Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 1 d.

Pakaks entuziazmo bei noro veikti. Tiesa, ryte dėl to gali kilti vidinė įtampa – per daug pasitikėjimo savimi, net ekstremizmo. Vis dėlto šiandien viskas tik į gera! Tai aktyvi diena, ir ryžtingi sprendimai pasiteisins – tinka imtis energingų veiksmų, kovoti už savo reikalą, principus, taip pat ginti šeimą, namus. Palanku susitikti su įtakingais asmenimis, tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais, kelionėmis.

Diena palankesnė moterims nei vyrams, ir joms verta spręsti problemas, susijusias su santykiais, jausmais. Vyrams diena bus sėkminga tiek, kiek jie sugebės įsiklausyti į moterų patarimus, nusileisti moterų valiai. Na, o palankiausias metas svarbiam pokalbiui bus tarp 17 val. 50 min. ir 19 val. 35 min. Šis laikas bus palankus ir pirkti ką nors jaukaus, gražaus namams, taip pat dovanas mylimam asmeniui, įsigyti meilės amuletus.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį dažniausiai nereikšmingi, nebent buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet jie pildysis greitai. Gerai buvo regėti maistą, ypač pieną, pieno produktus, taip pat juos valgyti – sėkmė, skalsa; pinigus – turto, pinigų įgijimas. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės, maudytis – apkalbos, žiemą matyti – liga, kraujas – katastrofos.

Blogas ženklas: jei kristų peiliai, šakutės; druską išberti; jei visą dieną troškintų, žagsulys kankintų, jei ant jūsų drabužis užsidegtų; jei vandenį atjungtų; pamesti grandinėlę, apyrankę, sagą.

Geras ženklas: būti sulytam saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę, jei į namus katė ateitų (ar kas ją padovanotų) – apsauga moteriai bei jos šeimai, netyčia vandeniu apsilieti ar į balą įkristi.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs mėlyni tonai, vengtini – žali, geltoni.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį ne viskas bus sklandu. Tik nebijokite prarasti: o kaip kitaip atsiras vietos naujiems dalykams jūsų gyvenime? Beje, reikalai sparčiau pajudės, jei kreipsitės pagalbos į sutuoktinį (tai meilės diena). Na, o vyrams labiau seksis, jei bus atidesni moterų nuomonei. Beje, nepamirškite šį vakarą sutuoktiniui (mylimam žmogui) pasakyti tai, kas svarbu (jums abiem).

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis – naudingas laikas, jei sugebėsite išgirsti sutuoktinio nuomonę. Nesiginčykite su antrąja puse, neskubėkite pyktis su dalykiniais partneriais, atvirkščiai – siekite palaikymo, ieškokite sąjungininkų, juolab, kad šiandien tikrai pavyks susitarti su svarbiu žmogumi, įtakingu asmeniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis – sėkmės, meilės bei laimės diena. Asmeniniame gyvenime bei veikloje verta priimti lemtingus sprendimus – neapsiriksite. Imkitės reikšmingų, atsakingų dalykų. Palanku tikrinti sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis – tinkamas laikas apgalvotoms avantiūroms. Moterims verta pakovoti dėl profesinio pripažinimo, taip pat dėl vaikų, šeimos, taip pat dėl meilės. Būkite atidūs, kad nepraleistumėte pro šalį geros progos – dabartiniai susitikimai bei pokalbiai gali daug ką. Geras laikas tarp 17 val. 50 min. ir 19 val. 35 min. pasikalbėti su mylimu žmogumi dėl kilusių abejonių. Palanku tuo metu ir kažką vertingo nupirkti vaikams, artimiesiems – išpildykite jų seną svajonę.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį geriau nesivelti į ginčus su vadovybe ar policijos pareigūnais, šeimos nariais, ypač vaikais, sutuoktiniu. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite kelyje. Ir nepykite dėl galimos kritikos – parodydami, kaip vertinate konkurentus, priešus paversite sąjungininkais.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis – naudos metas, tačiau reikia mokėti girdėti kitus, labiau paisyti sutuoktinio, partnerių nuomonės, giminaičių, draugų patarimų. Tinka imtis skubių reikalų tvarkymo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį tiktų tvarkyti užvilkintus piniginius, turto reikalus, norint juos paskubinti. Taip pat pamėginkite imtis to, ką kažkada darėte, bet dėl vienokių ar kitokių priežasčių atidėjote į šalį. Palanku pirkti vertingus daiktus namams, mylimam asmeniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį, jei nuspręsite kovoti, – tai iki galo. Ypač tiktų imtis užvilkintos kovos – užbaikite ją šiandien, nes būtent dabar turite galimybių laimėti. (Tiesa, šis patarimas – tik moterims.) Vakaras puikiai tinkamas šeimos pobūviui. Gera proga atnaujinti nutrūkusį meilės ryšį.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – nors ir aktyvus metas, tačiau jums nepalanku imtis energingos veiklos, netinka veltis į kovą. Derėtų pasitraukti į šalį bent kelioms dienoms. Venkite nereikalingo bendravimo, intuicija – štai su kuo jums verta turėti reikalą. Bet kokiu atveju, sulauksite pagalbos iš jus mylinčių žmonių, būsite išklausyti, suprasti. Truputį save palepinkite – nusipirkite tai, apie ką seniai svajojote.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį net be jūsų prašymo kažkas gali paremti, užtarti ar kitaip pagelbėti – įtakingi asmenys bus jums palankūs. Įgysite ir naujų gerbėjų, rėmėjų. Beje, vadovybė įvertins jūsų nuopelnus, tad galite tikėtis gauti įdomių pasiūlymų – nepraleiskite progos pasišnekėti su šefu. Surenkite mažas vaišes kolegoms. Beje, galite sužinoti, kas jums seniai simpatizuoja darbe.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį buvusios problemos spręsis savaime. Reikalus sutvarkysite be ypatingų pastangų greitai ir sėkmingai. Moterims gera proga reikšmingiems darbo susitikimams, reikalų tvarkymui su užsieniečiais. Tinkamas laikas taikymuisi su savo pora.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį viskas išsispręs šauniai, nors kiek kitaip nei tikėsitės. Moterims tinkamas proga įgyti persvarą veikloje (atkaklaus, metodiško triūso rezultatai bus akivaizdūs), o taip pat asmeniniuose santykiuose. Priimkite dalykinius pasiūlymus iš užsieniečių.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą