Palmiros horoskopas trečiadieniui, gegužės 26 d.

Trečiadienis kritinis dėl Mėnulio užtemimo Šaulio ženkle, kuris maksimalią fazę pasieks 14 val. 20 min. Vilniaus laiku (11 val. 20 min. pagal Grinvičą). Tai bus visiškas Mėnulio užtemimas, tiesa, Lietuvoje nebus matomas, tad ne taip veiksmingas mūsų krašto žmonėms. Vis dėlto tai nebus lengvas reiškinys – stiprės nerimas, kils didesnė įtampa, daugės emocinių stresų.

Bus svarbi didesnė atida tolimose kelionėse, atsargumas bendraujant (galvokite ką kalbate, skaitykite ką pasirašinėjate), tvarkant reikalus su užsieniečiais, taip pat pasirenkant autoritetus, mokytojus. Užtemimas Šaulyje skatins religinių sektų aktyvumą, netikrų pranašų pagausėjimą bei suįžūlėjimą.

Nepatartina nieko radikaliai keisti – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Darykite tai, ką anksčiau darėte, vadovaukitės ankstesniais planais. Labiau pasaugokite pinigus, turtą, venkite rizikingų finansinių sprendimų. Ir laikykitės įstatymų, taisyklių, taip pat susitarimų (net ir žodinių). Ir tai gera proga prisiminti apie žodį, kuris išskrenda žvirbliu!

Neigiamam užtemimo poveikiui itin jautrios bus moterys, vaikai, paaugliai. Labiau pažeidžiami asmenys, vykstantys į užsienį ar turintys reikalų su užsieniečiais arba turizmo verslu, taip pat dvasininkai, pedagogai, politikai, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovai. Nepalankus metas žiniasklaidos bei transporto tarnyboms, muitinėms.

Itin stipri užtemimo įtaka jaučiama ne tik tą pačią dieną, taip pat gretimomis dienomis, bet ir kelias savaites iki jam įvykstant bei mėnesį po!

Dabar bus svarbi ramybė, blaivi galva – nepriiminėkite svarbių sprendimų pagauti jausmo. Skubėjimas, emocingas reagavimas pakenks. Netiks tvarkyti svarbius reikalus (ypač piniginius – turtinius), pradėti naujus darbus. Venkite santykių aiškinimosi, ypač su tais, kuriuos mylite. Ir venkite daryti skubotas išvadas, kad ir ką sužinosite apie reikalus, apie pinigus ar apie žmogų, kurį mylite.

Priminsiu, kad Mėnulio užtemimai – fatališkas laikas, kai pavojinga pyktis, nutraukinėti santykius. Šiuo metu žengti žingsniai ilgai veiks mūsų likimus.

Būtina atida – tai pavojingas laikas, kai išauga konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite rankas. Bus jautresnė oda, kvėpavimo takai – galimos netikėtos alergijos.

Šiuo apgaulingu, neramiu metu išlikti blaiviems bei saikingiems padės ametistas. Patartina nešioti sidabrą bei daugiau gerti gėlo vandens.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Ypač gerai buvo šaltinį, švarų, šaltą vandenį sapnuoti. Ugnis – pavojus, apgaulės, miškas – baimės, danties netekti – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei lemputė perdegtų, ugnis namuose be priežasties gestų, lazdą sulaužyti, medžio ar krūmo šaką nulaužti, gėles skinti, purvu išsitepti, jei namuose gėlė nuvystų, verkti.

Geras ženklas: netyčia karštu vandeniu apsipilti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių, daržovių.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus piniginių – turtinių reikalų tvarkymui; patartina nešioti ryškių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį stigs objektyvumo bei ramybės. Ne viską suprasite, teisingai įvertinsite, todėl geriau nieko neteisti bei nemokyti. Reikėtų mąstyti, ką kalbate bei su kuo kalbatės, – pasisaugokite liežuvautojų, intrigantų. Nepatartina leistis į keliones – nemalonumai gali užklupti per muitinę, užsieniečius ar bendrakeleivius. Svečiavimuisi ar svečių priėmimui ne pats geriausias laikas.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis sudėtingas – neužsiimkite niekuo svarbiu ar sudėtingu. Geriausia likti namie. Jei tektų dirbti, būkite pasiruošę pretenzijoms, kritikai. Tiesa, jei nesiginčysite, tai bus užmiršta. Nepraraskite savitvardos (nors konfliktai žiebsis greitai), labiau pasirūpinkite sveikata bei turto saugumu. Bus nemenka nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų bei nuostolių tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nieko neteiskite bei nekaltinkite – tik vėliau suvoksite, kad suklydote ir be reikalo pakenkėte santykiams. Pagarbiau bendraukite su sutuoktiniu. Įsipareigoti neskubėkite – tai teks įvykdyti. Labiau save pasaugoti turi asmenys, kurių gimtadienis šiomis dienomis.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį elkitės kuo paprasčiau, kukliau. Mažiau girkitės bei žadėkite – nenumatytos kliūtys trukdys įvykdyti duotus įsipareigojimus. Išaugs buitinių avarijų bei įvairių mechanizmų, transporto priemonių gedimo tikimybė. Gali pablogėti sveikata. Saugokite savo ramybe bei gerovę – Mėnulio užtemimams Vėžiai itin jautrūs.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį tarsi atgausite jėgas bei optimizmą, deja, tai gali paskatinti pervertinti savo galimybes bei sėkmę... Jokių išvadų bei nuosprendžių savo vaikų, artimųjų, mylimo žmogaus atžvilgiu. Ne laikas pykti, bausti bei ambicijas demonstruoti.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį neužsisklęskite nuo artimųjų, būkite atviresni, nuoširdesni – nepatiklumas artimiesiems gali tapti nesantaikos priežastimi. Neskubėkite nusivilti tais, kurie jums brangūs. Labiau pasirūpinkite tėvais. Nepatartina vykti iš namų, leistis į keliones. Svarbiems darbo reikalams nepalankus metas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis klaidins – pavojų neįvertinsite, tad niekuo nerizikuokite, bet kokioje situacijoje laikykitės aukso vidurio. Nelaimės dėl patiklumo, ypač svetimais. Kita vertus, rūpesčių gali kilti ir dėl kaimynų ar giminaičių. Nebūkite atviri, saugokite paslaptis, ypač santuokines, o taip pat finansines. Venkite išsiblaškymo – galite pamesti svarbų daiktą ar dokumentą. Išaugs apkalbų, vagysčių, autoavarijų tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį saugokite pinigus, turtą, – nepamirškite, kad dosnumas, kaip ir šykštumas – lazda su dviem galais. Nepalankus metas su antrąja puse aptarinėti šeimos biudžetą, aiškintis nuostolių priežastis. Ne laikas ir spręsti nesklandumus jausmų srityje – vargu ar jus išgirs, supras...

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį Mėnulio užtemimas jūsų ženkle gali išmušti iš vėžių. Bus sunku likti objektyviems – pasistenkite ant nieko nesupykti, nesivelkite į ginčus, konfliktus. Nors provokacijų pakaks. Ir venkite bet kokių pažadų, įsipareigojimų, ypač antrajai pusei. Labiau pažeidžiami bus gimę lapkričio 26-29 d.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį galite būti priversti neturėdami aiškaus supratimo priimti svarbų sprendimą. Geriau to nedaryti – apsigausite. Niekur neskubėkite, nieko nedarykite paskubomis, viską atidžiai tikrinkite. Venkite nereikalingo bendravimo ne tik darbe, bet ir namie. Pavojai per svaigalus, vaistus, vandenį.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis lengvai apgaus – situacija gali pasirodyti geresnė nei yra iš tiesų. Į gautus pasiūlymus (dalykinius, asmeninius, romantiškus) neverta kreipti didelio dėmesio. Būkite nuoširdesni vaikams (reikalingas rimtas pokalbis), nepykite ant jų, net jei būsite priblokši jų pokštų.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį užsispyrimu nieko nelaimėsite – tik pabloginsite reikalą. Dėl kategoriškų nuotaikų galite atsidurti aklavietėje tiek dalykiniuose reikaluose, tiek asmeniniuose. Pamirškite nuoskaudas, nesipykite, nesiaiškinkite santykių su tėvais, su tais, kuriuos mylite, jei nenorite, kad ilgam atšaltų santykiai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą