Palmiros horoskopas trečiadieniui, kovo 31 d.

Trečiadienis tinkamas aktyviam reikalų tvarkymui. Diena tinkama pasitarimams, pasikeitimui informacija. Tiesa, siekite labiau klausytis nei pasakyti. Deja, bus didesnis polinkis stebėtis, kritikuoti, tik iš to bus mažai naudos, nes tai neleis išvysti, ko galite pasimokyti.

Nebūkite šiandien labai kritiški – tai viso labo tik nepasitenkinimas savais trūkumais (savi trūkumai kaip veidrodyje atsispindės kituose).

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, gali išsipildyti per ilgą laiko tarpą. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia. Bet jei regėjote ugnį – jums gresia pavojus, galima liga, blogai, jei plaukai slinko, matėte gyvates, drakonus – nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: sudaužyti stiklą – vienatvė, pamesti sagą – liga, jei spyna sugestų, raktas sulūžtų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei paukštis ant palangės nutūptų, giedras rytmetys.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus finansiniams įsipareigojimams; palankios blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį nors būsite pasirengę dideliems žygiams, tačiau aplinkybės klostysis ne itin palankiai. Šiandien didesnė kliūčių tikimybė. Vis dėlto patirtos nesėkmės bus naudingos, atvers svarbias tiesas, privers atsisakyti nereikalingo savo gyvenime. Tinkamas laikas skolintis pinigus.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį galite jausti nerimą be aiškios priežasties. Pasistenkite neskubėti, gerai viską apgalvoti bei metodiškai parengti. Saugokite sveikatą ir nepykite dėl patarimų bei pastabų – jie bus naudingi.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis – netikėtų, nenumatytų rūpesčių metas, tad jei išvysite, kad darbų krūvis namuose ar darbe pernelyg išaugo, papašykite energingo bičiulio, neturinčio ką veikti, pagalbos. Gali nežymiai pablogėti sveikata – būkite atidesni maisto kokybei, dažniau ilsėkitės.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis palankus aptarti jums svarbius klausimus su darbdaviu, su partneriais. Tiesa, tik ne tarp 13 val. 30 min. ir 15 val. 10 min., kai jūsų optimizmas bei vertinimai gali būti perdėti.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis – poilsio, atsipalaidavimo metas, tad nedarykite nieko, ko nesinori. Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą, kaupkite jėgas. Venkite ginčų su artimaisiais – nepasiduokite pagundai juos kritikuoti. Jei jau kas nepatinka, gal alegorine forma išreikšti savo susirūpinimą?

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį, jei viskas apskaičiuota, galima rizikuoti pinigais, turtu. Suprantama, impulsyvūs sprendimai nepageidautini. Nepriekaištaukite savo antrajai pusei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį verta tvarkyti reikalus, susijusius su veikla, su darbu, partneriais, su bendrais finansais. Pasitarkite su asmenimis, jau patyrusiais panašių keblumų, ieškokite rėmėjų, užtarėjų. Tinka spręsti uždarbio klausimą.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis sėkmingas, kai nuo asmeninių pastangų daug kas priklauso – jūsų įtaka aplinkiniams bus neribota. Tik pasistenkite likti atsakingi prieš save bei žmones, su kuriais turėsite reikalų. Jumis pasitikės, galite laimėti lemtingą kovą.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį, kad ir kuo užsiimsite, siekite aiškumo, venkite dviprasmybių. Nieko naujo nepradėkite. Baikite senus darbus, ieškokite ankstesnių klaidų, taisykite jas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis – palankus metas blaiviai mąstantiems, mokantiems realiai vertinti save, savo galimybes bei turintiems įtakingų draugų, patikimų partnerių – jūsų laukia naudingi postūmiai reikaluose. Saugokitės pataikūnų bei savanaudžių.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį nepasimeskite informacijos, nuomonių gausybėje, venkite kraštutinumų. Palankus metas pristatyti savo veiklos rezultatus ar susitikti su nauju darbdaviu – ir labai nesikuklinkite. Tinka priiminėti finansinius sprendimus.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis žada sėkmę bei įkvėpimą. Tinka tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su veikla, su kelionėmis, su darbo ar gyvenamosios vietos pakeitimu. Prasminga kreiptis patarimo į išmintingą draugą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą