Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugpjūčio 23 d.

Pirmadienį pakaks įtampos. Emocijas kontroliuoti padės savistaba. Ir tai nebus sudėtinga, mat prasidėjęs Mergelės metas padės viską tvarkingai sudėlioti į vietas ir nepasiduoti apėmusiam impulsui. Diena gera darbų sisteminimui, planų korekcijai, – dabar pavyks teisingiau įvertinti, kas nerealu, o kur galima ir labiau pasistengti. Analizuokite ankstesnius darbus – kils šaunių sumanymų.

Vėlus vakaras džiugus – 21 val. 26 min. prasidės šviesus ramybės metas, puikus atsiprašymams, taikymuisi.

Pirmadienį 0 val. 36 min. Saulė įeina į Mergelės ženklą. Kai Saulė Mergelėje, puikus laikas savianalizei, vidinio pasaulio pertvarkymui. Mergelė – medicinos ženklas, siejamas su pareiga, tyrumu. Kitaip tariant, šiuo metu derėtų gydyti ir kūną, ir sielą.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nėra labai svarbūs. Vis tik gerai, jei regėjote žemę, joje dirbote ar tiesiog laukais vaikščiojote – tai sėkmė, laimė. Gerai buvo ir valgyti sapne – praturtėjimo požymis. Blogai buvo save regėti nuogu – nuostoliai, vienatvė, artimųjų netektis; ugnį, žaibą – netirtas, kelionę – iliuzijos, kliūtys reikaluose.

Blogas ženklas: jei prausiantis vanduo dingtų – apsaugos praradimas, taip pat laukia atpildas už nedorus darbus; sudaužyti indus – nuotoliai, liga; sutikti žmogų su tuščiai kibirais – nesėkmė; susižeisti kruvinai – nužiūrėjimo požymis; nešioti raudonos spalvos drabužius ar daug raudonos spalvos aplink save pastebėti.

Geras ženklas: jei virš jūsų paukštis suklyktų, plunksna užkristų – sveikata, geri santykiai šeimoje; netyčia sulyti ar būti apipiltam vandeniu – sveikatos atgavimas, kojas sušlapti – kažkas perims jūsų neigiamą karmą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas naujų darbų pradžiai, imkitės gerai žinomų darbų; palankios spalvos – balta, geltona, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis pasyvus – geriausia ji praleisti ramiai ilsintis.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį gali tekti užsiimti nenumatytais reikalais.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis netinkamas svarbiems darbo reikalams tvarkyti.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis apgaulingas – situacija pasirodys geresnė nei yra iš tiesų. Tiesa, vėlus vakaras džiugus.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis sudėtingas, kai reikia būti atsargiems, atidiems ir niekur neskubėti, nieko jėga nesiekti.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį būkite pakantesni aplinkiniams, o ypač savo porai. Vakaras geras taikymuisi su antrąja puse.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis tinkamas imtis atidėtų, užvilkintų darbų.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį neįsivelkite į avantiūrą. Nuo klaidingų sprendimų veikloje apsaugos konservatyvios nuostatos.

Šaulys (11 23–12 21). Pramogavimui su draugais, šventimams, pasirodymui visuomenėje bus labiau tinkamas šeštadienis. Beje, kelyje ar svečiuose gali užsimegzti ir naujas flirtas. Sekmadienis iki pavakarės irgi smagus, puikus bendravimui, išvykoms. Vis dėlto vakarą geriau praleisti ramiai šeimoje. Pirmadieniui neplanuokite kelionių. Netinkamas laikas ir atsakingų reikalų tvarkymui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis tinkamas imtis užvilkintų, senų darbų. Vakaro pokalbiai su mylimu asmeniu gali tapti svarbūs ilgam.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienio planai gali strigti dėl finansų stygiaus.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis privers skubiai spręsti seną reikalą. Tądien bus svarbu neskubėti, nereaguoti į galimas provokacijas. O štai vakare parodykite iniciatyvą taikantis su jums brangiu asmeniu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą