Palmiros horoskopas penktadieniui, spalio 29 d.

Penktadienis – sudėtingas metas, kai jaučiamės prislėgti, dėl niekų kyla konfliktai. Bus svarbus tvardytis – dabar nebegalima vadovautis emocijomis, o taip pat būti itin principingiems, griežtiems, šaltiems. Dėl užsispyrimo ar tariamo principingumo galima pridaryti daug žalos – susipykti tiek su artimais, tiek su svetimais bei smarkiai sugadinti santykius su vaikais ar savo tėvais, mylimu asmeniu, viršininku.

Tai konfliktinis metas, kai reikia tvardytis ir negalima pasiduoti pirmam impulsui, norui atsikeršyti, pamokyti. Ir neskubėkite kirsti, sakyti „niekada“. Pasistenkite nesinervinti, nepykti, ypač į ginčus nesivelkite – per tai galite rimtai pakenkti reikalui, pakliūti į nelaimę.

Diena netinkama atsakingų karjeros sprendimų priėmimui, reikšmingų reikalų tvarkymui. Blogai pradėti naujus darbus, pasirašinėti darbo sutartis, investuoti pinigus.

Diena labiau nepalanki vyresnio amžiaus žmonės, vaikams, įsimylėjusiems, o taip pat vadovams.

Netinkamas metas šventimams, pramogavimui, romantiškiems pasimatymams bei romantiškoms pažintims.

Nepalanku pirkti trapius daiktus (indus, stiklą, veidrodžius ir pan.), šaldymo įrangą.

Atsargiau elkitės su sunkiais daiktais. Labiau tikėtinos traumos dėl kritimo iš aukščio ar svorio užgriuvimo. Išaugs ir įvairių transporto, gamybos, buitinių avarijų tikimybė. Tai bloga diena sergantiems širdies, stuburo, sąnarių ligomis.

Iš ketvirtadienio į penktadienį puiku, jei sapne regėjote paukščius, gyvūnus. Jei plaukėte vandeniu – ligoniams sveikata, jei skraidėte – įgysite jėgų, užmegsite puikią draugystę, jei matavotės naujus drabužius – turtas, šeimyninių santykių pagerėjimas, šeimos pagausėjimas. Blogai buvo save regėti nuogą – liga, nesėkmės, veidrodyje – jūsų paslapties atskleidimas, ugnį – jėgų netektis, kančia, žiemą – liūdesys, nesėkmės.

Blogas ženklas: jei niežėtų ryte kaklą – gresia ilgalaikiai nuostoliai, nugarą – mėnesio laikotarpiu nemalonumai per vaikus ar meilę, sėdmenis – mėnesiui patartina atsisakyti tolimų kelionių, svarbių kontaktų su užsieniečiais, pilvą – ilgalaikiai nemalonumai darbe, sveikatos pablogėjimas, problemos per naminius gyvūnus, druską išberti – konfliktai, chaosas, indus sudaužyti – neteisingas pasirinkimas gyvenime, jei laikrodis sustotų – galite padaryti lemtingą klaidą, pamesti raktą – artimo žmogaus mirtis, jei purvu kas aptaškytų – kliūtys reikaluose, o moterims – derėtų saugotis prievartautojų.

Geras ženklas: ryte burnoje pajusti saldoką skonį ar užuosti saldų kvapą – geros naujos pažintys, sėkmė, rasti blizgantį metalinį daiktą – sulauksite pagalbos, jei netyčia peilis iš rankų iškristų – jums pakenkę žmonės bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus bendravimui, kelionėms; šeštadienį tinkama spalva – žalia, vengtini ryškūs deriniai; sekmadienį – oranžinė, sidabrinė, vengtina ryškiai žalia; pirmadienį palanki mėlyna spalva, vengtina geltona, žalia.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį, nors mėginsite optimistiškai reaguoti į vis labiau užplūstantį rūpesčių krūvį darbe ir namuose, naujus nesusipratimus, tačiau bus sunku neprarasti kantrybės ir nesusipykti su dalykiniais partneriais, sutuoktiniu, mylimu asmeniu, savo vaikais...

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį gali tekti patirti nepelnytų nuoskaudų darbe ar susidurti su savo vaikų, mylimo žmogaus, sutuoktinio nedėkingumu. Kol kas nepavyks pagerinti bei pagreitinti įvykių eigos – verta susitaikyti su tuo, kaip reikalai klostosi.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį pasistenkite neprarasti geros nuotaikos ir labai savęs nepeikite bei negirkite. Labiau tikėkite savimi, mylimu žmogumi, savo vaikais, šeima. Venkite tarpininkauti bei ginčytis, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų, nepirkite technikos bei vertingų meno kūrinių. Nemenka autoavarijų tikimybė. Saugokitės vagių.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį dirbkite savo kasdienius darbus, pernelyg negalvodami nei apie rezultatus, nei apie vertinimus – tai padės likti ramiems. Galimos priverstinės išlaidos, tačiau net savo noru leisti pinigus nepatartina – galite per brangiai sumokėti ar nekokybišką prekę įsigyti.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį netikėkite pirmu įspūdžiu bei pirma mintimi – galite neįverti tamsiųjų, nematomų asmens ar reikalo pusių. Nerizikuokite reputacija, karjera bei sveikata, gyvybe.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių. Geriausia likti namie bei ramiai ilsėtis, nesukant galvos dėl esamų problemų, nes šiuo metu nieko realiai pakeisti negalėsite. Gresia išlaidos dėl neapdairumo, išsiblaškymo ar ginant vaikų, draugų, giminaičių interesus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį vargu ar pavyks reikalus sutvarkyti, kaip norisi, tad neprisiriškite prie planų. Mažiau vilkitės, tikėkitės ir pasikliaukite vien savo jėgomis. Jei būsite pernelyg reiklūs, galimi nesusipratimai su vaikais, mylimu žmogumi, dėl kurių santykiai gali dar labiau įsitempti, net atšalti.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį – pavojingų karjeros klaidų metas, per kurias galite prarasti ne tik vadovybės pasitikėjimą, bet ir darbo vietą ar būti pažeminti pareigose. Tad labiau susitelkite dirbdami, kad užduotis atliktumėte nepriekaištingai. Jums reikalingas laikas.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį mažiau tikėkitės – jūsų galimybės gali būti apribotos. Jei turite reikalų su įtakingais asmenimis – nepasikliaukite jų pažadais: tuščiai laiką sugaišite. Netinkamas laikas kelionei, jei savaime teks atidėti ją – tik į naudą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį gali išryškėti požiūrių skirtumai tiek namuose, tiek darbe... Nepasidalinimas įtakos sferomis (šeimoje, veikloje) gali tapti nusivylimo ir net konflikto priežastimi. Deja, didelė tikimybė, kad kirsite būtent tą šaką, ant kurios sėdite... Būkite atsargesni su darbo technika – galimi gedimai, avarijos.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį būtų geriau mažiau dirbti bei daugiau ilsėtis (atsipalaidavęs žmogus ramesnis, pakantesnis...). Nepasitikėjimas mylimu žmogumi ar sutuoktiniu gali išprovokuoti nemalonias permainas jūsų santykiuose, tik neskubėkite jų nutraukti: nesistenkite pabėgti nuo realybės.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį neverta imtis sudėtingų, atsakingų darbų, bendrauti su jums nemaloniais asmenimis bei aiškintis santykius su tais, kuriuos mylite. Atidžiau tikrinkite tai, ką darote, bei nesitikėkite naudos. Galimos netikėtos traumos, nuostoliai darbe. Būkite apdairesni su buitine technika.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą