Palmiros horoskopas antradieniui, rugsėjo 19 d.

Antradienis – dovana demagogams: kaip norės, taip ir pasuks. Neverta tądien pasikliauti protingai bei gražiai kalbančiais – tai neapsaugos nuo absurdiško elgesio. Jei išvysite ką nutaisiusį išmintingą išraišką, saugiau aplenkti tokį lanku. Taip pat dar reikėtų pasisaugoti kerštingų asmenų bei intrigantų.

Nereikia pamiršti, jog pasikeis ir savo galimybių vertinimo riba – jūra kai kam plūduriuos kelių lygmenyje. Na, o jei jums pavyks likti blaiviems bei, neišvengiamai, kritiškiems – pajusite slaptuosius savo asmenybės trūkumus, sugebėsite išvysti ir užsimaskavusius priešus bei kitokius kliuvinius. Antradienį bus sunkiau susikaupti, išlaikyti dėmesį, tad verčiau nesiimkite sudėtingų, painių užduočių. Kad ir ką veiksite, būkite atidūs kokybei – gali būti pareikštas nepasitikėjimas jūsų kompetencija. Viską tikrinkite – tiek savo atliekamus darbus, tiek kitų darbus, o taip pat gaunamą informaciją. Šiandien mažiau skųskitės, piktinkitės – vargu, ar jus išgirs, supras, atjaus. Tad neskubėkite atsiverti, kaip ir patikėti. Tai žavių apgaulių metas, kai vienos iliuzijų pilys sugriūva, o kitos pastatomos! Labiausiai nepalankus metas – tarp 18 val. 30 min. ir 20 val. 30 min., kai bus itin sunku suprasti, kas vyksta, ir neverta aiškintis santykius. Net nuojautos tuo metu gali apgauti. Išaugs apsinuodijimų, nelaimingų atsitikimų tikimybė, ypač per svaigalus, narkotikus. Būkite atsargesni vandenyje. Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapne matyti save keliaujant, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų. Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys. Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigų. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti raudonų, rausvų tonų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis nepalankus – konfliktai namuose, kelyje, valstybinėse įstaigose ar prekyvietėje. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį, kad ir ko imsitės, galite susidurti su aršia opozicija tiek savo šeimoje, tiek darbe. Jums pakaks išradingumo ieškant kompromisų, tiesa, jie turi būti realistiški, įvykdomi. Beje, sukčiavimai šiandien greitai atsiskleis, pavyks suvokti, kas nesąžiningas jūsų atžvilgiu.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį darbų krūvis augs – ieškokite kvalifikuotų pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite savo sveikata. Nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną. Ir pasistenkite uždrausti sau erzintis dėl niekų, kitaip kalbant, nesureikšminkite smulkmenų, neesminių dalykų.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį pasistenkite likti atsargūs bei apdairūs – tai reikalinga, kad neįsiveltumėte į avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis bei laiku sau pasakytumėte „stop“. Tądien labiau pasaugokite vaikus. Nepatartina veltis į naujus romantiškus nuotykius.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį geriausia laiką leisti namuose. Netvarkykite dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų – tik pakenksite savo ateičiai. Permąstykite senas pamokas, ir nebūtinai asmeniškai patirtas. Būkite atidesni maisto kokybei, virškinimui.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį atsitiktinė naujiena, susitikimas gali priversti staigiai pakeisti nuomonę apie svarbų reikalą ar artimą žmogų. Kita vertus, nebūkite patiklūs išgirstiems dalykams – tai gali būti apgaulė. Ir netikėkite tais, kas tvirtins, kad žino tiesą ir gali jums daug ką paaiškinti. Viską asmeniškai tikrinkite, netikėkite paskalomis – tikriausiai jus nori sukiršinti su mylimu žmogumi arba naudingu dalykiniu partneriu ir pan.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį idealas gali sunykti, gyvenimiškos nuostatos netikėtai pasikeisti dėl nelogiškų, nepagrįstų ir net nepateisinamų priežasčių. Tad neverta kažko atsisakyti, kritikuoti ar atvirkščiai, kažkieno įžvalgas palaikyti grynu pinigu. Būkite labiau korektiški su antrąja puse – jūsų įtarimai, priekaištai nepagrįsti. Nepatartina aiškintis šeimos išlaidų.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį gali užgriūti nemenka atsakomybė. Deja, nebus lengva rasti teisingą sprendimą – kažkam vis tiek neįtiksite, kažkas vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos. Kita vertus, taps svarbu nesusitapatinti su kitų problemomis, neišgyventi dėl dalykų, kurių negalite pakeisti.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį trūks jėgų, laiko, optimizmo ar tiesiog nuoširdžios gero draugo paramos. Neliūdėkite dėl to, kas stringa, nepavyksta – atidėkite tai ketvirtadieniui. Na, o šiandien labiau pasigilinkite į save – gali atsiverti ir nežinomi gabumai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau. Pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai bei būti kitokia nei tikėjotės. Atsargiau elkitės su kompiuteriais, elektros prietaisais. 

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį būsite linkę žavėtis neįgyvendinamomis idėjomis ir net dar blogiau – dėl utopinių tikslų galite imtis nepateisinamos rizikos, taisyklių, įstatymo pažeidinėjimo. Savisaugos jausmas, deja, bus atbukęs. Ir pasistenkite neužgauti kitų žmonių savimeilės bei orumo. 

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį mokėkite apginti savo nuomonę, interesus. Laikykitės savo senos nuomonės, nekeiskite ankstesnių apsisprendimų, kaip jūsų nemėgintų paveikti aplinkiniai. Šiandien tikrai nereikėtų būti patikliems bei tikriems, tad nereikėtų dėl nieko garantuoti, už nieką laiduoti. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą