Palmiros horoskopas trečiadieniui, balandžio 26 d.

Trečiadienį būsite kupini ne tik puikių sumanymų, bet ir praktinės nuovokos, sugebėjimo ne tik kalbėti, bet ir daryti, – įkvėpimo euforija derės su pragmatišku santūrumu. Diena (ypač po 14 val. 11 min.) gera tartis, derėtis, keistis informacija, tinkamas metas pasitarimams, susirinkimams, bendravimui su jums reikalingais žmonėmis. Palanku bus kreiptis į vadovybę su pasiūlymais ar prašymais. Iš esmės į naujus reikalus nesiorientuokite – naujo ieškokite praeityje.

Diena palanki bendravimui, pasikeitimui informacija, pažinčių užmezgimui – tiek dalykinių, tiek draugiškų ar meilės. Beje, romantiškos pažintys, užsimezgusios po 14 val. 11 min., itin perspektyvios, ilgalaikės. Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius – gera žinia, švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga, danties netekimas – artimo žmogaus mirtis; ugnis – apgaulė, klaidos, miškas – atminties praradimas. Saugokitės apkalbų, vagių, taip pat gresia neteisybė darbe, jei sapne jus kandžiojo vabalai ar išvydote peilius, šakutes, juolab jei buvote sužeisti aštriu daiktu. Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, į namus tarakonų ateitų, purvu netyčia išsitepti. Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių, kokį pasodintą augalą. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis puikus svarbių reikalų tvarkymui; palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Reikalai, kuriuos dabar tvarkote, neduos greitų vaisų, tačiau pasiekimai bus ilgalaikiai. Atsakingus susitikimus prasminga atidėti rytdienai. Ir pasistenkite pirmiausia būti geri saviems, o ne svetimiems.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite – jūsų gyvenimas gali pakrypti naudinga linkme. Suskubkite kuo daugiau nuveikti, kad nieko skubaus nereikėtų atidėti vėlesnėms dienoms.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį palanku spręsti finansines, socialines problemas, tvarkyti svarbius verslo reikalus. Susitikimai, pokalbiai bei veiksmai naudingi, o įgyta patirtis ilgam vertinga. Puiki proga pirkti dovanas bei jas teikti draugams, artimiesiems, mylimam žmogui.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį ateis nelaukta pagalba, ypač jei kreipsitės antrą dienos pusę (po 14 val. 11 min.) – reikalai pakryps į gera. Palankus metas atsakingiems darbo susitikimams bei susitarimams. Būkite atidesni savo vidui bei aplinkinių patarimams, komplimentams – galite pajusti, išvysti neatrastąją, išskirtinę savo asmenybės dalį.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis – nepaprastų sutikimų, subtilių pokalbių diena, romantiškų fantazijų metas... Palankūs romantiški pasimatymai. Tiks tvarkyti konfidencialius reikalus. Svarbesnius patartina atidėti rytdienai. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį laukia geros naujienos, vertingi pasiūlymai ir susitikimai su draugais. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs – priimkite juos. Beje, tai metas, kai netikėtai gali pasikeisti ir jūsų jausmai – draugystė gali peraugti į meilę, o buvę romantiški santykiai virsti bičiuliškais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį, nors pakaks šeiminių rūpesčių, norėsis ramybės, tačiau priverskite save užsiimti svarbių dalykinių reikalų tvarkymu. Beje, nuo 14 val. 11 min. prasideda jums itin palankus metas (tęsis iki gegužės 13 d. imtinai) Mokėkite naudotis palankiomis veiklai aplinkybėmis.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį jūsų įtaka aplinkiniams sparčiai augs, jus pastebės svarbūs, įtakingi asmenys. Galite tikėtis ne tik dosnių komplimentų, šaunių įvertinimų, bet ir naudingų pasiūlymų partnerystei (ne tik dalykinei). Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nepraleiskite atsiveriančių gerų progų – nepasitikėjimas likimu, įtarumas kenks: pamirškite savo nerimą, negeras nuojautas. Labiau pasitikėkite žmogumi, kurį mylite. Tinka apgalvotai rizikuoti piniginiuose, turto reikaluose. Antrą dienos pusę gera proga laimėti užsitęsusį kivirčą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį priimkite gautus pasiūlymus bendradarbiauti ir, beje, neatsisakykite paviešėti – tai sėkmingas laikas pasirodyti visuomenėje, priimti svečius. Sutuoktinio nuoširdumas bei aplinkinių dėmesys suteiks naujų jėgų bei optimizmo. Palankūs pasirodymai viešumoje.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį problemų pakaks, tačiau nestigs ir galimybių su jomis susidoroti. Palanku spręsti darbo problemas. Gauti pasiūlymai veiklai bus naudingi, tiesa, ne iškart. Vakare kvieskitės svečius – senų draugų vizitas taps džiugiu bei naudingu įvykiu šeimos gyvenime.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį jūsų nuotaika puiki, aplinkiniai simpatizuos, reikš pagarbų dėmesį. Antra dienos pusė po 14 val. – gera proga svarbiam pokalbiui su žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų ateitis, pripažinimas. Pasiteisins apgalvotos avantiūros. Laukia sėkmė ne tik reikaluose, bet ir meilėje. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą