Palmiros horoskopas trečiadieniui, gruodžio 9 d.

Mažiau kalbėkite, atsargiau žadėkite, venkite griežtai įsipareigoti, nepasirašykite deramai nepatikrintų dokumentų. Netiks pradėti naujų darbų, priimti atsakingų sprendimų.

Nepalankūs svarbūs dalykiniai susitikimai. Lygiai taip pat nereikėtų daug tikėtis iš šiomis dienomis užmegztų romantiškų santykių.

Netinka pirkti vertingų daiktų, ypač modernios technikos, nepalanku investuoti pinigus. Blogas laikas sandoriams.

Didesnė apgaulių, vagysčių, autoavarijų tikimybė. Būtina didesnė atida vairuojant savo transporto priemonę, einant keliu. Galima nukentėti per nestabilios psichikos asmenis, religinius fanatikus.

Labiau tikėtini nelaimingi atsitikimai, avarijos kelyje, gamyboje, buityje, susijusios su chemikalais, vandeniu, taip pat svaigalais, narkotikais, vaistais. Derėtų vengti svaigalų, apsvaigusių žmonių. Išaugs apsinuodijimų, užsikrėtimo infekcinėmis ligomis tikimybė. Netinkamas laikas bendrauti, švęsti.

Galimi nemalonumai dėl vandens, dujų, naftos nutekėjimo. Nepalankios kelionės, ypač jūra.

Šiomis dienomis palanku nešioti ametistą, puiku ir šalia savęs pasidėti ant darbo stalo ametisto kristalą, gabaliuką ametisto pasikišti po pagalve.

Iš antradienio į trečiadienį geriausia nieko nesapnuoti, bet kokie sapnai – geri ar blogi – tai įspėjimas apie galimą grėsmę, apgaulę.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), atsakyti prašančiajam, nulaužti medžio ar krūmo šaką, skinti gėles, jei namuose gėlė nuvystų, sugrįžti kur nors išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei jus apvogtų (išvengsite gresiančių nemalonumų, nesėkmių, ligų), jei namuose gėlė išsiskleistų, gauti gėlių dovanų, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas finansinėms problemoms spręsti, susikaupusiems reikalams tvarkyti, seniems darbams užbaigti; palankūs gelsvi, auksiniai atspalviai, vengtina – juoda, mėlyna, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį galite kritiškiau reaguoti į savo partnerius (sutuoktinį), vadovus. Nusivylimui nereikės rimto pagrindo – dabar esate linkę viską perdėti. Beje, gali atsiskleisti išdavystė – tiek reikaluose, tiek asmeniniame gyvenime. Vis dėlto neskubėkite pyktis, nutraukti santykių.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį pasistenkite niekam nedrumsti ramybės, tylėkite, nes vėliau gailėsitės ištarto žodžio. Tai nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas, kai nereikia atskleisti savo nuomonės. Kad ir kuo užsiimsite, labiau susikaupkite, nes diena nebus lengva – galimos lemtingos klaidos.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį augs meilės, džiaugsmo poreikis, tačiau tai sudėtingas, konfliktinis laikas, tad tikėtis stebuklų tuščia. Nors šiandien ir galimos nemalonios staigmenos, jūs sugebėsite rasti greitą ir tinkamą išeitį.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį nusivylimai laukia tų, kurie pervertina savo galimybes, yra pernelyg daug užsibrėžę. Tai komplikuotas metas, kai nereikia imtis jokių atsakingų darbų, spręsti problemų darbe.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį mažiau svajokite – viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Neskubėkite ginčytis, ką nors teigti ar įrodinėti. Tardamiesi, žadėdami būkite tikri, kad tai galėsite įgyvendinti. Pasisaugokite vagių ir liežuvautojų. Itin apdairiai vairuokite automobilį, nerizikuokite važinėdami techniškai netvarkinga mašina.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį laukia savotiškas jūsų kilnumo išbandymas. Jums norisi ką nors gero duoti, padaryti, tačiau pasirodys, kad to niekam nereikia arba jums išeina ne taip, kaip pavykdavo. Neverta vaikytis tiesioginės naudos – bus sunku teisingai susiorientuoti finansų srityje, galite pervertinti savo galimybes. Tai slidus metas nestabilioms sutuoktinių poroms – ir menkas barnis gali išskirti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį svetima įtaka gali būti žalinga, tačiau savimi pasikliauti irgi rizikinga. Pirmas įspūdis, staigūs, ūmūs sprendimai dažniau bus klaidingi, tad svarbu neskubėti, tikrinti pasiekiančią informaciją. Nerizikuokite reputacija ir sveikata. Nepiktnaudžiaukite savo bei savo šeimos, partnerių jėga, valdžia, įtaka. Išaugs konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį jausitės gana nesmagiai. Tik nemanykite, kad prarandate jėgą, įtaką. Tiesiog tai laikas, skirtas jums ilsėtis, kaupti jėgas, stiprinti sveikatą. Daug dirbdami, aktyviai bendraudami tik save nualinsite ir naujų problemų susikursite.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį netikėti likimo kaprizai gali sugriauti tai, dėl ko buvote garantuoti ilgą laiką. Labai nepasikliaukite laime – imkitės tik to, dėl ko galite būti tikri. Galimas netikėtas planų suirimas. Jei neskubėsite nieko keisti, vėliau situacija išsispręs jūsų naudai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį nepasiduokite niekieno įtakai, nekeiskite nuomonės apie jums artimus žmones, draugus, šefą – jus bus lengva nukreipti ne ta linkme. Dalykiniuose reikaluose būkite atidesni, stropesni, venkite konfliktuoti su vadovybe. Būkite atidūs atlikdami užduotis – galite padaryti rimtų klaidų,o jos lems ilgalaikes problemas.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį emocijos kiek nurims, ir tai padės laiku pastebėti apgaulę, įvertinti pavojų, rasti tinkamą sprendimą. Būtų gerai prisiminti senąsias gyvenimo pamokas ir nepasikliauti tais, kurie jau kartą nuvylė, išdavė. Pasistenkite už nieką nelaiduoti, niekam netarpininkauti – vėliau visa kaltė gali būti suversta jums.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį kritinis – galite rimtai apsigauti, suklysti tiek ką nors veikdami, tiek vertindami santykius su mylimu asmeniu. Siekite, kad nepristigtų atidos, šaltakraujiškumo dirbant, bendraujant, vairuojant automobilį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą