Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 1 d.

Ketvirtadienį svarbiausia neperlenkti lazdos. Tai įtemptas laikas, kai nežinome ko norime ir esame linkę priešintis viskam, su kuo susiduriame.

Šiandien sunkiai įtiks tiek savi, tiek svetimi, tiesa, mūsų asmeniu aplinkiniai irgi piktinsis – niekas nenorės girdėti mūsų nuomonės, juolab jos suprasti... Tad vieni kitiems neįkyrėkime savo nepaprastomis idėjomis, aukštais siekiais – vis tiek neįtiksime. Vargu ar vieni kitus suprasime, tad lengvai susipriešinsime, imsime dar labiau atsiriboti.

Tai svarbu atminti ne tik darbe, bet ir namuose – ne laikas prieštarauti, kažką mėginti paaiškinti ne tik kalbantis su savo viršininku, bet ir su tėvais, sutuoktiniu, vaikais. Kad ir kaip būsite kažkuo nepatenkinti, neužsipliekskite, venkite konfliktų, nesivelkite į santykių aiškinimąsi. Nepalanku ir santykius nutraukinėti – tiek dalykinius, tiek draugiškus, romantiškus. Beje, diena nepalanki meilės pasimatymams bei pažintims.

Netiks ką nors naujo pradėti. Gerai analizuoti ankstesnę veiklą – rasite anksčiau nepastebėtų klaidų, trūkumų, mat dabar pavyks išvysti ir antrąją medalio pusę. Tinka dirbti su sudėtinga informacija.

Kad ir kuo užsiimsite, būtinas atsargumas, atida – gali gesti darbo technika, transporto priemonės. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Diena blogesnė vyrams, vadovams, sportininkas, kariškiams, senyvo amžiaus asmenims.

Būkite atidūs, jei dirbate aukštyje, nerizikuokite laipiodami kopėčiomis, laiptais. Didesnė traumų tikimybė ir šokinėjant, neriant į gylį. Atsargiau elkitės ir su aštriais įrankiais, ginklais, elektros prietaisais, elektra, degiomis, sprogiomis medžiagomis. Venkite kilnoti sunkius svorius.

Pasaugokite sveikatą – tikėtinos traumos (labiau pažeidžiama galva, stuburas, keliai). Galimi galvos, dantų, skausmai. Išauga kaulų lūžių, taip pat insultų tikimybė.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Buvo gerai regėti gyvūnus, paukščius, drabužius, puiku skraidyti – sėkmė, plaukti vandeniu – sveikata. Matuotis naujus drabužius – turtas, šeimos santykių sutvirtėjimas, naujo vaiko gimimas. Blogai būti nuogam – liga, nesėkmė, ugnį regėti – jėgų praradimas, kančia. Matyti savo atspindį veidrodyje – gali atsiskleisti jūsų paslaptys.

Blogas ženklas: jei kūną niežėtų, indą sudaužyti, netyčia sulyti ar vandeniu apsipilti, jei laikrodis sustotų, druską išberti.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą, peilį – sėkmė, apsauga, jei peilis iškristų iš rankų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį be vargo ką nors priremsite prie sienos – pavyks pareikalauti atsiteisti už žalą. Tiesa, dieną įvykiai klostysis neprognozuojamai, tad galimi ir netikėti nusivylimai. Būkite pasiruošę staigmenoms – šiuo metu nepavyks visko apskaičiuoti.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas – prieš savo valią galite būti įtraukti į negerą reikalą. Atidžiau atlikite savo užduotis darbe – galite suklysti, patekti į vadovybės nemalonę.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį nebus labai aišku, ko labiau saugotis – svetimų ar savęs? Jūsų nuomonė gali netikėtai keistis – ir tai bus visiems nenaudinga. Labiau remkitės savo jėgomis. Partneriais, pagalbininkai gali „išdurti“, o šefas pamiršti duotą pažadą.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį nesiveržkite į priekį ir nebūkite tikri savo nuomonės teisingumu. Stenkitės nekristi vadovybei į akis. Juolab ne laikas kažko reikalauti – sulaksite nebent kritikos. Atsargiau vairuokite, būkite santūresni darbo kolektyve, viešame transporte.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį būsite įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostysis painiau nei būsite pasiruošę. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, ypač būkite atsargūs. Pasistenkite neprimetinėti savo nuomonės – galite išprovokuoti konfliktą.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienio įvykiai klostysis keistokai, galimi nenumatyti kliuviniai, tad neverta kruopščiai planuoti dienos. Tai gana sudėtingas metas – iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau nei galite duoti. Ieškokite pagalbininkų, sąjungininkų – rasite galinčių jums pagelbėti. Kita vertus, turite būti pasiruošę ir neigiamam atsakymui. Didelė traumų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį būkite atidūs – galite susikompromituoti. Nepriiminėkite svarbių sprendimų – vėliau jie gali tapti nesėkmių priežastimi. Ir pasistenkite pernelyg priekabiai nebendrauti su sutuoktiniu. Didesnė netikėtų nesėkmių, konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nesitikėkite iš ko nors sulaukti pagalbos – pagalba jei ir ateis, tai tuomet, kaip jos nebereikės. Darbe labiau tikėtinas brokas – viską atidžiau tikrinkite. Išaugs traumų, avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį pasistenkite nesuirzti dėl netikėtų nesklandumų darbe ar nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio – būsite pernelyg pastabūs visokiems artimų žmonių „nusižengimams“. Ne laikas romantiškiems nuotykiams, ypač kelyje. Labiau pasaugokite vaikus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis bjaurokas. Venkite rizikuoti – tuščia tikėtis, kad praslysite, kad pasiseks... Viskas gali išeiti atvirkščiai nei viliatės. Vargu ar taps sėkmingi mėginimai ir kam darbe paaiškinti savo ketinimus, planus, o jums patinkančiam asmeniui – savo jausmus. Ir tikriausiai apsiriksite mėgindami suprasti, ant ko iš tiesų pykstate. Nepervertinkite savo jėgų darbe. Ir niekur neskubėkite.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį reikalai strigs vietoje. Gresia nelabai malonūs pokalbiai – nesistenkite nieko jėga prispausti. Didesnė tikimybė nelaimingų atsitikimų važiuojant, einant, taip pat buitinių avarijų namuose.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis blogas sandoriams, pinigų investavimui, skolinimuisi. Būkite taupesni, be reikalo neišlaidaukite. Ir nešvaistykite savo jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite, o apčiuopiamų rezultatų nesulauksite. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą