Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, vasario 4 d.

Ketvirtadienis – emociškai įtemptas metas, kai aplinkiniai tampa labiau užsispyrę, įsikibę į savo nuomonę, kai artimieji, žmonės, su kuriais dirbate, tampa nepatenkinti jūsų elgesiu, darbo kokybe (tempais ir pan.). Tačiau jei susitelksite – rezultatai bus puikūs, o pastangos bus įvertintos.

Reikalus tvarkant dažniau prisiminkite, kad tai dvilypis metas, kai sėkmė, aplinkinių palaikymas, entuziazmas ir kliūtys, priešiškumas, kritiškumas – vienu metu. Daug kas priklausys nuo jūsų užimamos pozicijos, nuo lankstumo bei optimizmo – nepraraskite jo ir venkite konfrontacijos: šiuo metu svarbu užsitikrinti aplinkinių palaikymą, įtakingų asmenų paramą.

Nors ir būsite jautresni, tačiau stenkitės likti ramūs bei geranoriški, siekite padėti kitiems – tuomet diena praeis sklandžiau. Palankiausias laikas svarbesniam pokalbiui ar reikalui sutvarkyti – nuo 12 val. 40 min. iki 14 val. 20 min.

Naujus darbus pradėti netinka, tačiau naudinga pamąstyti apie savo veiklos perspektyvas. Vėlgi, labiau atsižvelgiant į nueitą kelią – šiuo metu reikėtų orientuotis į turimus pasiekimus, nueitą kelią.

Romantiškoms pažintims bei pasimatymams laikas netinkamas.

Pelėdų dėmesiui: nuo 23 val. itin nepalankus laikas, kai visiškai netinka santykius aiškintis, kai būtina didesnė atida kelyje. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški, tačiau buvo labiau susiję su aplinkiniais, su visuomene, bet ne su jumis asmeniškai.

Blogas ženklas: nemalonūs kvapai, sloga, jei išėjus iš namų vėjas pūtė į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei vėjas pūstų į nugarą, išėjus iš namų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastingi deriniai.

Avinas (03 21-04 20). Ketvirtadienį aplinkybes būsite linkę dramatizuoti dažnai be reikalo. Tad venkite ginčų bei neskubėkite atsisakyti gautų pasiūlymų – tiesiog atidėkite sprendimo priėmimą. Pasišnekėkite su geru draugu – tai padės aiškiau įvertinti situaciją, nusiraminti.

Jautis (04 20-05 20). Ketvirtadienį sėkmę lems mokėjimas girdėti bei pritarti (ne tik svetimiems, bet ir saviems), palaikyti, pasidalinti rūpesčiu. Nerizikuokite tvarkydami piniginius, turtinius reikalus, beje, per šiuos reikalus gali tekti sužinoti, kas jūsų draugai iš tiesų. Ne laikas aiškintis su sutuoktiniu šeimos išlaidas.

Dvyniai (05 21-06 21). Ketvirtadienį ieškokite senų klaidų, būkite pagarbūs kritikai. Taikykitės su tais, su kuriais susipykote darbo reikalais – ar tai būtų kolega, ar klientas, ar šefas. Bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis.

Vėžys (06 22-07 22). Ketvirtadienis – apgaulingas laikas: galite nepajusti pavojaus, pasiduoti kieno nors įtakai. Rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti. Atsisakykite kategoriškumo vertinant vaikų elgesį. Likite atlaidesni mylimam žmogui – tai sustiprins abipusį supratimą.

Liūtas (07 23-08 22). Ketvirtadienį niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės – pasikliaukite savieiga. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems, atlikite namuose senai suplanuotus darbus, nepamirškite ir užbaigti tai, ką senai vilkinate.

Mergelė (08 23-09 22). Ketvirtadienį nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate – susierzinsite dėl nieko ir nesusivaldę galite viską, kas susikaupė, išrėžti. Jei reikia išspręsti seną problemą (šeimoje ar darbe), susitelkite – bus svarbi ramybė, kad niekas nesugebėtų priverti karščiuotis.

Svarstyklės (09 23-10 23). Ketvirtadienį labiau gilinkitės į nueitą kelią, atliktus darbus – rasite senų klaidų, suprasite nuostolių priežastis. Jūsų nuomonė gali pasikeisti, sužinojus naujus dalykus. Būkite atsargesni skolindami, investuodami pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš (jei apskritai grįš?).

Skorpionas (10 24-11 22). Ketvirtadienį gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą bei sugebėjimus. Vis dėlto tikslas negali pateisinti priemonių! Jei taip elgsitės, įgysite rimtų priešininkų.

Šaulys (11 23-12 21). Ketvirtadienį spręskite savo problemas, niekam neleisdami į jas kištis bei nedaugindami jų svetimomis. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto – tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose reikaluose. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas.

Ožiaragis (12 22-01 19). Jei sugebėsite ketvirtadienį pažvelgti į situaciją priešininko akimis (tai gali būti ir savas, ir svetimas), tuomet pasiseks išspręsti seną problemą bei pakreipti įvykius reikiama linkme. Galima netikėta seno draugo pagalba. Tačiau nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite ir sugadinti gerus santykius darbe bei namie.

Vandenis (01 20-02 18). Ketvirtadienį bus svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai (ypač su vadovybe, viršesniais už jus asmenimis). Nieko nedarykite įniršę ar kerštaudami – galite padaryti rimtų klaidų. Venkite konfliktų su vaikais, taip pat su mylimu žmogumi, ir ne laikas nuoskaudas prisiminti.

Žuvys (02 19-03 20). Ketvirtadienį pajusite slaptąsias įvykių priežastis, pavyks teisingai numatyti ilgalaikes dabartinių sprendimų pasekmes. Ir nepamirškite, kad jums svarbus reikalas gali nukentėti dėl per didelių ambicijų. Labiau tikėkite (bei pasitikėkite) tais, kuriuos mylite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą