Palmiros horoskopas penktadieniui, sausio 28 d.

Penktadienis – gana mįslingas, kai apima gerų permainų nuojauta ir suvoki, kad tuoj atsidarys tos užrakintos durys... Ir iš tiesų, kai kas artimu metu ims mainytis į gera. Bet kol kas nesiveržkite ką nors keisti, kažko radikaliai naujo imtis.

Šiandien neskubėkite nei ginčytis, nei svarbių sprendimų priimti. Nesiimkite skubių reikalų – nesistenkite užbėgti įvykiams už akių. Tai bus darbingas metas. Tiks tvarkyti finansinius, draudimo reikalus, spręsti socialines problemas.

Diena gali atskleisti meilės paslaptis, o taip pat padėti nutraukti užvilkintą romaną.

Diena palanki bendravimui, pramogavimui. Tinkamas laikas meilės pasimatymams bei susitikimams su bičiuliais, bendraminčiais.

Netinka nervintis, negalima pyktis ar blogai apie artimus žmones, draugus galvoti, tačiau verta ramiai aiškintis nesklandumus su mylimu žmogumi, sutuoktiniu – tai puiki proga atgauti pasitikėjimą vienas kitu. Palanku užsiimti labdara (ypač gyvūnų globai). Tinkamas laikas labiau pasirūpinti naminiais gyvūnais. Gera proga rinktis gyvūną namams iš prieglaudos.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai reikšmingi tik tuomet, jei buvo aiškūs, konkretūs. Puiku, jei regėjote ryškią šviesą ar ugnį – apsauga, pagalba, jei buvote kailiniais apsirengę, kepurę nešiojote – sėkmė, apsauga. Gerai buvo regėti raktus, būti savo namuose, moterims žuvį matyti – laimė, blogai jei raktus pametėte, jei po svetimus namus, po laukus ar miškus vaikščiojote. Knygą matyti, ką nors rašyti – naujos pažintys.

Blogas ženklas: jei naminiai gyvūnai bus su jumis pikti, tapti katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei prie jūsų draugiškai prieitų svetimas šuo ar katė, šalia paukščiai tūptų – apsauga, globa.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis gana sudėtingas, neprognozuojamas, išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė; šeštadienį palanki oranžinė, sidabriniai tonai, vengtina ryškiai žalia; sekmadienį palanki mėlyna, vengtina geltona, žalia; pirmadienį palanki balta, geltona, oranžinė, tamsiai raudona, vengtinos tamsios spalvos, pilka, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis tinkamas svarbių reikalų tvarkymui, ypač susijusių su veiklos plėtra, taip pat su kelionėmis, užsieniečiais. Problemos galimos nebent dėl tuščių principų, nesiskaitymo su šeimos, savo vadovybės bei valdininkų nuomone.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį nieko nebijokite – jums viskas kuo puikiausiai pavyks, ir jei ne dabar – tai artimiausiu metu. Atsitiktinė pažintis gali peraugti į audringą meilės romaną.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį neskubinkite įvykių, tačiau spartinkite savo partnerius. Sėkmė dabar jų rankose. Ir nebijokite būti atidesni, meilesni artimiesiems.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį atsitiktinumas daug ką lems ir jis bus laimingas. Puiki diena skubių dalykinių reikalų tvarkymui bei taikymuisi su mylimu žmogumi. Tinka rinktis papildus sveiktos stiprinimui.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį netikėtai galite patirti, kas yra likimo malonė. Mokėkite pasidžiaugti viskuo, kas šiandien nutiks. Palanku tvarkyti finansinius bei nekilnojamojo turto reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį susitelkite ties nebaigtais reikalais. Tiesa, nedarykite nieko, ko nesinorės, – pirmiausia turite vadovautis savo nuojauta. Puiki proga kažką padovanoti mamai. Jei esate susipykę, palanku taikytis prie vaišių stalo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis tinkamas susitikti su svarbiais asmenimis, pasikalbėti apie jūsų veiklos perspektyvas. Na, o darbe gali susidaryti įspūdis, jog esate vieninteliai firmoje: visi trokš su jumis pasikalbėti, pasitarti, be jūsų įsikišimo nė piršto niekas nenorės pajudinti.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį pakaks ir nedidelio pokalbio su svarbiu žmogumi, geru draugu, mylimu asmeniu, kad kažkas iš esmės pasikeistų jūsų asmeniniame gyvenime bei veikloje. Gera proga romantiškai vakarienei su mylimu asmeniu.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienio sumanymai nepaprasti – juos reikia įgyvendinti. Priimkite gautus dalykinius pasiūlymus. Tai puiki proga vadovybei, rėmėjams siūlyti savo projektus. Būkite kantresni, atidesni bendraujant su mylimu asmeniu bei vaikais, – jie gali patikėti savo svarbiąsias mintis, svajones.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį pagalba ateis iš ten, kur nelaukėte, o svajonės pildysis, tiesa, kiek kitaip nei tikėsitės. Bus svarbu suprasti užuominas, išgirsti, kas garsiai nebuvo pasakyta. Būkite atidesni mylimo žmogaus žodžiams.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį verta pasiduoti pirmam impulsui, paklausyti draugo raginimo. Šios dienos idėjos nepaprastos (įsiminkite jas), o užsimezgusios pažintys lemtingos, galinčios apversti aukštyn kojomis jūsų ankstesnį gyvenimą. Palankiai spręsis jums svarbus finansinis reikalas.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį kompromisai naudingi – taip užsitarnausite aplinkinių pagarbą, paramą, laimėsite vadovybės palankumą. Bendraudami su partneriais ar su vadovybe, kolegomis mokėkite nusileisti, kitaip puikus sumanymas nueis veltui. Nesibijokite pralaimėti vieno mūšio – tai padės laimėti visą karą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą