Netinka pradėti ko nors nauja, imtis atsakingų užduočių

Sudėtingas metas prieš Saulės užtemimą, kurį dar komplikuoja ir nepalanki planetų padėtis. Ypač tai gali pajusti moterys ir vyresnio amžiaus asmenys. Netinka pradėti ko nors nauja, imtis rizikingų darbų, atsakingų užduočių. Blogas laikas ir juridiniams bei finansiniams reikalams tvarkyti, bylinėtis – tik pabloginsite situaciją ir patirsite papildomų nuostolių. Ne laikas avantiūroms, ypač plečiant veiklą ar tvarkant reikalus su užsieniečiais.

Derėtų vengti ir atsakomybės už kitų apsisprendimą, ne laikas patarinėti, mokyti – apsiriksite! Kita vertus, patys netikėkite tais, kurie save laiko dideliais autoritetais, reikalo žinovais, perša naujus būdus lengvai ir greitai užsidirbti pinigų ar moko naujų religinių tiesų. Tinkamas metas užbaigti darbus, tvarkytis iš esmės. Tačiau blogas norint išsiaiškinti santykius su savais ir svetimais, sudėlioti visus taškus. Nebūkite kategoriški, neskubėkite vertinti ir teisti. Nutraukti santykius galima nebent tuo atveju, jei tam ilgai ruošėtės, seniai buvote nusprendę, bet pristigo ryžto ir drąsos. Tiesa, šiomis dienomis nutraukus ryšius juos atnaujinti jau bus sunku. Nepatartina pirkti brangių daiktų, leisti pinigų, nebent labdarai. Gerai skolas grąžinti. Derėtų taikytis, atleisti įžeidikui, pamiršti skriaudą. Nepalankios tolimos kelionės – bent jau nebūkite patiklūs bendraudami su svetimais žmonėmis. Tai nepalankus metas pedagogams, dvasininkams, medikams, keliautojams, teisėsaugos ir teisėtvarkos darbuotojams, politikams ir įsimylėjėliams. Tarp porų tikėtini nesutarimai dėl pinigų, kieno nors komandiruotės ar turistinės kelionės. Bet kokį reikalą gali pabloginti ir nesutarimai tarp lyčių, tad geriau akcentuokite draugystę, o ne romantiškas nuotaikas.

Ne pats geriausias laikas švęsti ir pramogauti – bus svarbu saikas, atsargumas. Šiandien bus didesnė nelaimingų atsitikimų, vagysčių, apgaulių tikimybė – saugokite darbo techniką, trapius daiktus, meno kūrinius (jie gali nukentėti), telefonus. Gresia traumos – labiau tikėtini sutrenkimai, lūžiai. Būkite atidesni maistui – galimi virškinimo sutrikimai. Galima nerami, sunki naktis – patartina eiti anksčiau ilsėtis, tiesa, labiau pasirūpinus turto apsauga.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį reikšmingi, jei matėte ką nors išskirtinio, be galo ryškaus, įsimenančio. Gerai buvo regėti ugnį (apsauga), vandenį (išsivalymas), mišką (geri draugai, pažintys). Blogai – būti su baltais drabužiais – gėda, nuostoliai, paslapčių atskleidimas.

Blogas ženklas: vandentiekio gedimai, netyčia sušlapti, vorą sutraiškyti.

Geras ženklas: rasti monetų, žaisliuką, kaukę.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis kritinis dėl Saulės užtemimo Liūto ženkle šeštadienį (maksimali fazė – 12 val. 47 min. Vilniaus laiku ir 9 val. 47 min. pagal Grinvičą). Tai bus netinkamas diena aktyviai bendrauti, pažintims užmegzti, švęsti, kelionėms, viešnagėms, vertingai technikai įsigyti, sekmadienis – ramesnis, bet irgi nepalankus rizikingoms pramogoms, audringiems šventimams.

Avinas (03 21–04 20). Geriausia, jei tokią sunkią dieną liktumėte namie (tai itin aktualu moterims ir vyresnio amžiaus žmonėms). Nusivylimai laukia ir tų, kurie pervertins savo galimybes ir pernelyg daug užsibrėš. Nepatartina tvarkyti piniginių, taip pat su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi į kitą vietą susijusių reikalų. Nesigailėkite dėl to, kas negrįžtamai prarasta, – galvokite apie ateitį. Jūsų laukia puiki metų pabaiga!

Jautis (04 21–05 20). Niekam nieko nežadėkite, tačiau iš nieko nieko ir neprašykite. Neužmegzkite naujų pažinčių – nei darbo, nei romantiškų. Nesugalvokite barti mylimo žmogaus, aiškintis santykių su vadovybe – nukentėsite, meilės bus dar mažiau, atlyginimo irgi dydis nukentės. Tardamiesi, žadėdami būkite tikri, kad tikrai galėsite tai įgyvendinti. Atidžiau kelyje. Pasisaugokite vagių ir liežuvautojų.

Dvyniai (05 21–06 21). Slegiantis metas, ypač nereikėtų spręsti problemų, susijusių su pinigais ar nesklandžiais meilės santykiais. Neverta vaikytis tiesioginės, konkrečios naudos – bus sunku tinkamai susiorientuoti finansiniuose klausimuose, galite pervertinti ir savo galimybes. Tad mažiau svajokite – viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Neatidumas sutuoktinio poreikiams, ypač jausmams, – neatleistina klaida.

Vėžys (06 22–07 22). Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito nuostatų teisingumu. Pirmas įspūdis, staigūs, ūmūs sprendimai, ko gero, neapgaus, tad pajutę antipatiją, nerimą geriau su žmogumi nebendraukite, nesiimkite jums siūlomo dalyko. Nerizikuokite savo reputacija ir mažiau įtarinėkite mylimą žmogų.

Liūtas (07 23–08 22). Sudėtingas metas prieš Saulės užtemimą jūsų ženkle, kai geriausia nuo visko atsitraukti ir ramiai palaukti. Neapsikraukite darbais, įsipareigojimais. Nepalanku kur nors vykti, susitikti su užsieniečiais ar įtakingais žmonėmis. Netvarkykite ir svarbių piniginių, turto reikalų, nesivelkite į avantiūras. Ir mažiau iš savęs reikalaukite – labiau save palepinkite, dažniau pagirkite.

Mergelė (08 23–09 22). Esate sukaustyti įsipareigojimų, atsakomybės, deja, nuo jūsų mažai kas priklausys ir ko nors pakeisti, palengvinti dalios kol kas nepavyks. Nepasiduokite draugų ir viršininkų įtakai, turėkite savo nuomonę. Nekurkite konkrečių planų, juos teks dar ne kartą koreguoti – likimo kaprizai gali sugriauti jūsų ketinimus. Nedėkite didelių vilčių į įtakingų asmenų pažadus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebus lengva – galimi nusivylimai, nuoskaudos, nors jumis irgi gali nusivilti aplinkiniai, ypač šefas ar tėvai. Būkite itin atidūs atlikdami savo užduotis – galite padaryti nemažai klaidų, dėl to kils problemų darbe, bus nuostolių. Patartina nepriimti jokių svarbių sprendimų šeimoje ir neprisiimti naujų įsipareigojimų darbe. Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti ir nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją.

Skorpionas (10 24–11 22). Galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingais ar mažai pažįstamais asmenimis, užsieniečiais arba dalykiniais partneriais. Tačiau ir patys galite suklysti, norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra. Nieko naujo nepradėkite, niekam nieko nežadėkite, svarbius pokalbius, keliones atidėkite. Analizuokite nueitą kelią – galite suvokti itin svarbių (nors ir nemalonių) dalykų.

Šaulys (11 23–12 21). Komplikuotas metas, kai situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Vis dėlto mažiau vilkitės naudos ir sėkmės iš šiandien gautų pasiūlymų, ypač iš užsieniečių ar įtakingų asmenų, politikų. Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus: arba nejusite pavojaus, arba tuščiai nerimausite. Nepalanku skolinti pinigų, juolab jų investuoti. Ne laikas įsimylėti, taip pat aiškintis meilės santykius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Klysta visi, nemanykite, kad jūs – išimtis. Tad nieko neteiskite, nesiimkite nieko rimto – vėliau vienaip ar kitaip teks persvarstyti šios dienos sprendimus ir veiksmus. Būkite šiltesni su sutuoktiniu (mylimu žmogumi), nepykite, jei nesulauksite norimo atgarsio. Ir be reikalo neįtarinėkite – tokia jau netikusi diena, kai galima be reikalo apkaltinti žmogų.

Vandenis (01 20–02 18). Nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Venkite konfliktų su viršininkais ir pasiruoškite priekaištams ar net nuobaudoms – atsiskleis jūsų silpnosios vietos, klaidos. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę verta atidėti kitai savaitei. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų – ypač kolegas ir artimuosius būsite linkę neteisingai kaltinti. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai. Būkite atidūs ir atsargūs darbe – galimos traumos.

Žuvys (02 19–03 20). Nors šiandien galimos nemalonios staigmenos, jūs sugebėsite rasti tinkamą išeitį. Draugais, ypač įtakingais, labai nepasikliaukite – dėl vienokių ar priežasčių jie gali jus suklaidinti, supainioti. Jūsų sąžiningumą gali patikrinti mylimas žmogus. Diena nepalanki romantiškoms pažintims, ypač su užsieniečiais. Jei jūsų išrinktasis (-oji) užsienietis (-ė) ar šiuo metu yra užsienyje, turite labiau pasaugoti su juo (ja) gerus santykius – dabar susipykti galite be aiškios priežasties.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą