Palmiros horoskopas antradieniui, kovo 15 d.

Antradienis dvilypis: esame kupini įkvėpimo, jėgų ir norisi imtis ryžtingų veiksmų, tačiau Saulė juda link Zodiako rato pabaigos ir diena nėra palanki aktyviai veiklai. Kitaip kalbant, neskubėkite, pamatuokite savas galimybes, taupykite jėgas, koncentruokitės tik ties svarbiausiais klausimais.

Pirma dienos pusė labiau palanki imtis senų atidėtų darbų, ieškoti klaidų bei jas taisyti, ką nors perdaryti. Tai ir geras laikas santykių atnaujinimui, gera proga atsiprašymams, skriaudos atitaisymui. Bendraukite, ieškokite bendraminčių, sąjungininkų, pagalbininkų – jums pavyks sužavėti kitus savo idėjomis, sudominti jums svarbiu reikalu. Geriausias laikas lemtingam pokalbiui, atsakingam susitarimui ar reikšmingo dokumento pasirašymui po pietų nuo 14 val. 30 min. Tuomet galima orientuotis į ilgalaikių darbų pradžią, bus palanku priiminėti svarbius karjeros sprendimus.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti nespalvotus sapnus, regėti knygas, laiškus. Blogai buvo regėti ugnį.

Blogas ženklas: jei akmuo iš žiedo iškristų; veidrodį, laikrodį sudaužyti; pieną išlieti; jei ugnis, šviesa gestų be priežasties.

Geras ženklas: jie laikrodis sustotų – sunkaus etapo pabaiga; rasti žiedą su akmeniu; jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palanku nešioti gelsvų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Būsite veiklūs, kūrybingi – tik labiau susikaupkite, nesiblaškykite. Na, o jei jums stinga įkvėpimo, įprastus dalykus pamėginkite pažinti, įvertinti iš naujo, ir rasite aibę įdomių, anksčiau nepastebėtų dalykų. Nebloga proga pamėginti ištaisyti bendravimo klaidas su vaikais, susitaikyti su mylimu žmogumi.

Jautis (04 21–05 20). Antradienio sprendimai, susitarimai, pradėti darbai neduos greitų rezultatų, tačiau jais liksite patenkinti. Palanku ką nors vertingo nupirkti namams, nepamirškite ir apie dovaną sutuoktiniui. Laikas po 16 val. labiau tinkamas svarbiems susitikimams – tiek dalykiniams, tiek asmeniniams.

Dvyniai (05 21–06 21). Šios dienos susitikimai įkvėps. Sulauksite vertingi patarimų bei pasiūlymų – juos įsidėmėkite, neatsisakykite, ypač tų, kuriuos išgirsite antrąją dienos pusę. Tvarkykite skubius reikalus, susitikite su itin reikalingais jūsų veiklai žmonėmis. Nepraleiskite progos gerinti santykius su kolegomis ar pavaldiniais.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį siekite užtvirtinti turimus karjeros pasiekimus, taip pat labiau apsaugoti sukauptą turtą. Tinkamas laikas darbdavystės sutarties ar sandorio pasirašymui. Palanku ką nors nupirkti vaikams, teikti dovanas mylimam žmogui.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite ryžtingi, tačiau jei visgi nežinote kaip pasielgti, apsispręsti, pasikalbėkite su senu draugu – savaime gims reikalingas sprendimas. Svarbiam pokalbiui su artimaisiais, su mylimu asmeniu palankus vakaras.

Mergelė (08 23–09 22). Atsipalaiduokite, pasikliaukite likimu, ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Įsiklausykite į nuojautas, į jums pasakytus ar atsitiktinai nugirstus žodžius – galite suprasti kai ką svarbaus. Puiki diena konfidencialiems susitikimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiandien sėkminga diena, kai pavyksta įvykius pakreipti reikalinga linkme. Remkitės draugų patarimais, kreipkitės į juos pagalbos. Tinka spręsti finansines problemas, ypač jei yra nesutarimų šiuo klausimu su partneriais. Palankus metas ir dovanas pirkti, ir bičiulius aplankyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis šaunus, kai galite sulaukti aukštų įvertinimų, kai pavyksta pasiekti svarbių susitarimų. Tinkama proga pokalbiui su šefu, su valdininkais, rėmėjais – siūlykite savo projektus, siekite to, kas jums priklauso. Verta bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais – ieškokite naujų perspektyvų, naujų galimybių.

Šaulys (11 23–12 21). Net jei šiandien jaučiatės kiek prislėgti, neramūs, imkitės tvarkyti svarbius reikalus. Palanku bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais – ieškokite naujų perspektyvų, naujų galimybių. Šios dienos naujienos, užmegztos pažintys suteiks viltį, o gauti pasiūlymai bus naudingi ilgam.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis – lemtingų atsitiktinumų diena. Jie tinkama linkme pakreips net ir keblią situaciją, tad nenusiminkite, jei susidursite su tam tikrais nesklandumais. Tinkamas metas skolintis pinigų arba priminti apie skolos gražinimą senam draugui, giminaičiui. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Jūsų autoritetas bei populiarumas, taip pat partnerių galimybės lems šios dienos sėkmę. Verta užmegzti ryšius, kreiptis pagalbos į aukštus, įtakingus ar tiesiog sumanius asmenis. Palanku pasirašinėti bendradarbiavimo susitarimus.

Žuvys (02 19–03 20). Šiandien spręstinos dalykinės problemos – rasite optimalią išeitį. Geras laikas ne tik veiklos reorganizacijai, planų koregavimui, bet ir darbo vietos sutvarkymui. Šios dienos susitikimai, pokalbiai gali naudingai pakeisti jūsų požiūrį į darbą bei įkvėpti naujiems sumanymams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą