Palmiros horoskopas antradieniui, rugsėjo 20 d.

Antradienį būsite aktyvūs ir tuo pat metu ištvermingi, atkaklūs, sumanūs. Nesėdėkite rankų sudėję – imkitės sudėtingų užduočių, užvilkintų, įstrigusių reikalų! Tai palankus metas ką nors taisyti, perdaryti. Naudinga atkaklaus kovotojo pozicija – tai aktyvus laikas. Abejojantiems, bijantiems rizikuoti verta slėptis. Palanku už kažką kovoti, ginti principus, rizikuoti, lenktyniauti.

Būtina didesnė atida dirbant su kompiuteriais. Jei tektų pasirašinėti kokius dokumentus – atidžiai skaitykite. Patartina tvirtinti tik tai, kam buvo ilgai rengtasi, kas išties patikima. Naudingi bus ilgalaikiai susitarimai, tie, iš kurių tikitės greitos naudos. Raskite sau ir sunkaus fizinio darbo, gerai šiandien daugiau pasportuoti. Na, o jei dirbate, tuomet pamąstykite apie naujų sąjungininkų įgijimą. Tai ir tinkama proga suvienyti jėgas su draugais, partneriais, kolegomis, kad imtumėtės didelio, svarbaus reikalo. Palankus laikas reorganizacijai tiek darbe, tiek namuose – atsisakykite to, kas jau prarado prasmę.

Diena nėra palanki laiškų rašymui. Netinkamas laikas azartiniams žaidimams. Būtina didesnė atida kelyje. Palanku įsigyti pirštines. Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti valgį, galvos apdangalus – sėkmė piniguose. Blogai – mirusiuosius, kapines, ginklus, kraują, pinigus. Blogas ženklas: jei sulūžtų metalinis daiktas, peilio ašmenys – gresia pavojus, nužiūrėjimas; sušlapti, būti netyčia vandeniu aplietam – jūsų paslaptis gali paaiškėti; pamesti sagą – apsaugos praradimas; jei jums sėdint sulūžtų kėdė, lipant laiptai, gulint lova – neturtas, šeimos iširimas. Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite dabartinius išbandymus; įsipjauti, įsidurti – atsikratysite nereikalingo gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą – nugalėsite priešus; rasti pamestą peilį – sėkmė (jei jį paimsite ir toje vietoje paliksite monetą – noro išsipildymas, pergalė). Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis – tam tikrų apribojimų laikas. Geriau atsitraukti nuo intensyvių darbų, daugiau laiko praleisti namuose. Tiesa, sulauksite pagalbos, dėmesio – tiesiog kartais to reikia paprašyti. Kaip ir savimi pasidžiaugti, ir tapsite laimingi.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis vers nustebti, nusišypsoti – tai malonių staigmenų metas. Labiau pasikliaukite likimu, savieiga – darykite tai, kas pavyksta, ir pavyks puikiai. Tinkamas metas įvairiems susitikimams, susitarimams. Gautus pasiūlymus verta priimti. Gali užsimegzti džiugios bei perspektyvios pažintys (ir romantiškos).

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienio susitikimai malonūs, naujienos įkvepiančios. Galimos spontaniškos pažintys, kurios pakeis jūsų ateitį. Kita vertus, ne visada simpatijos jausmu šiandien reikėtų tikėti – pasisaugokite tų, kurie mėgins įtikinti savo draugiškumu.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis – netikėtų dovanų, džiugių staigmenų, nuoširdumo metas. Būkite ir patys dosnūs, gal tik ne iki galo atviri bei patiklūs, – tai sėkmingas laikas sukčiams, manipuliatoriams.

Liūtas (07 23–08 22). Antradieniui daug neplanuokite – spręskite šios dienos problemas, o sėkmės tikrai pakaks. Laukia nepaprasti susitikimai, žavios pažintys. Tiesa, nepervertinkite savo jėgų. Na, o bendraudami, ypač su naujais žmonėmis, nesistenkite labai patikti, atrodyti geresni nei iš tiesų esate.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį būkite atidūs pastaboms, naujienoms – galite išgirsti vertingų pastabų bei naudingų patarimų, sužinoti slaptos informacijos. Gali užsimegzti slaptas romantiškas ryšys.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį dalykiniuose reikaluose derėtų paisyti vadovybės reikalavimų – ieškokite išmanių patarėjų, sąžiningų bei sumanių pagalbininkų. Išklausykite draugo patarimo, neatsisakykite bičiuliškos pagalbos. Puikus metas imtis didelio darbo kartu su draugais.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį netikėtu būdu viskas keičiasi į gera! Problemos sprendžiasi savaime. Tiesa, turite būti atidesni žadėdami, įsipareigodami, pasirašinėdami dokumentus – per skubėjimą galite įsivelti į naujus rūpesčius. Na, o šios dienos dalykiniai, finansiniai pasiūlymai bus naudingi, tik neskubėkite pulti juos įgyvendinti.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį verta atsipalaiduoti, pasidžiaugti tuo, ką turite, ir draugiškai pasikliauti likimu – tai atvers duris į sėkmę. Jei mėginsite priešintis tam, kas vyksta, kažką sureguliuoti, laukia amerikietiški kalniukai, neprognozuojamos pasekmės. Tiks tvarkyti mokesčių, draudimo, skolų reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis dvilypis – nestigs sėkmės, aplinkinių dėmesio, pagalbos, tačiau galite visu tuo pasinaudoti ne taip, ne vietoje, ne laiku. Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei, pasiūlymams – per juos vėliau ateis sėkmė. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams (bet ne naujų santykių užmezgimui).

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį būsite išradingi, veiklūs, tiesa, daug neužsigriebkite: geriau mažiau, bet tiksliau, lėčiau, bet kokybiškiau. Tinkamas laikas tikrinti sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis – gerojo virsmo diena. Netikėtai viskas ima ir susidėlioja į vietas, ir net geriau, nei patys galėtumėte sugalvoti. Tvarkydami reikalus, bendraudami didelės iniciatyvos nerodykite, nesistenkite, kad būtų pagal jūsų planą, – verčiau stenkitės pasinaudoti atsiradusiomis geromis aplinkybėmis. Beje, nebūkite per reiklūs savo vaikams, mylimam asmeniui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą