Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 28 d.

Pasinaudokite trečiadienį gera proga sutvarkyti susikaupusius reikalus – bent jau pirmąją dienos pusę bus lengviau dėl kažko susitarti, gražiuoju išspręsti ginčytiną reikalą. Paprastiems reikalams tvarkyti, ypač pabaigti seną, užvilkintą reikalą tinkamas laikas iki pavakarės. Vėliau nuo 16 val. 6 min. tiks imtis tik tų darbų, kuriuos galite tądien ir užbaigti.

Beje, tai gana pasyvus metas, tad labai nepersidirbkite, raskite laiko atsipalaiduoti, pailsėti. Šiandien reikia daugiau miegoti, ilsėtis gamtoje prie vandens telkinių. Tai meditacijos laikas, geras savianalizei, baimės įveikimui. Daugiau dėmesio, meilės, šilumos skirkite šeimai, artimiesiems. Vengtinos tolimos kelionės. Sapnai iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik tuo atveju, jei regėjote gausų žmonių susibūrimą. Tačiau šis sapnas bus labiau susijęs ne su jumis, o su aplinkiniais, valstybe. Blogas ženklas: jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jie daug plaukų išsipeštų – nuostoliai, apgaulės, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – draugo priešiškumas, artimo žmogaus išdavystė, žalinga priklausomybė nuo artimųjų, netyčia sušlapti, vandenį išlieti – jūsų paslaptis gali išaiškėti. Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas, jei paukščiukas pažymėtų jus ar jūsų daiktą – sėkmė. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus skubių reikalų tvarkymui; palankūs ryškūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį kartais reikia susitaikyti su tuo, kad jūsų asmeninė nuomonė bei poreikiai nėra labai svarbūs aplinkiniams. Santykiai šeimoje bei darbe žymia dalimi priklausys nuo jūsų mokėjimo nusileisti, neparodyti savo ambicijų (vakare tai bus itin svarbu).

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį dirbkite nuoširdžiai, bet nepersistengdami. Bus svarbiausi du dalykai: jūsų sveikata bei darbo kokybė. Būkite atlaidesni sutuoktiniui vakare.

Dvyniai (05 21–06 21). Atskleisti savo jausmus patinkančiam žmogui geriau iki pietų. Trečiadienį iki 12 val. ramesnis laikas – pasistenkite nieko neatidėti vėlesniam metui. Vakare galimi nelaimingi atsitikimai. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmąją trečiadienio pusę nebūsite darbingi. Patartina svarbesnius reikalus, susitikimus planuoti po 12 val. Vakare daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį suskubkite iki 16 val. atlikti visus neatidėliotinus reikalus. Vakaras nepalankus išvykoms, geriau likti namie. Tiesa, tai tinkamas laikas bendravimui su tėvais, seneliais – aplankykite juos, jei kartu negyvenate.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį palanku tvarkyti socialinius reikalus, ieškoti rėmėjų, pagalbininkų. Tiesa, gudrauti, veltis į finansines avantiūras pavojinga ir net nuostolinga.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį jausitės stiprūs ir iš tiesų nemažai pavyks nuveikti pirmąją dienos pusę. Vėliau galynėtis su likimu kol kas neverta – per brangiai kainuos. Pasikliaukite savieiga.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis iki pietų netinkamas imtis kažko svarbaus ar sudėtingo. Kur kas geriau pasijusite po 12 val. Šiandien daug ką lems jūsų nuotaikos bei artimų žmonių parama. Tik ar būsite vakare už tai dėkingi?

Šaulys (11 23–12 21). Pirma dienos pusė ramesnė bei sėkmingesnė, tad nieko reikšmingo neatidėkite vėlesniam metui, kai galite prarasti budrumą, akylumą, pasiduoti svetimai įtakai, įsivelti į nereikalingus santykius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį nebūkite užsispyrę bendraudami su tėvais, likite lankstesni, jei su jumis norės taikytis artimas žmogus. Pasistenkite aplinkinius, artimuosius įtikinti, jog esate pasiruošę permainoms, reikalingoms bendram labui. 

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis iki 12 val. labiau sėkmingas, vėliau gali pritrūkti lankstumo, atidumo, kantrybės. Tai bus aktualu ne tik dirbant, bet ir bendraujant su artimaisiais. 

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį pirmą dienos pusę neverta skųstis, ko nors tikėtis nei iš savų, nei iš svetimų. Na, o po pietų apsukriems bei išradingiems, mokantiems susitarti gali net pasisekti. Vakaras palankus priimti svečius savo namuose. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą