Palmiros horoskopas šeštadieniui, birželio 25 d.

Šeštadienis iki pietų nebus smagus – jausis įtampa, gali apimti nerimas be priežasties, varginti nepasitenkinimo jausmas – lyg kažko trūks, kažko norėsis... Bent jau pirma dienos pusė nebus tinkama bendravimui, juolab naujų pažinčių užmezgimui. Negera ir santykių aiškinimuisi – tiek asmeninių, tiek dalykinių.

Šeštadienį mažiau rūpesčių patirsite, jei parodysite daugiau pagarbos artimųjų bei aplinkinių nuomonei, požiūriui į gyvenimą. Tad venkite ginčų. Ypač ryte galimos problemos dėl mobiliųjų telefonų ar kompiuterių, elektros prietaisų, transporto priemonių. Labiau pasisaugokite vagių, sukčių. Beje, šis laikas nebus tinkamas pirkti telefonus, transporto priemones.

Šeštadienį, ypač pirmą pusę, bus didesnė konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Sapnai iš penktadienį į šeštadienį – pranašiški. Gerai buvo plaukti švariu vandeniu, praustis, šaltinį regėti. Blogai ugnį matyti, jei dantys kristų. Blogas ženklas: išsitepti purvu, jei batas suplyštų; visos tamsios spalvos. Geras ženklas: netyčia apsipilti karštu vandeniu – išsivalymas, gauti dovanų pasodintą augalą – sėkmė meilėje, darna šeimoje; balti, geltoni, auksaspalviai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį netvarkykite jokių reikalų, susijusių su jūsų veikla, labiau saugokite savo turtą, sveikatą bei gerus santykius su antrąja puse – ne laikas priminti senas nuodėmes bei įtarinėti dėl naujų ar aptarinėti šeimos biudžetą.

Jautis (04 21–05 20). Neleiskite sau būti piktiems, nepakantiems. Nepasiduokite provokacijoms, nors atrodys, kad esate įžeisti, įskaudinti.

Dvyniai (05 21–06 21). Pasistenkite šeštadienį nuo visų atsiriboti, savo mintis bei veiklą nukreipti į paprastus, malonius dalykus.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį planai gali suirti dėl įvairiausių nenumatytų priežasčių. Tądien svarbu nepasiduoti iliuzijoms – ne laikas priimti atsakingus finansinius sprendimus. Meilėje irgi nerizikuokite – apsigausite.

Liūtas (07 23–08 22). Atsiveria dalykai, apie kuriuos nieko nenutuokėte, tiesiog nenorėjote žinoti. Tačiau pasistenkite dėl to šeštadienį nesusikrimsti – dabar reikia ne bausti, o atleisti (sau bei kitiems).

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį labiau saugokite savo bei šeimos narių ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Ir niekur neskubėkite, niekuo nerizikuokite. Labiau tikėkite meile bei mylimu žmogumi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepalankesnis šeštadienis – gresia rūpesčiai dėl tėvų, artimųjų, dėl namų. Galimos priverstinės išlaidos. Tai netinkama diena ir meilės pasimatymui.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesivelkite į svetimus reikalus šeštadienį. Nepatartina ir labai atvirauti pirmą dienos pusę artimiesiems – jūsų išpažintis šiuo metu nebus adekvačiai įvertinta. Ne laikas ir meilės santykius aptarinėti.

Šaulys (11 23–12 21). Net jei jūsų įtarimai, pretenzijos dėl mylimo asmens ar sutuoktinio elgesio teisingos, šeštadienį ne laikas kažką aiškintis, priekaištauti, ko nors prašyti ar apsispręsti, nes būsite paikai priekabūs ir neteisingi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį likite atlaidesni bei atidesni savo vaikams, tėvams, mylimam žmogui. Ir labiau juos saugokite.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis – rūpesčių laikas. Likite namie – gali pablogėti sveikata, nors jūsų dėmesio, pagalbos gali prireikti ir artimiesiems, ypač tėvams. Šeštadienį atsargiau turėtų elgtis tie, kas gyvena su pavydžiu sutuoktiniu.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį nesivelkite į ginčus dėl pinigų, nesiaiškinkite, ar esate stipriai mylimi savo partnerio. Kad ir kokie įtarimai kiltų (ko gero, jie neteisingi), nepavyduliaukite. Ir pasiruoškite taikyti artimuosius, draugus. Tik nepriimkite už juos sprendimų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą