Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugsėjo 29 d.

Trečiadienis – emociškai sudėtingas metas, tačiau puikus imtis atsakingų užduočių, spręsti painius, įstrigusius reikalus. Naujų darbų nepradėkite, ieškokite senų klaidų, taisykite jas. Verta imtis tų darbų, kuriais kažkada jau mėginote užsiimti, bet dėl kažkokių priežasčių nepavyko.

Tinka tvarkyti verslo, piniginius, turtinius reikalus, tvirtinti ilgalaikius sandorius. Palanku bendrauti su žmonėmis, su kuriais esate susieti bendromis finansinėmis, profesinėmis ar verslo problemomis.

Tik nebūkite patiklūs – nereikėtų pasikliauti žadančiais aukso kalnus: žvirblis rankoje šiuo metu patikimiau. Atidūs būkite ir dirbdami kasdieninius darbus – klaidos, trūkumai bus greitai pastebėti, gali nukentėti ne tik jūsų profesinis prestižas, bet ir kišenė.

Kad ir su kuo bendrausite, ne laikas kritikuoti, priekaištauti, piktuoju ko nors reikalauti – tarkitės, kantriai aiškinkite, derėkitės.

Nors diena tinkama dalykiniams susitikimams, romantiškiems pasimatymams ši diena ne itin palanki.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo regėti gyvūnus, paukščius. Jei plaukėte vandeniu – sveikata, matavotės naujus drabužius – turtas, šeimyninių saitų sutvirtėjimas, šeimos pagausėjimas, skraidėte – naujos jėgos, nauji draugai. Deja, savo atspindį veidrodyje išvysti – jūsų paslapties atskleidimas, būti nuogam – neturtas, kančia, šaltis, žiema – nesėkmės, liūdesys.

Blogas ženklas: jei ryte niežėtų kūną, sudaužyti indą, jei laikrodis sustotų, raktus pamesti, jei purvu aptaškytų.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis sudėtingas, netinkamas atsakingų (ypač piniginių, turtinių) reikalų tvarkymui; palankūs žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis nepalankus – nieko naujo nesiimkite, nerodykite iniciatyvos. Tiesa, tinka tvarkyti senus, nebaigtus reikalus, pamėginti padaryti tai, kas anksčiau nepavyko. Nepatartina vykti į keliones, nepalankios viešnagės.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis – naudingų susitikimų, patarimų, pasiūlymų bei susitarimų, sandorių diena. Tik nereikia veržtis į priekį. Stenkitės savo darbo tempus lėtinti – bus prasminga ne kažką naujo įsisavinti, o tobulinti, vystyti, kas pasiekta.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį imkitės svarbių, atsakingų darbų, tvarkykite esminius reikalus, spręskite finansines problemas. Tai geras metas susitikti su rėmėjais, kreditoriais, spręsti jūsų uždarbio klausimą.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis – sėkminga diena, padėsianti labiau pasitikėti savimi. Tiesa, neskubėkite – galite padaryti atsitiktinių, žioplų klaidų. Neatstumkite partnerių pagalbos, gerbkite jų nuomonę, nerizikuokite bendrais pinigais.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis netinkamas nieko naujo pradėti, nepatartina skolinti pinigus. Viltis šiandien apgaulingas dalykas – imkitės tik to, dėl ko esate tikri.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį ieškokite bendraminčių, pagalbininkų – kažkas iš jūsų bičiulių tikrai jums naudingai pasitarnaus. Tai gera diena bendradarbiavimo užmezgimui, gerai parengtų sutarčių, sandorių tvirtinimui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis tinkamas priimti svarbius profesinius sprendimus, jei jie gerai apgalvoti, – šiandien galima ir laimėti, ir daug ko netekti. Jei nesate tikri dėl savo veiklos kokybės, geriau nesirodyti šefui – jūsų trūkumai, nesąžiningumas gali paaiškėti. Netinkamas laikas avantiūroms.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis tinkamas rimtam pokalbiui su darbdaviu. Gautus pasiūlymus priimkite. Tiesa, daug nereikėtų tikėtis – būkite kuklesni.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis – sunkus, įtemptas metas. Galimi konfliktai su vadovybe, dalykiniais partneriais ir net sutuoktiniu. Nieko nedarykite, nepriimkite svarbių sprendimų, kol nenusiraminsite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis – geras laikas bendradarbiavimui, partneriškų santykių užmezgimui. Būkite atidūs sutuoktinio bei kolegų, partnerių, šefo pastaboms ir patarimams – žvilgsnis iš šalies jums bus naudingas, padės išvengti klaidų, nesėkmių.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį galite sulaukti pretenzijų dėl savo darbo kokybės iš vadovybės ar kolegų. Nesiginčykite, taisykite klaidas – kitaip gali nukentėti jūsų kišenė. Nederėtų žavėtis pasiūlymais lengvai užsidirbti, praturtėti.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis – gera diena: būsite energingi, kūrybingi. Sėkmė, pripažinimas lydės reikaluose. Tiesa, viską derėtų daryti kokybiškai, sąžiningai. Nesivelkite į naują flirtą, būkite ištikimi mylimam asmeniui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą