Nuotraukos autorius: 123rf

Netikėtumų, vidinių permainų, laisvės atgavimo metas

Netikėtumų, vidinių permainų, laisvės atgavimo metas. Nelauktai aplinkybės keičiasi ir atsiranda nauja gera išeitis. Atsiranda alternatyva, leidžianti išspręsti ankstesnius keblumus, nesusipratimus. Optimizmo daugėja. Tiesa, patiems nereikėtų nieko keisti veikloje ir pradėti naujų darbų.

Šiandien svarbu neįsitempti, griežtai nieko neplanuoti – improvizuokite, pasiduokite srautui, tikėkite nušvitimu. O jis bus. Tik nepamirškite to, ką supratote. Išsiaiškinti šiandien galima daug ką – viską, kas susiję su naujais veiklos, kūrybos projektais, finansais, jausmais (galbūt netikėtai paaiškės, kas jums slapta simpatizuoja ir net senokai myli?). Diena tinkama įvairiems susikaupusiems, užvilkintiems ar nepavykusiems darbams įveikti. Spręskite ir tas problemas, nuo kurių stengiatės pabėgti, atsiriboti. Imkitės tų darbų, kurių nemėgstate, kurie privalomi, sunkiai įveikiami ar kurių vieni negalite atlikti, nes jums reikia talkininkų, o gal užtarėjų. Tai gera proga ieškoti ir pagalbos. Bus palankūs bet kokie konfidencialūs susitarimai. Kurkite naujus planus, ieškokite naujos informacijos, užmegzkite naujas pažintis, daugiau bendraukite. Puikus laikas kelionėms. Tinka įsigyti ir nešioti kepures, skrybėles, skareles. Geras metas meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims. Ne laikas avantiūroms ir azartiniam žaidimams. 20 val. 7 min. Venera įeis į Skorpiono ženklą ir juo judės iki lapkričio 1 d. Ši Veneros padėtis Skorpiono ženkle sunki moterims, problemiška įsimylėjusiems, nes skatins vidinę baimę, nepasitikėjimą savimi ir jausmais. Augs despotiškumas ir godumas, ypač dėl meilės, kunkuliuos aistros. Pavydas, sadomazochistiniai kompleksai veršis į paviršių. Piniginiuose, turtiniuose reikaluose bus mažiau paisoma susitarimų, pamirštami įsipareigojimai – ims reikštis grobuoniški instinktai.

Į sapnus iš pirmadienio į antradienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus naujų darbų pradžiai; patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastai – balta ir juoda.

Avinas (03 21–04 20). Gerų permainų, įkvepiančių naujienų ir lemtingų susitikimų diena, kai užsimezgę draugiški ar romantiški santykiai palieka gilų antspaudą jūsų gyvenime. Daugiau bendraukite, domėkitės avangardiniais dalykais savo veiklos sferoje. Pasistenkite išgirsti, ką sako artimieji, draugai, – gali būti, kad nematote ko nors aiškiai naudingo. Tai palankus metas dalykiniams susitikimams, svarbiems klausimams aptarti.

Jautis (04 21–05 20). Rimtos veiklos laikas. Tinka su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas – gautais pažadais galite tikėti. Tai palankus metas spręsti svarbius darbo ir karjeros klausimus. Šios dienos dalykiniai, finansiniai pasiūlymai bus naudingi, tačiau neskubėkite pulti jų įgyvendinti. Stenkitės pasidžiaugti tuo, ką turite, – tai atvers duris į ateities sėkmę!

Dvyniai (05 21–06 21). Naujos idėjos, geri pasiūlymai, tik nepraraskite realybės jausmo – viską pasverkite, skaičiuokite. Tačiau tai tinkamas laikas svarbiems susitikimams, susitarimams, kelionėms. Priimkite gautus pasiūlymus – jūsų galimybės plėsis. Šią dieną užmegztos pažintys irgi perspektyvios. Tinka spręsti ir gyvenamosios vietos keitimo klausimus.

Vėžys (06 22–07 22). Labiau pasikliaukite likimu – netikėtai gali atsirasti išeitis, ateiti pagalba. Puikus laikas rizikingiems sumanymams įgyvendinti, mokesčių, draudimo, paveldėjimo reikalams tvarkyti. Tiesa, jei norite, kad viskas susiklostytų sklandžiai, nepriekabiaukite, nepykite, nepradėkite aiškintis santykių, net jei dešimtkart įsitikinsite, kad esate teisūs. Palanku ieškoti pinigų veiklai plėtoti.

Liūtas (07 23–08 22). Derybų metas – laiku nusileiskite, pasiūlykite, sutikite. Orientuokitės į kitų valią, siekius, interesus, jei norite, kad ši diena būti vaisinga ir smagi. Šiandien tinkama proga taikiai pasišnekėti su antrąja puse dėl jums svarbaus reikalo. Ir labiau pasikliaukite sutuoktiniu, partneriais – jie pasiūlys gerą išeitį, naujų perspektyvių sprendimų, per juos ateis taip reikalingos permainos.

Mergelė (08 23–09 22). Puiki proga greitai išspręsti įsisenėjusią problemą. Šiandien jums pavyks susitikti su reikalingais žmonėms ir gauti teigiamą atsakymą dėl jums svarbaus reikalo. Nors būsite išradingi ir veiklūs, daug neužsigriebkite: geriau mažiau, bet tiksliau, lėčiau ir patikimiau. Beje, pasistenkite ką nors naudingo nuveikti savo sutuoktiniui. Tinkamas laikas pasitikrinti sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūsų nuotaika bus puiki, kad ir kuo užsiimsite, lydės sėkmė. Sulauksite pagalbos, dėmesio – tiesiog kartais to reikia paprašyti. Kaip ir savęs – pasidžiaugti, ir tapsite laimingi! Tai tinkamas laikas atlikti darbus, kuriems reikia įkvėpimo, kūrybingumo ir optimizmo. Jūs švytėsite ir sulauksite aplinkinių simpatijos bei palaikymo. Geras laikas spręsti šeimos ir meilės problemas.

Skorpionas (10 24–11 22). Puiki proga įstrigusiems reikalams tvarkyti, užvilkintoms deryboms tęsti – tai reikalingų ir naudingų kompromisų metas. Tinka tvarkyti ir namų, šeimos reikalus – jie eisis sėkmingiausiai, priešingai nei profesiniai reikalai. Neskubinkite įvykių – tai, kas nesiseks, galite drąsiai atidėti kitoms dienoms. Finansinius susitarimus vertėtų atidėti rytdienai. Tiesa, vėlus vakaras bus palankus romantiškiems pasimatymams

. Šaulys (11 23–12 21). Jūs magiškai patrauklūs, energingi, žavūs, veiklūs. Dabar bus taip, kaip panorėsite, tad drąsiai svajokite. Laukia džiugūs susitikimai, įkvepiančios naujienos, intriguojančios pažintys. Galite išgirsti gerų pasiūlymų – juos verta priimti. Šiandien gera proga tvarkyti ir keblius draudimo, skolų, mokesčių, baudų reikalus. Tai naudingų pirkinių namams metas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Netikėtų dovanų, džiugių staigmenų, nuoširdumo metas. Būkite ir patys dosnūs! Tai, beje, naudos metas. Palanku spręsti finansines problemas. Tinka su vadovybe aptarti atlyginimo klausimą. Palanku susitikti su svarbiais žmonėmis. Puikus laikas susitarimams, atsakingiems dokumentams tvirtinti. Diena gera ir buitinėms, šeimos problemoms spręsti.

Vandenis (01 20–02 18). Atsigavimo metas, jūs vėl būsite stiprūs ir nugalite bet kokias kliūtis. Dabar viskas susiklostys pagal jūsų norus! Daug neplanuokite – spręskite šios dienos problemas, o sėkmės tikrai pakaks. Tinkamas metas spręsti su veikla arba sveikata susijusias problemas. Vis dėlto atsakingiems karjeros sprendimams nepalankus metas. Beje, daugiau bendraukite – bus svarbi aplinkinių pagalba.

Žuvys (02 19–03 20). Ilgesys, netikrumas vargins – jums reikia poilsio ar bent jau nuoširdžiai pasikalbėti su geru draugu. Svarbius reikalus atidėkite – šiandien reikia tiesiog pasvajoti. Palanki proga konfidencialiems reikalams tvarkyti, sveikatai pasitikrinti. Svarbesnius susitikimus, atsakingus reikalus geriau atidėti rytdienai ar dar vėlesnėms dienoms.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą