Palmiros horoskopas trečiadieniui, balandžio 14 d.

Trečiadienis – ramios tėkmės laikas, kai verta stabtelti, gal net atgal atsigręžti bei dar kartą viską įvertinti, apmąstyti. Nusiteikite neskubiam darbui: viskas turi būti apgalvota, iš anksto parengta – padarytas klaidas teks ilgai taisyti.

Diena nebus tinkama naujų darbų pradžiai, tiesa, palanki ką nors užbaigti. Ir neskubėkite priiminėti jokių spendimų, ypač finansinių – derėtų viską nuosekliai apsvarstyti. Kitų, beje, irgi neskubinkite.

Diena palanki dovanų teikimui (gėlių itin), labdarai – pasistenkite bent kažkuo kitiems padėti. Labdarai idealus laikas – pagalvokite, kam galite paaukoti pinigų. Šiandien didesnį dėmesį patartina skirti vaikams, o taip seneliams.

Trečiadienis palankus meilės pasimatymams. Tinka atnaujinti santykius.

Trečiadienį 21 val. 23 min. Venera įeis į Jautį, kur išbus iki gegužės 9 d. Tai gerųjų žemiškų vertybių ženklas, kuriame Venera šeimininkė. Tai metas, kai mus supantis pasaulis tampa malonus, jaukus bei paprastas: dingsta ankstesnės komplikacijos. Viskame, o ypač meilės jausmuose, atsiranda daugiau konkretumo, aiškumo – išsiriša klausimai, būti ar nebūti su juo (ja). Venera Jautyje – puikus metas rūpintis šeimos gerbūviu, spręsti materialines bei socialines, taip pat gyvenamosios vietos problemas.

Tiesa, šiemet ne viskas bus taip sklandu, kaip paprastai, mat Jaučio ženkle dabar Juodasis Mėnulis, žadantis problemas. Ir tai įspėtų būti apdairesniems, atsargesniems tvarkant piniginius – turtinius reikalus, vengti rizikingų modernių investicijų. Labiausia neigiamą Juodojo Mėnulio įtaką Venerai pajusime balandžio pabaigoje, gegužės pradžioje.

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti: bet kokie sapnai – geri ar blogi – reiškė įspėjimą apie galimą grėsmę, apgaulę.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), atsakyti prašančiam, nulaužti medžio ar krūmo šaką, skinti gėles, jei namuose gėlė nuvystų, sugrįžti kur išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti ar jei jus apvogtų (išvengsite gresiančių nemalonumų, nesėkmių, ligų), jei namuose gėlė išsiskleistų, ar gauti gėlių dovanų, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis neblogas dalykiniams susitikimams, finansinių reikalų tvarkymui iki 17 val.; palankūs gelsvi, auksiniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį būkite dosnūs, tiesa, pinigais nerizikuokite. Tai puikus laikas išpildyti seną pažadą savo vaikams. Labiau atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis sėkmingas – būsite stiprūs. Savo entuziazmu uždegsite bei palenksite savo pusėn tiek artimuosius, tiek svetimus. Tiesa, rizikingų dalykų neapgalvoję nesiimkite. Itin apdairūs turėtumėte būti su pinigais.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nesiimkite sunkių, sudėtingų darbų. Nieko naujo nepradėkite. Atsisakykite bendravimo su jums nemaloniais asmenimis.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį pamėginkite naujai įvertinti save, savo santykius su artimaisiais, draugais, pagaliau savo nuopelnus dalykinėje veikloje, atsiribodami nuo to, kas laikina bei kasdieniška ar įprasta.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį nepraraskite savitvardos bei sveikos nuovokos darbe. Mokėkite kolegų akivaizdoje pripažinti savas klaidas ir nebūkite per griežti aplinkiniams. Per darbus neužmirškite savo artimųjų.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis bus palankus metas, kai moralinė persvara išlieka jūsų naudai. Tinkamas laikas spręsti gyvenamosios vietos pakeitimo klausimą, palankus susitikimams su žmonėmis iš toli.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis – nelengva diena: gali tekti atsakyti už visus, net jei asmeniškai būsite niekuo dėti. Tinkamas laikas aukai, nesibijokite ir tam tikrų paradimų – tai, ko šiandien neteksite, apsaugos ateityje nuo galimų nemalonumų.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį nepirškite savo nuomonės sutuoktiniui, dažniau patys nusileiskite. Svarbu, kad šiandien įvykdytumėte savo pažadus antrajai pusei.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nepykite dėl pastabų, jei sutuoktinis bei aplinkiniai (ypač šefas, bendradarbiai, klientai) pastebės ne tik jūsų nuopelnus, bet ir trūkumus. Na, o šiandien svarbiausia ką nors gero nuveikti artimiesiems (ypač vaikams). Gali užsimegzti tarnybinis romanas, ir jis bus laimingas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis nors jums sėkmingas, bet ne laikas avantiūroms finansiniuose, verslo dalykuose. Pasistenkite įvykdyti duotus pažadus vaikams, taip pat mylimam žmogui – labiau pasidomėkite jų reikalais. Gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys. Užsimezgę nauji jausmai bus perspektyvūs.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis nebus tinkamas tvarkyti svarbius dalykinius reikalus. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Aplankykite tėvus, senelius.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį geriau apgalvokite savo žodžius – jums teks už juos atsakyti. Raskite laiko pasikalbėti su vaikystės draugais. Palanki proga ir įteikti dovaną žmogui, kurį mylite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą