Palmiros horoskopas penktadieniui, rugpjūčio 20 d.

Nors tai savaitės pabaiga, tačiau nestigs energijos bei įkvėpimo. Jei norite, kad penktadienis būtų sėkmingas, nereikia nieko siekti dirbtinai – tai įkvėpimo, pirmojo impulso metas!

Venkite konfliktų, su niekuo nenutraukinėkite santykių, atvirkščiai – siekite susitaikymo. Pasistenkite nieko neįžeisti bei tuščiai negaišti laiko. Geras laikas imtis seniai suplanuotos reorganizacijos. Tinka užmegzti ar atnaujinti pažintis. Palanku dirbti su nauja ar sudėtinga informacija. Kad ir ką veiksite, nereikėtų skubėti – nesistenkite užbėgti įvykiams už akių. Penktadienis tinkamas imtis sunkių užduočių, atidėtų darbų. Palanku taisyti ankstesnes klaidas – tiek darbuose, tiek santykiuose su kitais žmonėmis.

Diena bus puiki bendravimui, naujų pažinčių užmezgimui – vyraus optimistinis požiūris į draugystę, partnerystę. Labiau pasitikėkite bičiuliais, kolegomis, ypač jei jie sutinka pasidalinti jūsų rūpesčiais, atsakomybe. Puiki proga kažko prašyti, ką nors įrodinėti, bet ne pyktis. Tinka kreiptis į vadovybę su prašymais ir pasiūlymais.

Daugiau laiko skirkite savo šeimai, namams. Nepatartina kur toli nuo namų išvykti. Palanku užsiimti šeimos reikalais, spręsti buitines problemas. Gerai pradėti taupyti bei kitaip kaupti pinigus. Tinka pradėti remontus, namo statybą.

Tinkamas laikas bylinėjimosi pradžiai. Negerai išlaidauti, verta ieškoti būdų taupyti.

Romantiškų nuotaikų nestigs – tai palankus metas meilės pasimatymams bei pažintims.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį 0 val. 9 min. Uranas ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis arba retrogradinis judėjimas tęsis iki 2022 m. sausio 14 d. Retrogradinis Uranas suteiks saikingumo planuojant ir svajojant, sumažins poreikį būti avangardiškiems. Tokiu metu siekiama bendrauti su senais, patikrintais draugais, o jei ir užsimezga naujas bičiuliškas ryšys, jis dažniausiai būna susijęs su senais karminiais saitais.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Išgirstus žodžius reikėtų vertinti kaip patarimą. Kelionė, medžiai – geros permainos, norų išsipildymas, mirusieji – apsauga, sėkmė. Tačiau stikliniai indai, veidrodžiai (ypač kreivi) – apgaulės, vagystės. Blogai sapne kirpti plaukus, nagus.

Blogas ženklas: pamesti piniginę, kruvinai susižeisti, peilio ašmenis sulaužyti, daug dūmų išvysti.

Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą, rasti odinį ar medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – šeštadienį patartini raudoni, rožiniai atspalviai, vengtina žalia; sekmadienį palankūs pasteliniai tonai, vengtinos ryškios spalvos; pirmadienį palankūs sidabriniai, žydri atspalviai, vengtinos visos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį ateis nelaukta pagalba, atsiras netikėta išeitis – reikalai pakryps į gera! Tik daugiau bendraukite, kalbėkitės, prašykite, siūlykite. Diena bus palanki įvairiems susitikimams. Nepraleiskite progos užglaistyti seną konfliktą darbe.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis svarbus tvarkantiems karjeros reikalus. Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Tik būkite lankstesni – nesilaikykite seno veiklos modelio. Būtini kompromisai. Beje, galite sulaukti anoniminės pagalbos – kai kas jums nežinant gali nuoširdžiai pasitarnauti jūsų labui.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis sėkmingas – jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių, na, ir iš žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje. Palankūs pasirodymui viešumoje.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį taps svarbu iš anksto ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis kaip norėsis. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, tikrų draugų, kurie išties pagalbos ranką, nuramins. Tad, kad ir kas nutiktų, viskas baigsis gerai. Palankus metas draudimo, mokesčių, paskolų reikalų tvarkymui.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį bus svarbu pakantumas bei draugiškumas. Tarkitės, derėkitės – atsiras norinčių bei galinčių padėti. Geras laikas tvarkyti juridinius reikalus, dalyvauti viešuose renginiuose.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį nesistenkite greitai sutvarkyti reikalų – jie įstrigs. Tačiau tai tinkamas metas svarbiam pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu). Tik bus svarbu neužsispirti bei neužsigauti – nepervertinkite savo realių galimybių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis džiugus ir sėkmingas, tačiau rizikuoti turite apdairiai, labai nepasikliaukite laime. Siekite įsiklausyti į partnerių ir sutuoktinio pageidavimus bei draugų patarimus.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį galite pajusti susikaupusį per savaitę nuovargį, tad verta nuo atsiriboti nuo neprivalomų darbų. Vis dėlto neužsisklęskite nuo pasaulio – šios dienos susitikimai, pokalbiai gali kai ką svarbaus pakeisti.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti jums svarbių dalykų. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs – priimkite juos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis tinkamas piniginių, turtinių reikalų tvarkymui, buitinių problemų sprendimui. Ieškokite naujų uždarbio šaltinių. Ir nebijokite dėl draugystės, partnerystės, o gal verslo pakeisti kai kuriuos įsitikinimus – tai praplės jūsų galimybių ribas tiek, kad jos ims labiau atitikti jūsų bei šeimos poreikius.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas susikaupusiems darbams įveikti, užvilkintus reikalus sutvarkyti. Galima priimti radikalius sprendimus veikloje. Kad ir kuo užsiimsite, nepraraskite atidos, neskubėkite bei kitų neskubinkite.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį atsikvėpkite, atsitraukite nuo darbų, pamirškite rūpesčius, ir įkvėpimas sugrįš savaime. Ramybėje, tyloje spręskite jums svarbius klausimus. Beje, gali atsirasti slaptų užtarėjų, pagalbininkų, kurie pasitarnaus net jums nežinant. Bet kokiu atveju, tai palankus metas konfidencialiems susitikimams bei susitarimams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą