Palmiros horoskopas penktadieniui, balandžio 9 d.

Penktadienis – ne mažiau sudėtingas, įtemptas, konfliktinis, kai gali nutikti tai, ko mažiausiai norisi ar tikitės... Vis dėlto diena gali patikti tiems, kam karti tiesa geriau už saldų melą.

Nusivylimai, ko gero, neišvengiami, tiesa, jie taps naudingi – sustabdys klaidingame kelyje, privers iš naujo apmąstyti bei pasirinkti, kas jums svarbiausia. Jūsų ketinimai turi būti pagrįsti, o planai realūs (kas šiandien nerealu). Netikėkite žadančiais išskirtinius dalykus: amžinai byrantį gausybės ragą (pasaulio pabaigą ir pan.) – tai brangiai kainuos ir niekaip neatsipirks… Išlikite blaivūs – kitaip aplinkybės jus privers išsiblaivyti.

Kad ir kuo užsiimsite, stenkitės mažiau skubėti, nesiveržkite į priekį, venkite kristi vadovybei į akis. Svarbių darbų nesiimkite. Stigs atidos – labiau susikaupkite dirbdami, dažniau tikrinkite tai, ką darote. Dažniau darykite atsipalaidavimo pertraukas – galimi įtampos galvos skausmai.

Mokėkite nereaguoti į provokacijas, nesivelkite į konfliktus. Ir nepraraskite šaltakraujiškumo siekiant geidžiamo tikslo, tvarkant finansinius reikalus, taipogi ką nors perkant ar išlaidaujant pramogoms.

Venkite svaigalų ir apsvaigusių asmenų.

Didesnė apsinuodijimų tikimybė vaistais, chemikalais, netikusiais maisto produktais (žuvimi itin).

Didelė technikos gedimo tikimybė – dėl to galimos nelaimės dirbant ar važiuojant automobiliu. Nemaža nelaimingų atsitikimų tikimybė per vandenį bei svaigalus, narkotikus, dujas, ginklus, aštrius instrumentus (ypač peilius), o taip pat per fanatikus (ypač religinius).

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai susiję su namais, šeima, gimine, jūsų praeitimi. Galima buvo išvysti net kažką iš kitų gyvenimų. Palanku buvo sapnuoti mirusius protėvius – apsauga, būti miške – dabartinis jūsų sprendimas teisingas, matyti žvaigždes – sėkmė, skalsa, žaliuojantys augalai, gėlės – laimė šeimoje, meilė. Blogai, jei gėrėte svaigalus – apgaulės, buvote nuogi – apsaugos netekimas.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krentantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – išspręsite sėkmingai painią situaciją, susižeisti kruvinai – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankus reikalų tvarkymui, bendravimui, kelionėms, sekmadienis sudėtingas, kai patartinas uždaresnis šeimyninis poilsis, diena bus netinkama vertingų daiktų įsigijimui; šeštadienį palanki tamsiai raudona, rudai raudona, vengtini ryškūs deriniai, žydra; sekmadienį palankūs blankūs tonai, vengtini ryškūs deriniai, taip pat raudona, oranžinė; pirmadienį palankios neryškios spalvos, pilka, vengtini kontrastingi deriniai, ypač juoda – balta.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį raskite laiko dažniau atsipalaiduoti, užsimiršti. Atidėkite visus reikalus į šoną. Tai, beje, padės suvokti klaidų priežastis, aptikti nesąžiningus kolegų ar partnerių poelgius. Nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį niūrios nuojautos gali pildytis – tad nedarykite nieko, kas jums kelia įtarimą, nesusidėkite su žmonėmis, dėl kurių nesate tikri. Atsargiau su aštriais įrankiais, elektros prietaisais.

Dvyniai (05 21–06 21). Jei jums ko reikia iš aukšto, įtakingo asmens ar savo šefo, pagaliau tėvų, prašykite neįkyriai, taktiškai, nors geriau tai atidėti rytdienai. Beje, bet koks spaudimas išprovokuos atvirkščią reakciją bei sugadins jūsų reputaciją.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis keik palankesnis, tačiau nemėginkite spręsti finansines, verslo problemas – atidėkite bet jau rytdienai. Būkite atsargesni su užsieniečiais, ypač jei jie mėgins jus ko nors mokyti ar ką įpiršti.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį nė nepajusite, kaip sutirštinsite spalvas. Pasistenkite sau neleisti nervintis, taip pat skubėti jau nuo ryto. Netiks šiandien ir išlaidauti. Atsargiau dirbkite su aštriais instrumentais. Svarbesnius reikalus atidėkite rytdienai.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis įtemptas, kai reikia pasiruošti ne pačioms maloniausioms staigmenoms. Gautus dalykinius pasiūlymus patartina priimti tik su išlygomis, ir tai ne šiandien. Šiuo metu vargu ar pavyks rasti sau idealias sąlygas, tad geriau iš dviejų blogybių nesirinkti nė vienos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį atsiras pavojus užsiimti musių auginimu – mat lengvai iš jos dramblį padarysite... Bus svarbu suprasti, kas yra gyvenimo smulkmenos, ir kas – nedylančios vertybės. Kad ir kuo užsiimsite, itin atidžiai viską darykite, kitaip gana greitai būsite apkaltinti arba nekompetentingumu, arba nesąžiningumu.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį pamėginkite nusikratyti ne tik liūdnomis nuojautomis, bet ir tuščiomis viltimis. Galimos problemos per vaikus – būkite atidūs vaikų draugams bei jų žaidimams. Neerzinkite priekabėmis mylimo žmogaus ir nelįskite šiandien į akis, jei esate susipykę – tik pabloginsite padėtį.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį ne laikas spręsti finansines problemas, ieškoti naujo pajamų šaltinio, tvarkyti piniginius – turtinius reikalus. Net jei gausite neblogų pasiūlymų – neskubėkite sutikti (atidėkite kitai dienai atsakymą).

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį neskubėkite patikėti tuo ką išgirsite. Taip pat likite savikritiški ir vertindami savo galimybes (dalykines bei finansines) bei atidūs dirbdami ar važinėdami – šiandien klaidos, trūkumai bus itin pastebimi ir taps nusivylimų, nelaimių priežastimi. Ir niekam nieko nežadėkite, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadieniui didelių finansinių vilčių puoselėti nederėtų, netiktų tvirtinti rimtų sandorių ar ilgalaikių darbo sutarčių. Gresia šeimyniniai nesutarimai dėl nepateisinamų išlaidų, o taip pat dėl pavyduliavimo.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį kažkiek daugiau aiškumo, tvirtumo mąstant apie ateitį, bet nepasitenkinimas esamais rezultatais taps akivaizdus. Kol kas reikėtų atsisakyti aukštų siekių, gigantiškų užmojų – šiuo metu jie neįgyvendinami. Nerizikuokite kelyje, nemėginkite laimės lošimuose bei azartiniuose žaidimuose.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą