Palmira: svarbu likti sąžiningiems ir pripažinti faktus

Bus juntama įtampa, net agresija, tačiau jei susitelksite tik į veiklą, pasirinktą tikslą ir mažiau kreipsite dėmesio į aplinkinius trukdžius, nemažai nuveiksite. Verta analizuoti sudėtingas veiklos problemas, bet reikėtų vengti gilintis į asmeninio gyvenimo nesklandumus – ne laikas aiškintis meilės santykius, kovoti už mylimo asmens dėmesį, pripažinimą (palaukite bent iki kitos savaitės vidurio).

Šiandien svarbu likti sąžiningiems, tad mokėkite ramiai pripažinti esamus faktus, net ir tuomet, jei jie nemalonūs.

Diena gera įvairiems susikaupusiems darbams nudirbti, taip pat pasitikrinti sveikatą. Meilės pasimatymams laikas nėra palankus.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, jei buvo visiškai tikroviški, pildysis tiesiogiai, taip, kaip matėte, iškart arba per ilgą laiko tarpą.

Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, iš rankų kristų pinigai, rankinė, jei vėjas pinigus nuneštų – galimi nemenki nuostoliai, pamesti raktus – gresia išsiskyrimas su artimu žmogumi; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – sunkumai, išbandymai.

Geras ženklas: sutikti žmogų su pilnais kibirais – pelnas; gauti iš ko nors pinigų – sėkmė tvarkant reikalus visą mėnesį.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus kelionėms, naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Nervingas laikas – ne viskas klostysis taip, kaip suplanuosite. Tik penktadienį bus šiek tiek lengviau, tad tik į naudą, jei kokį svarbų susitikimą, susitarimą atidėsite porytdienai. Netinka nieko investuoti. Ir mažiau tikėkitės dėkingumo tiek iš savų, tiek iš visuomenės.

Jautis (04 21–05 20). Taupykite jėgas ir laiką. Saugokite sveikatą ir darbo vietą. Tinka imtis darbų, kuriems reikia didelio atidumo, tikslumo.

Dvyniai (05 21–06 21). Užsiimkite tik tais reikalais, kurie tik nuo jūsų priklauso. Nepasiduokite emocijoms, ypač jei apims noras kerštauti, pamokyti, – jos gali rimtai suklaidinti, pakenkti santykiams su artimaisiais ir šefu.

Vėžys (06 22–07 22). Nors diena nervinga, jums seksis. Imkitės sunkių ir neįdomių darbų – atliksite greitai, nepavargsite. Nesivelkite į flirtą.

Liūtas (07 23–08 22). Ne laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe – geriau tai atidėti penktadieniui. Šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai bus naudingi ne iš karto. Diena bus naudinga, jei užsiimsite tik tuo, kas nuo jūsų priklauso. Niekur nepersistenkite – nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami.

Mergelė (08 23–09 22). Ateities sėkmei trukdys anksčiau neatlikti darbai, todėl pagrindinį dėmesį reikėtų skirti jiems užbaigti. Šiandien nesistenkite paskubinti įvykių – rytdiena tam bus kur kas sėkmingesnė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie paprasčiausiai nenaudingi. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais ir susitaikyti su įtakingais priešais. Derėtų vengti konfliktų su sutuoktiniu, vaikais, mylimu asmeniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Nieko neteiskite, nesmerkite, bet ir patys nesiteisinkite – gal tik jums atrodo, kad jūs ne taip elgiatės. Jums stigs objektyvumo tiek aplinkinių, tiek savo atžvilgiu. Nesipainiokite į intrigas, nesivelkite į konfliktus.

Šaulys (11 23–12 21). Pakaks apmaudžių nesusipratimų darbe ir tvarkant dokumentus, juridinius reikalus – nepraraskite savitvardos. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Daug ką lems mokėjimas įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą. Tik nesivelkite į avantiūras nei dalykiniuose, nei širdies reikaluose. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams.

Vandenis (01 20–02 18). Jūsų aplinkoje ne visi sąžiningi, tad nebūkite patiklūs. Profilaktiškai geriau vengti bendrauti su savanaudiškais asmenimis ar žmonėmis, mėgstančiais kitus mokyti. Nekeiskite savo senų įsitikinimų. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni.

Žuvys (02 19–03 20). Nepalanki diena komandiruotėms, susitikimams su užsieniečiais. Tik būkite tolerantiškesni, venkite konfliktuoti. Gauti dalykiniai pasiūlymai nebus perspektyvūs – juos dar reikėtų svarstyti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą