Palmiros horoskopas trečiadieniui, lapkričio 11 d.

Trečiadienis palankesnis, tiesa, neskubėkite apsispręsti, pažadėti, įsipareigoti, jei norite, kad šios dienos darbai, susitarimai duotų naudos, – baigiasi Mėnulio mėnuo, tad svarbu viską pasverti, ramiai patikrinti, apskaičiuoti. Neskubėkite veltis ir į ginčus – provokacijų pakaks. Trečiadienis susijęs su vertingais pamokymais – kad ir su kuo bendrausite, stenkitės ne prieštarauti, o mėginti suprasti, ko verta pasimokyti.

Reikėtų labiau pasisaugoti sukčių, vagių.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai susiję su turtu. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukus kirpti – nuostoliai, gyvūnai – jėgų, sveikatos, praradimas.

Blogas ženklas: jei elektros kibirkštys blykstelėtų – dabartiniai jūsų poelgiai neteisingi, pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas namuose, jei ant jūsų drabužis užsidegtų – apsaugos praradimas, kristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę – sėkmė, sulyti saulei šviečiant – sėkmė tvarkant reikalus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – juoda ruda, tamsiai mėlyna, vengtinos – geltona, oranžinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis darbingas, negailėkite jėgų – tai lems geras permainas. Tinka su vadovybe ar būsimu darbdaviu aptarti jūsų karjeros perspektyvas. Galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų, tik neskubėkite jų priimti, kol nesužinosite visų jums keliamų sąlygų. Pravartu tvarkyti reikalus, susijusius su veikla užsienyje. Palanku tikrintis sveikatą, pradėti gydymo kursą.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį ieškokite naujų būdų, nepanaudotų rezervų tikslui pasiekti, tik likite realistai. Laukia geros žinios dėl jūsų šeimos reikalų bei pinigų. Ši diena palankiausia savaitėje. Tiesa, verta ne tik imtis sunkiai įveikiamų darbų ar susitikti su asmenimis, galinčiais padėti išspręsti darbo problemas, bet ir nueiti į meilės pasimatymą. Galima netikėta dovanėlė iš vaikų ar mylimo žmogaus.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį dažniau prisiminkite praeitį, kažkada patirtus įspūdžius, gautas gyvenimo pamokas. Gilinkitės į šeimos patirtį, tradicijas. Nesiginčykite su artimaisiais – jie geriau už jus orientuosis situacijoje. Diena nepalanki aktyviai veiklai. Tiesa, tinka užsiimti nekilnojamojo turto reikalais, spręsti skolų, investicijų problemas.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį nesistenkite paskubinti įvykių – jums seksis, jei viską darysite ramiai, jei paisysite savo nuojautų. Nepasikliaukite sėkme – viską darykite gerai, kad nereikėtų viltis laimingo atsitiktinumo. Paklausykite gautų patarimų, ypač dėl sveikatos bei išvaizdos.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis neblogas aktyviai veiklai, ryžtingam reikalų tvarkymui. Palanku spręsti finansines problemas, pasirašyti sandorius, tvarkyti turto reikalus, tinka su vadovybe aptarti jūsų uždarbio perspektyvas. Palanku ieškoti papildomų uždarbio šaltinių. Beje, nešykštėkite laiko bei pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui. Palanku pirkti daiktus namų patogumui bei jaukumui.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis – naudingų rūpesčių diena: sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte svarbų reikalą, kad priverstumėte partnerius bei sutuoktinį įvykdyti duotus įsipareigojimus. Tai puiki diena susitikti su žmonėmis, svarbiais jūsų veiklai, profesiniam pripažinimui. Palanki proga atkreipti į save jums patinkančio asmens dėmesį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį taupykite jėgas, nepersidirbkite. Patartina daryti tik tai, kas malonu, kas patinka. Kita vertus, kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Būtent tuomet, kai numosite ranka į svarbų reikalą palikdami jį likimo valiai, kas nors ims ir padarys tai, ką jums reikia. Geras metas ir įvairiems konfidencialiems reikalams tvarkyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis sėkminga diena – ateina gerasis persilaužimas. Pats laikas vakare paprašyti įtakingų asmenų pagalbos, taip pat užmegzti reikalingas pažintis. Kad ir su kuo bendrausite, nieko nekritikuokite – tai gali būti jūsų pačių problema. Vakarą skirkite artimiesiems: mėginkite suprasti, ką esate skolingi savo šeimai.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis svarbus metas veiklai. Dabar pasijusite aukštai vertinami, gerbiami ir mylimi. Palanku pasišnekėti su šefu, pareikalauti tai, kas jums priklauso, ar pasiūlyti ką nors naujo. Būkite atidesni, švelnesni artimiesiems, ypač vaikams ir mylimam žmogui – tuomet tikrai įvyks gerų pokyčių jūsų santykiuose.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį tvarkykite reikalus neskubėdami, atidžiai įsigilindami į reikalo esmę. Būkite apdairūs, jei teks tvirtinti susitarimus, sandorius. Palankus metas tvarkyti reikalus, susijusius su kelionėmis, naudingiems susitikimams, pokalbiams su užsieniečiais.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį taikykitės su priešais, stenkitės susidraugauti su tais, kurie jūsų nemėgsta (tam palankesnis vakaras). Nepriimkite atsakingo sprendimo nepasitarę su kolega, šefu, partneriu, taip pat sutuoktiniu. Tinka spręsti finansines problemas – palanku skolintis ar imti kreditą.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį ieškokite patikimo sąjungininko, įžvalgaus pagalbininko, patarėjo. Geras laikas užmegzti bendradarbiavimą. Tačiau labiausiai pasistenkite suprasti, įvertinti savo sutuoktinį – tai padės atgauti dvasios pusiausvyrą ir išspręsti šeiminio bendravimo nesklandumus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą