Palmiros horoskopas antradieniui, liepos 12 d.

Antradienis – naudingų postūmių diena, kai verta imtis svarbių darbų bei tvarkyti skubius reikalus. Diena gera įvairiems dalykiniams susitikimams, susitarimams, dokumentų tvirtinimui. Tiks priiminėti ilgalaikius sprendimus darbe.

Palankus metas mokymuisi, profesinių žinių atnaujinimui bei gilinimui, pasikeitimui informacija. Verta analizuoti ir į nueitą kelią, tikrinti ankstesnius darbus – tai klaidų taisymo metas. Gera proga kažką perdaryti, pagerinti. Sėkmingas laikas ir taisyti bendravimo klaidas – atsiprašykite, taikykitės. Diena gera sveikatos tikrinimui, gydymosi, vaistų, papildų vartojimo pradžiai. Tinkamas laikas esminiam valymuisi namuose. Diena nėra palanki šventimams, pramogavimui, romantiškiems pasimatymams. Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų apie klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo save matyti nuogu – einate teisingu keliu, blogai apsirengus – esate užvaldyti iliuzijos. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti; jei monetos iš piniginių byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų; jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei kūną niežėtų. Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – balta, rausva, alyvinė; vengtinos – žalia, ruda, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį tinkamas laikas apsisprendimams karjeroje. Verta tvarkyti atsakingus dalykinius, verslo reikalus. Beje, tai tinkama proga rasti bendrą kalbą su šefu (galima aptarinėti jūsų finansinę perspektyvą), taip pat su tėvais – siekite, kad jie taptų jūsų sąjungininkais.

Jautis (04 21–05 20). Toli matote, daug suprantate ir gana aiškiai nutuokiate, kuria linkme judėti. Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei, pasiūlymams – per juos ateis sėkmė. Gera diena vykti į tolimas komandiruotes.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis iš esmės palankus ir naudingas (būsite darbingi, išradingi, drąsūs), tačiau jausitės ne per geriausiai: būsite įsitempę, linkę įtarinėti, niršti. Tad neskubėkite reikšti savo nuomonės, apsispręsti, kol nenusiraminsite, kitaip galite neteisingai įvertinti situaciją, be reikalo susikivirčyti.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis – naudingas metas. Net svetimos pastabos, kritika jūsų nesutrikdys, o atvirkščiai, padės suprasti, kaip geriau pasielgti. Labiau įsiklausykite į viršininkų, į sutuoktinio nuomonę. Tvirtinkite bendradarbiavimo ryšius. Geras laikas teisinių problemų sprendimui.

Liūtas (07 23–08 22). Būsite energingi ir gana greitai įsijausite į darbus, tad daug spėsite. Puiki proga greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą, išspręsti, išrišti seną konfliktą darbe. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų – juos verta priimti. Palanki diena gydymosi kurso pradžiai.

Mergelė (08 23–09 22). Tai tiek veiklai, tiek asmeninių problemų sprendimui palankus laikas, ir jei reikia, imkitės iniciatyvos nedvejodami. Padaugės ne tik aiškumo, bet ir idėjų. Jums nestigs praktiško įžvalgumo – rasite išeitį iš bet kokios situacijos. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti, tiesa, greitos naudos nebus. Palanku užsiimti įvairiomis savo atžalų problemomis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neverta kažkuo svarbiu užsiimti – pailsėkite, apsilankykite pas savo gydytoją. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite savaitės pabaigai. Tinkamas laikas pirkti vertingą techniką buičiai.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiandien pasistenkite kuo daugiau spėti: šios dienos susitikimai, pokalbiai bus daug kuo naudingi, – tarkitės, derėkitės, reikalaukite. Palankus metas ir nedidelėms kelionėms, komandiruotėms.

Šaulys (11 23–12 21). Palanku tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, spręsti skolų klausimą. Galimi naudingi pokyčiai veikloje. Verta su vadovybe pasikalbėti apie jūsų norus, poreikius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis reikšmingas, tačiau nepervertinkite savo galimybių – prieš imdamiesi iniciatyvos, prieš įsipareigodami, priimdami vertingą pasiūlymą pamąstykite – ar ne per daug, ar pakelsite darbo krūvų, atsakomybės naštą?

Vandenis (01 20–02 18). Būkite atidūs išgirtoms pastaboms, naujienoms, tik neskubėkite imtis atsakomųjų veiksmų. Šiandien verta mąstyti, o veikti geriau nuo penktadienio. Tiesa, ypač vyresnėms moterims verta su darbdaviu pasikalbėti – gali pavykti gauti tai, ko seniai siekėte. Būkite atidesni sveikatai, skirkite daugiau laiko ramiam poilsiui, atsipalaidavimui.

Žuvys (02 19–03 20). Šiandien būsite sumanūs, išradingi, tad galite sugalvoti kai ką naudingo bei reikalingo jūsų karjerai, pripažinimui visuomenėje ir pan. Gera proga kviesti draugus talkon. Būkite atidesni atliekamų darbų kokybei, deja, šiomis dienomis bus didesnė klaidų, broko tikimybė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą