikiai, nors netikėtumai gali trikdyti... Turite būti atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais, – pats laikas atvirai pasikalbėti. Ir būkite atsargesni su žmonėmis, kuriuos matysite pirmą kartą, – neskubėkite daryti išvadų.

Mergelė (08 23-09 22). Antradienis sudėtingas. Nesiveržkite nieko nauja imtis, netvarkykite piniginių ir turto reikalų. Būkite taktiškesni bendraudami su namiškiais, pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje. Galimos buitinės avarijos. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Svarstyklės (09 23-10 23). Antradienį nedarykite jokių skubotų išvadų ir nesiimkite žaibiškų veiksmų. Nors išties seksis tvarkyti skubius reikalus, daug darbų neužsigriebkite, imkitės tik tai, kas šiuo metu svarbiausia. Būkite labai atidūs atlikdami kasdienines užduotis, jei saugote savo darbo vietą.

Skorpionas (10 24-11 22). Antradienį galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, tačiau neskubėkite džiaugtis, nepulkite imtis pasiūlyto uždarbio – tai permainingas laikas, kai viskas įvyksta taip, tik atvirkščiai...

Šaulys (11 23-12 21). Esate kupini vilčių bei geriausių ketinimų, ir apgalvota rizika tvarkant reikalus pasiteisins. Antradienis palankus susitikimams (tiek dalykiniams, tiek asmeniniams), kur svarbi jūsų asmenybės įtaka, asmeninis žavesys.

Ožiaragis (12 22-01 19). Antradienį nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms. Bet ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių bei su niekuo nesivelkite į ginčus, taip pat niekam nepatikėkite savo paslapčių ar atsakingų dokumentų. Būkite atidesni savo viršininkui – galite neteisingai jį suprasti.

Vandenis (01 20-02 18). Antradienis permainingas, kai viskas išeina kiek kitaip nei turėtų būti... Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti ir griežtai neplanuokite darbų – kitaip teks nervintis dėl netikėtai sugriuvusių planų (nors gana greitai paaiškės, kad tai – į gera).

Žuvys (02 19-03 20). Antradienį, jei norite savo pasiekti, daug neužsibrėžkite – viskam parako tikrai pritrūks... Ir mažiau planuokite – pagalba, įvertinimai, pasiūlymai ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai kryps nenumatyta linkme.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą