Palmiros horoskopas sekmadieniui, liepos 10 d.

Pasistenkite šį savaitgalį atsiriboti nuo rūpesčių ir reikalų, bent jau nieko naujo nesiimkite, nieko svarbaus netvarkykite. Labiau siekite ramybės, susitaikymo.

Sekmadienį derėtų daugiau dėmesio skirti ne svetimiems, o saviems. Pramogavimui, šventimui ne pats geriausias metas. Būkite atsargesni kelionių, viešnagių metu. Venkite svaigalų, būkite atidesni maisto kokybei. Nebūkite patiklūs – pasisaugokite melagių, sukčių. Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį buvo susiję su aplinkinių likimais, bet ne jumis asmeniškai. Blogas ženklas: nemalonius kvapus užuosti ar visai nieko nebeužuosti dėl slogos; jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą ar nupūstų kepurę, skarelę; nulaužti žalią šaką; jei paukštis virš galvos klyktų, jei paukštis pro langą įskristų ar ant palangės atsitūptų; tamsiai mėlyna, žalsva, apelsininė spalvos. Geras ženklas: užuosti malonius kvapus; išvysti kelis kartus vienodą debesį; jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą; perlamutrinė, sidabrinė, gelsvai rusva spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Ne viskas patiks šį savaitgalį – ne viskas atitiks jūsų svajones, norus, poreikius. Vis dėl to sekmadienį pasijusite geriau, ir jei nebūsite labai kategoriški, palengvėle viskas ims spręstis.

Jautis (04 21–05 20). Sudėtingesnis bus sekmadienis – išaugs traumų, konfliktų tikimybė. Galimos nenumatytos išlaidos, nuostoliai, baudos.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį bus itin svarbu labiau atsižvelgti į antrosios pusės nuomonę.

Vėžys (06 22–07 22). Bus didesnė apsinuodijimų tikimybė. Būkite atsargesni prie vandens.

Liūtas (07 23–08 22). Nors sekmadienis puikus ir laukia pasisekimas tarp priešingos lyties atstovų, vis dėlto nesivelkite į romantiškus nuotykius.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį geriau leisti namuose. Nerizikuokite vairuodami, o taip pat nepraraskite saiko ką nors pirkdami, žadėdami ar bardami.

Svarstyklės (09 23–10 23). Mokėkite įvertinti artimųjų rūpestį jumis ir nebūkite reiklūs sutuoktiniui, kitaip nemalonūs pokalbiai bus neišvengiami. Neverta pirkti vertingų daiktų, drabužių, papuošalų – vėliau galite likti nepatenkinti savo pasirinkimu bei nesaikingomis išlaidomis.

Skorpionas (10 24–11 22). Šios dienos provokuos ryžtingam poelgiui. Venkite nereikalingos rizikos bei išlaidų, norėdami efektingai pasirodyti.

Šaulys (11 23–12 21). Neliūdėkite dėl galimų nesmagumų – ši diena malonesnė už vakarykštę, tiesa, jei nesivesite į santykių aiškinimąsi su savo pora.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nesistenkite ką nors pergudrauti ar konkuruoti – šią diena apskritai geriau atsiriboti nuo išorinio pasaulio ir skirti tik sau. Venkite svaigalų, nerizikuokite vandenyje.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis gerai nuteiks, jei aplankysite senus draugus, tik nereikėtų su jais ginčytis – mokėkite išklausyti ir jums nepatinkančius dalykus.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis itin sudėtingas (net pavojingas kelionėms). Būkite taupesni bei kuklesni. Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2022/07/10/news/palmiros-horoskopas-sekmadieniui-liepos-10-d--23907984

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą