Palmiros horoskopas šeštadieniui, liepos 10 d.

Savaitgalis – takoskyra. Baigėsi per mėnesį susikaupę rūpesčiai, problemos ir prasideda naujas palankus bei perspektyvus etapas!

Šeštadienis – jaunaties metas: ji stos 4 val. 16 min., tad tik prabudus verta kurti ateities vizijas. Priminsiu, kad Mėnulio jaunatis palanki kurti planus, tačiau netinkama aktyviai veiklai, sunkiems darbams. Reikėtų taupyti jėgas, nepervargti tvarkantis namie ar triūsiant darže, sode. Patartina vengti nereikalingo bendravimo.

Na, o didesnį dėmesį šeštadienį dera skirti savo pojūčiams – per juos galime išsiaiškinti, kas mums tinka, o kas ne. Nuo ryto, dar gulėdami lovoje, pamėginkite įsivaizduoti maistą, kurį valgote, drabužius (akmenis irgi), kuriuos nešiojate, pagalvokite apie žmones, su kuriais bendraujate (arba ne). Jei jums bus gera, malonu – tai, apie ką jus pagalvojote, reiškia, kad mėnesį verta tuos maisto produktus vartoti, akmenis nešioti. Būkite atidūs tam, ką jūsų vidus pasakys, kai peržvelgsite mintyse savo bendravimo ratą – jei nuo ko pasidarys negera, patartina laikinai atsiriboti nuo šio asmens. Ir atvirkščiai – ten, kur pajutote šilumą, galite tikėtis ypatingo kontakto.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra svarbūs jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais, su tauta, valstybe.

Bloga ženklas: užuosti nemalonius kvapus, išlieti pieną.

Geras ženklas: užuosti gardžius aromatus; jei išėjus iš namų pūstų vėjas į nugarą.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį geriausia praleisti namie su artimaisiais bei šeimos draugais.

Jautis (04 21–05 20). Šiandien seksis įgyti jums svarbaus žmogaus pasitikėjimą, užsitikrinti įtakingo asmens paramą.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis palankus įteikti dovaną artimam, mylimam žmogui.

Vėžys (06 22–07 22). Pats laikas ieškoti protingos išeities iš keblios šeiminės situacijos, mąstyti apie būsimą veiklą.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis kupinas romantiškų nuojautų ir jos gana greitai – jau artimiausiomis dienomis – ims pildytis.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį naudinga pakeisiti aplinką, susitikti su senais gerais draugaus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei pavyktų šeštadienį arba sekmadienį su šefu ar įtakingu asmeniu pasikalbėti, nemažai laimėtumėte – ilgam stabilumą užsitikrintumėte.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį geras laikas kelionėms, susitikimams, bendravimui su tais žmonėmis, kuriuos laikote savo mokytojais.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį puikiai tiktų įteikti susitaikymo dovaną draugui, mylimam asmeniui, sutuoktiniui ar tėvams. Verta analizuoti nesutarimų priežastis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pramogavimui, šventiniams susitikimams labiau tinkamas šeštadienis. Tiesa, tai jaunaties metas, tad likite saikingi prie vaišių stalo.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį jausitės ramūs, stiprūs ir reikalingi. Jums nestigs įkvėpimo nei dirbant, nei pramogaujant. Na, o labiausiai norėsis laiką leisti su žmonėmis, artimais jūs profesijai. Tarp jų galite sutikti naujų puikių draugų.

Žuvys (02 19–03 20). Džiugus šeštadienis – svarbi problema gali išsispręsti palankiai, nors ir netikėtu būdu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą