Palmiros horoskopas šeštadieniui, kovo 19 d.

Savaitgalis ypatingas – pavasario lygiadienis. Baigiasi ir Žuvų ženklas, ir visas Zodiako ciklas. Šeštadienis, sekmadienis iki pavakarės – paskutinės Žuvų dienos, verčiančios viską pamiršti, atleisti, atsisveikinti su praeitimi.

Savaitgalis, ypač šeštadienis, nebus lengvas – gali tekti susidurti su tuo, kam nesate pasiruošę, griūti planai. Tiesa, nuo mūsų mažai kas nuo priklausys – teks susitaikyti su tuo, kaip yra. Tai bus gana įtemptos, nervingos dienos, kai tampa svarbu mokėjimas kitą išgirsti, suprasti, atjausti. Jums bus lengviau, jei sugebėsite nuoširdžiau pareikšti jausmus artimiesiems, mylimam žmogui, jei suskubsite padėti prašančiam.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai susiję su šeima, tėvais bei tėvyne ir svarbūs metams. Blogai, jei sapne ginčijotės su mama – jūsų ketinimai sužlugs. Tačiau ką nors švęsti su artimaisiais – laukia geros permainos namuose. Jei regėjote žymius istorinius pastatus (ypač Gedimino pilį) – irgi laukia permainos.

Blogas ženklas: ką nors išlieti – neturtas, nesantaika su artimaisiais, santuokos iširimas, jei nuo stalo valgis kristų – saugokitės apgaulių, vagysčių, jei plyštų drabužiai, siūlės iširtų – liga, nelaimė artimiesiems, jei be aiškios priežasties užgestų ugnis, šviesa – galite patys sau tapti priešu, jei nagas moteriai užlūžtų – gresia neplanuotas nėštumas.

Geras ženklas: rasti blizgančių daiktų – sėkmė, vinį – vidinio tvirtumo įgijimas, jei virš jūsų įsižiebtų šviesa, laužą atsitiktinai išvysti.

Avinas (03 21–04 20). Aplinkinių nuotaikos nebus tokios skaidrios, tad jų nuomonė su jūsų gali ir nesutapti (šeštadienį tai itin tikėtina). Tad venkite ginčytis, mokėkite atidžiau išklausyti tai, ką sako artimieji, vaikai, sutuoktinis.

Jautis (04 21–05 20). Daugiau dėmesio skirkite tvarkai namuose bei sveikatos stiprinimui, būkite atidesni ir maisto kokybei, persivalgyti venkite.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors šeštadienį ir teks pašvęsti namų rūpesčiams, vis dėlto verta sugalvoti progą mažai šventei artimiesiems bei draugams, ypač jei nenorite sekmadienį sulaukti neteisėtų priekaištų, kad nesirūpinate vaikais, sutuoktiniu, mylimu žmogumi.

Vėžys (06 22–07 22). Verta atsisakyti išvykų, viešnagių, netvarkyti jokių dalykinių reikalų – skirkite šį savaitgalį išimtinai savo artimiesiems, stiprinkite meilės saitus. Beje, savaitgalis (šeštadienis itin) nėra palankus romantiškoms pažintims.

Liūtas (07 23–08 22). Šios dienos neblogos nedidelėms kelionėms, susitikimui su draugais, giminaičiais. Vis dėlto įspūdžių gausa, nuotakų svyravimas gali varginti (bent jau šeštadienį), tad vargu ar pavyks ramiai pailsėti. Tai nostalgiškas metas, kai susiduriama su praeitimi, ir šeštadienį galite sulaukti netikėto dėmesio iš žmogaus, kuris jus kažkada mylėjo. Vis dėlto nepatartina senų santykių atnaujinti, kaip ir netiks velti į naujus romantiškus nuotykius.

Mergelė (08 23–09 22). Jausitės visai neblogai – aplinkinių dėmesys, netikėtos dovanos. Vis dėlto šios dienos gana nervingos ir neramios, tad bus svarbu galvoti apie tai, kas gerai, nepastebint trūkumų aplink save.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalis smagus ir viskas klostysis palankiai, bent jau tol, kol neužsimanysite gulbės pieno... Ne laikas bus aiškintis meilės santykius (šeštadienį itin) – nereikalaukite per daug, nes galite netekti ir to, ką turite.

Skorpionas (10 24–11 22). Ypač šeštadienį bus reikalingas ramus, tylus poilsis – pagalvokite, kaip save palepinti, kuo nuraminti, pradžiuginti.

Šaulys (11 23–12 21). Neužsisklęskite – kur nors išvykite prasiblaškyti, susitikite su senais draugais, pasikalbėkite apie jūsų reikalus, problemas su išmintingais, labiau patyrusiais asmenimis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kantrybė bus itin reikalinga šeštadienį. Nenustebkite tądien dėl jums keliamų pretenzijų, juolab nevertinkite to kaip santykių atšalimo (tuomet taip tikrai gali atsitikti).

Vandenis (01 20–02 18). Užsiimkite tuo, kas jums įdomu, gražu bei svarbu – tuomet savaitgalis nenueis tuščiai. Ir geriausia likti pasyviems – nesistenkite kitiems (ypač mylimam asmeniui) nurodinėti, nesiimkite iniciatyvos ir neplanuokite jokių sunkių, sudėtingų darbų.

Žuvys (02 19–03 20). Gana įtemptos dienos (šeštadienis labiau) – gali tekti susidurti su egoistišku aplinkinių nejautrumu. Ir taip tikrai nutiks, jei sieksite būti išgirsti, suprasti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • Irene Paul
    prieš 54 minučių
    AČIŪ PUIKIAM dr. Zakai, UŽ SPRENDĖM MANO PROBLEMAS JO EL. PAŠTAS (drzakaprisedsolution@gmail.com
    mano vardas Irene Paul, aš buvau vedęs savo vyrą 5 metus, mes gyvenome laimingai kartu šiuos metus ir tik tada, kai jis išvyko į Australiją verslo kelionės, kur sutiko šią merginą ir nuo tada nekenčia manęs, vaikų ir meilės. tik ji. taigi, kai mano vyras grįžo iš kelionės, jis pasakė, kad nenori daugiau matytis su manimi ir mano vaikais, todėl išvarė mus iš namų ir dabar vyksta į Australiją pas tą kitą moterį. taigi aš ir mano vaikai dabar buvome tokie nusivylę, aš tiesiog likau su mama ir nesielgiau gerai, nes mama po mano tėvo mirties ištekėjo už kito vyro, todėl vyras, su kuriuo ji ištekėjo, su ja nesielgė gerai. ir mano vaikai buvo tokie pasimetę ir aš ieškojau būdo, kaip grąžinti savo vyrą namo, nes aš jį labai myliu ir branginu, todėl vieną dieną naršydamas kompiuteryje pamačiau liudijimą apie šį burtininko dr. Zaka, liudijimai internete pasidalijo viena ponia ir tai man daro didelį įspūdį, aš taip pat galvoju pabandyti. Iš pradžių bijojau, bet kai pagalvoju apie tai, ką aš ir mano vaikai išgyvename, susisiekiau su juo ir jis liepė man išlikti ramiai tik 24 valandas, kad vyras grįš pas mane ir, mano nuostabai, sulaukiau skambučio. mano vyras antrą dieną paklausė po vaikų ir aš paskambinau gydytojui Zakai ir jis pasakė, kad jūsų problemos išspręstos, mano vaikas. taigi taip aš susigrąžinau savo šeimą po ilgo streso, kurį sustabdė pikta ponia, todėl su visa dr. Zakos pagalba noriu, kad jūs visi šiame forume prisijungtumėte prie manęs ir pasakytumėte didžiulį ačiū dr. Taip pat patarimas bet kuriam asmeniui, turinčiam tokių ar panašių problemų, taip pat turėtų susisiekti su juo, jo el. dar kartą jo el. pašto adresas yra (drzakaprisedsolution@gmail.com)

    JIS SPECIALIZUOJAS ŠIAME RABABA.

    (1) Jei norite susigrąžinti savo buvusįjį.

    (2) jei visada sapnuojate blogus sapnus.

    (3) Jei norite būti paaukštintas savo biure.

    (4) Jei norite, kad moterys/vyrai bėgtų paskui jus.

    (5) Jei norite laimėti loterijoje.

    (6) Jei norite būti turtingas.

    (7) Jei norite susieti savo vyrą / žmoną, kad jis būtų jūsų amžinai.

    (8) Jei jums reikia finansinės pagalbos.

    (9) Kaip buvote apgauti ir norite susigrąžinti prarastus pinigus.

    (10) jei norite nutraukti savo skyrybas.

    (11) jei norite išsiskirti su savo vyru.

    (12) jei norite, kad jūsų pageidavimai būtų patenkinti.

    (13) Nėštumo burtai kūdikiui pastoti

    (14) Garantuokite, kad laimėsite nerimą keliančius teismo procesus ir skyrybas, nesvarbu, kokiame etape

    (15) Neleiskite savo santuokai ar santykiams iširti.

    (16) jei sergate kokia nors liga, tokia kaip ( H I V ), (VĖŽYS) ar bet kokia liga.

    (17) jei jums reikia maldų, kad išlaisvintumėte savo vaiką ar save.

    (18) Jei norite išgydyti diabetą, pūslelinę, ŽIV ir AIDS, krūties vėžį ir vėžį, dar kartą įsitikinkite, kad susisiekite su juo, jei turite kokių nors problemų, jis jums padės. jo elektroninio pašto adresas yra (drzakaprisedsolution@gmail.com) nedelsdami susisiekite su juo....skambinkite arba whatsapp jam numeriu +2348082943805

Parašykite komentarą