Diena netinkama niekam reikšmingam

Penktadienis – Mėnulio užtemimo diena. Ji nebus tinkama niekam reikšmingam – nei atsakingiems reikalams tvarkyti, nei naujiems darbams pradėti. Pirmą dienos pusę palanku atsiprašyti – svarbu taikytis. Mėnulio užtemimas vyks Vėžio ženkle (maksimali fazė 22 val. 11 min. Vilniaus laiku, arba 19 val. 11 min. pagal Grinvičą). Užtemimas ypač nepalankus moterims – tiek motinoms, namų šeimininkėms, tiek atsidavusioms veiklai, darančioms karjerą. Daugiausia problemų jis sukels vadovėms bei vyresnio amžiaus moterims apskritai. Užtemimo įtaka jaučiama mėnesį prieš jį ir mėnesį po jo. Jis paliečia šeimos gyvenimą, namus, motinystę, taip pat nekilnojamojo turto, žemės, finansinių išteklių, ekonomikos, karjeros reikalus. Dėl užtemimo gali paaštrėti finansinės problemos. Užtemimas Vėžyje įspėja labiau pasaugoti ramybę šeimoje, būti atidesniems savo motinoms, senelėms. Ne laikas (mėnuo iki užtemimo ir po jo) priimti sprendimą, susijusį su gyvenamosios vietos keitimu. Nepalanku pirkti, parduoti nekilnojamąjį turtą, žemes, taip pat keltis į naują gyvenamąją vietą. Dėl užtemimo įtakos gali pablogėti ir moterų sveikata – jis gali paskatinti įvairias su gimda, krūtimis susijusias ligas. Šį mėnesį itin turėtų pasisaugoti žindyvės (netinkamas laikas nutraukti maitinimą krūtimi), besilaukiančios kūdikio. Gali kilti ir virškinimo sutrikimų – derėtų labiau paisyti sveikos mitybos taisyklių. Dar vienas ryškus Mėnulio užtemimo Vėžio ženkle akcentas susijęs su istorijos paminklų, tautos kultūros paveldo išsaugojimu. Kiekvienas užtemimas pateikia žmogui savotiškų sfinkso mįslių bei privalomų atlikti uždavinių, kurių neišsprendus patenkama į likimo spąstus. Šiomis dienomis nemenka konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Venkite svaigalų.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei buvo visiškai tikroviški, ryškūs, įsimenantys. Jie pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nauji finansiniai sunkumai, jei ką nors rytą pamestumėte, iš rankų kas nors vis kristų – galite praleisti gerą progą, jei durų užraktas sugestų – gali atsiskleisti nesąžiningi dalykai, susiję su jūsų veikla, pamesti raktus, pinigus – prarasti ryšį su artimu žmogumi, jei prakiurtų kišenė – laukia nuostoliai.

Geras ženklas: rytą sutikti žmogų su pilnais kibirais ar nešuliais – materialinės padėties pagerėjimas, rasti žiedą, ypač su akmeniu, – įgysite patikimą dalykinį partnerį.

 

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartinas ramus poilsis, kelionėms, susitikimams kiek palankesnis šeštadienis.

Avinas (03 21–04 20). Kantrybė, kuklumas – namuose bei darbe apsaugos nuo šiuo metu gresiančių problemų. Būkite šiltesni su artimaisiais, ypač vaikais, mylimu žmogumi, kitaip galite būti netikėtai atstumti. Itin nepalankus penktadienio vakaras.

Jautis (04 21–05 20). Įsisenėjusias problemas spręskite penktadienį iki pietų. Bendraukite, būkite smalsūs – jums pavyks rasti reikalingų žmonių ir teisingą atsakymą į painų klausimą. Vakaras jau nepalankus susitikimams, kelionėms, viešnagėms. Galite sulaukti ir ne itin malonių svečių.

Dvyniai (05 21–06 21). Galimas dalykas, kad sutuoktinis ar mylimas asmuo jau senokai pyksta dėl dėmesio stokos – deja, penktadienio vakare tai gali virsti labai nemaloniu aiškinimusi.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį būsite dėmesio bei svarbių įvykių centre, tačiau nebus taip, kaip panorėsite, – stenkitės laiku nusileisti, nutilti. Ne laikas ginčytis su vadovybe ar tėvais, sutuoktiniu. Būkite atsargesni su aštriais daiktais, įrankiais.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis visiškai netinkamas tvarkyti svarbesnius reikalus, susitikti su reikalingais žmonėmis. Tai bus pasyvus metas, tad nieko nauja ar varginančio nesiimkite, labiau atsiribokite nuo išorinio pasaulio. Stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės kuo ramiau viską vertinti. Gali atsinaujinti senas slaptas meilės ryšys.

Mergelė (08 23–09 22). Dabartiniai susitikimai ateityje atvers naujų dalykinių perspektyvų. Tiesa, šiomis dienomis netiks nieko griežtai žadėti, įsipareigoti. Palikite sau laisvę nenumatytam manevrui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne laikas kreiptis į vadovybę su pasiūlymais bei prašymais, aptarinėti kilimo karjeros laiptais perspektyvas.

Skorpionas (10 24–11 22). Ramesnis ir palankesnis bus penktadienis. Vis dėlto nepervertinkite sėkmės. Nerizikuokite kelyje. Nepatartina apskritai vykti į tolimas keliones. Būkite atsargesni su žmonėmis iš toli.

Šaulys (11 23–12 21). Tvarkydami piniginius ir turto reikalus turite būti apdairūs. Vis dėlto dalykiniai šio laikotarpio susitarimai, sandoriai padės ateityje spręsti socialines bei finansines problemas. Penktadienis gana sudėtingas, ypač vakaras.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite pasinaudoti šiuo laikotarpiu, kad pasiektumėte didesnio stabilumo darbo bei pinigų sferoje. Penktadienio vakaras visiškai netinkamas sutuoktiniams aptarinėti, planuoti šeimos biudžetą.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis išryškins jūsų veiklos trūkumus. Tądien pasistenkite kuo atidžiau atlikti užduotis. Labiau pasaugokite gerus santykius su kolegomis, taip pat savo sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Sėkmingesnis – penktadienis. Patartina imtis tų darbų, kuriems reikia įkvėpimo, kūrybingumo ir optimizmo. Neįdomius, skrupulingus darbus atidėkite kitai savaitei. Būkite atidesni vaikams, labiau juos pasaugokite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą