Palmiros horoskopas sekmadieniui, vasario 21 d.

Sekmadienis ramesnis, įtampa ims slūgti. Palanki diena kelionėms, bendravimui. Kad ir ką veiksite, neskubėkite. Ypač kelyje būtina atida. Po 11 val. būkite atsargesni, jei tektų ką nors daryti su aštriais instrumentais – didesnė tikimybė įsipjauti, įsidurti ar kitaip susižeisti. Itin nepalanku bus pykti. Nesivelkite į ginčus, nepradėkite kovos.

Sekmadienį 2 val. 48 min. baigsis Merkurijaus atbulinis judėjimas (Žemės stebėtojo atžvilgiu), jis apsiskus ir pajudės tiesiai. Šis tiesusis arba direktinis judėjimas tęsis iki gegužės 30 d. Kai Merkurijus juda tiesiai, puikus metas bendravimui, darbui su nauja informacija, mokymuisi, aktyviai veiklai, verslui, kelionėms.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Puiku, jei jie buvo ryškūs, spalvoti. Ugnis, žaibas – esminės permainos gyvenime. Žvaigždės, dangus bei skraidymas – globa, norų išsipildymas. Šventieji bei jų atvaizdai – išbandymai, kraujas, mėsa – liga, koridoriai, uždaros, siauros patalpos, raktai, spynos – ligoninė, kalėjimas, gyvūnai – paskalos, melas.

Blogas ženklas: jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar namuose kas imtų svilti, apsiplikyti, gaisrą, juodus dūmus išvysti, be aiškios priežasties šalti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, jei į namus įsiveržtų stiprus vėjo gūsis – turtas, pinigai, gera kelionė, naujos pažintys.

Avinas (03 21–04 20). Turėkite kantrybės ir nepraraskite atsakomybės už savo bei artimųjų gerą nuotaiką sekmadienį.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį būkite saikingi finansiniuose dalykuose – galite pervertinti realias galimybes.

Dvyniai (05 21–06 21). Pavojinga bus visų nelaimių šaltiniu paversti savo sutuoktinį, ir to itin reikėtų pasisaugoti sekmadienį.

Vėžys (06 22–07 22). Vis dėlto sekmadienį ims atrodyti, kad pagaliau praregėjote ir suprantate, kas yra kas. Tik vargu ar būsite teisūs. Patys nesiimkite nieko spręsti bei keisti – labiau pasikliaukite išmintingu likimu ir palaukite pirmadienio ryto.

Liūtas (07 23–08 22). Verčiau sekmadienį pasikalbėkite su senu, geru draugu, kurio nuomonę visada vertindavote, ir nuoširdžiai pasidalinkite savo abejonėmis, nerimu...

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis palankus pasitarti su žmonėmis, išmanančiais jūsų veiklą, galinčiais padėti rasti geresnę darbo vietą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį gali atsinaujinti romantiškas ryšys, tik vargu ar atnaujinti santykiai pasiteisins – vis dar tęsiasi nepalankus metas senų santykių atnaujinimui (pasidėjęs rudens pabaigoje).

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį nepasiduokite akimirksnio nuotaikoms – jau kitą dieną optimistiškiau žvelgsite į gyvenimą.

Šaulys (11 23–12 21). Nereikėtų sekmadienį mėginti mylimo žmogaus kantrybės – ne laikas aiškintis, ar esate mylimi. Beje, jus gerai paveiks kelionė kartu, pasivaikščiojimas gamtoje prie vandens telkinių. Naujų romantiškų pažinčių venkite – vargu ar tai laimingai baigsis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui. Palankus sportas gamtoje.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį galima nukentėti per smalsumą bei norą visiems patikti. Būsite kupini romantiškų nuotaikų, tačiau tai vargu ar padės užmegzti naujus, laimingus ryšius.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis kelionėms ne itin tinkamas – geriausiai jausitės savo namuose su artimaisiais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą