Palmiros horoskopas penktadieniui, spalio 1 d.

Penktadienis įtemptas, konfliktinis, kai svarbu likti ramiems ir pakantiems. Tai sudėtinga diena, kai viskas kliūva, stringa. Nes atėjo laikas suvokti atsakomybę už ankstesnes klaidas bei pasekmes ir ieškoti būdų, kaip viską ištaisyti.

Deja, susipainioti taps paprasta – būsime linkę save apgaudinėti, pasikliaudami tais, kurie mums kenkia, ir įtarinėdami tuos, kurie padeda, ištikimai palaiko. Nederėtų priimti jokių kardinalių sprendimų nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime – gali būti, kad nupjausite šaką, ant kurios sėdėjote... Venkite aiškintis santykius (ypač darbo kolektyve) – tik susipyksite, o kompromiso nerasite, liksite nesuprasti, neįvertinti.

Nepatartina imtis sunkių, sudėtingų, kruopščių darbų. Siekite neprarasti atidumo, budrumo bendraujant su žmonėmis, dirbant su dokumentais, vairuojant automobilį. Būkite atsargesni su darbo technika, transporto priemonėmis. Neplanuokite atsakingų susitikimų, kelionių, viešnagių. Venkite pataikūnų, saugokitės pakišos.

Moterys jausis tvirčiau, tačiau ir joms nereikėtų rizikuoti tiek bendraujant, tiek kažką veikiant.

Nepalankus metas transporto, žiniasklaidos tarnyboms.

Didesnė apgaulių, vagysčių, transporto avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite rankas.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį dažniausiai nereikšmingi, nebent buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet jie pildysis greitai. Gerai buvo regėti maistą, ypač pieną, pieno produktus, taip pat juos valgyti – sėkmė, skalsa; pinigus – turto, pinigų įgijimas. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės, maudytis – apkalbos, žiemą matyti – liga, kraujas – katastrofos.

Blogas ženklas: jei kristų peiliai, šakutės; druską išberti; jei visą dieną troškintų, žagsulys kankintų, jei ant jūsų drabužis užsidegtų; jei vandenį atjungtų; pamesti grandinėlę, apyrankę, sagą. vyrui įžeisti, užgauti moterį.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę, jei į namus katė ateitų (ar kas ją padovanotų) – apsauga moteriai bei jos šeimai, netyčia vandeniu apsilieti ar į balą įkristi,

Žvilgsnis į priekį: smagus bei intriguojantis savaitgalis – bendraukite, užmegzkite naujas pažintis, keliaukite; šeštadienį palanki mėlyna, vengtina geltona, žalia; sekmadienį palanki balta, geltona, oranžinė, tamsiai raudona, vengtinos tamsios spalvos, taip pat pilka, žydra; pirmadienį palankios tamsios spalvos, pilka, vengtinos šviesios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį, nors mėginsite optimistiškai reaguoti į augančių rūpesčių kiekį darbe ir namuose bei įvairius nesusipratimus, tačiau kantrybė gali trūkti... Bent jau vyrams iškils nemenka grėsmė susipykti su dalykiniais partneriais ar sutuoktiniu, mylimu asmeniu ir net savo vaikais. Moterys lengviau sugebės išsikapstyti iš kritinės situacijos.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį gali tekti patirti nepelnytų nuoskaudų darbe ar susidurti su savo vaikų, mylimo žmogaus, sutuoktinio nedėkingumu. Kol kas nepavyks pagreitinti įvykių – verta susitaikyti su tuo, kaip reikalai klostosi.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis nemalonus – didesnė traumų, avarijų, vagysčių tikimybė. Mažiau vilkitės, tikėkitės ir pasikliaukite vien savo jėgomis. Nesivelkite į ginčus kolektyve ar viešose vietose.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį diena nebus itin sudėtinga, jei neskubėsite, jei mokėsite išgirsti, išklausyti, išlaukti. Dirbkite savo kasdienius darbus, pernelyg negalvodami nei apie rezultatus, nei apie vertinimus – tai padės likti ramiems. Naudos tikėtis neverta. Beje, galimos nenumatytos išlaidos, susijusios su šeimos, vaikų gerove.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį nepasiduokite pirmai į galvą šovusiai minčiai, netikėkite pirmu įspūdžiu – galite neįverti tamsiųjų, nematomų asmens ar reikalo pusių. Nerizikuokite savo reputacija, karjera, sveikata.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis – nepalankus, apgaulingas metas. Nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių. Geriausia likti namie bei ramiai ilsėtis, nesukant galvos dėl esamų problemų, nes šiuo metu nieko realiai pakeisti negalėsite. Būtina atida kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį pasistenkite neprarasti geros nuotaikos, net jei ne viskas klostysis pagal planus. Labiau tikėkite savimi, mylimu žmogumi, vaikais, šeima. Venkite tarpininkauti bei ginčytis, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis – pavojingas metas karjerai. Per šios dienos klaidas galite prarasti vadovybės pasitikėjimą. Tad susitelkite, kad darbus atliktumėte nepriekaištingai. Jei susikompromituosite šefo akivaizdoje, jus įsidėmės kaip neperspektyvų darbuotoją. Nepalanku su vadovybe aptarinėti uždarbio, pokyčių karjeroje klausimą. Didesnė apgaulių, traumų, avarijų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Mažiau norėkite, mažiau tikėkitės – jūsų galimybės gali būti apribotos. Jei turite reikalų su užsieniečiais – nepasikliaukite jų pažadais. Netinkamas laikas kelionei, jei savaime teks ją atidėti – tik į naudą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį nepasidalinimas valdžia, įtakos sferomis (šeimoje ar veikloje) gali tapti konflikto ir net nusivylimo priežastimi. Ne laikas įsipareigojimams. Būkite atsargesni su technika – galimi gedimai, avarijos.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį imkitės tik neatidėliotinų reikalų – būtų geriau mažiau dirbti (ne tiek klaidų padarysite). Nepasitikėjimas mylimu žmogumi ar sutuoktiniu gali išprovokuoti nemalonias permainas jūsų santykiuose, tik neskubėkite jų nutraukti: nesistenkite pabėgti nuo realybės. Ir mažiau reikalaukite.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį jūsų ambicijoms gali būti suduotas smūgis – paaiškės, kur pervertinote savo galimybes bei apgaudinėjote save nerealiomis perspektyvomis. Kad ir kuo užsiimsite, atidžiau tikrinkite tai, ką darote. Galimos netikėtos traumos, nuostoliai darbe. Būkite apdairesni su buitine technika.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą