Palmiros horoskopas penktadieniui, spalio 7 d.

Penktadienis – didelių pastangų, energijos koncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas. Būsite darbingi, daug spėsite nuveikti. Palanku apjungti pastangas, vienytis.

Pirma dienos pusė iki 15 val. 48 min. – tinkamas laikas ieškoti bendraminčių, burti komandą. Diena tinkama tvarkyti piniginius, turto reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje, aiškintis teisybę, kovoti už teisųjį reikalą, imtis bylinėjimosi. Na, o pats sėkmingiausias metas – nuo 14 val. 7 min. iki 15 val. 48 min., kai verta imtis sudėtingų užduočių, spręsti keblias problemas, susitikti su jums svarbiais žmonėmis, pasirašinėti atsakingus dokumentus, darbdavystės sutartį. Palankus metas kraustytis į naują gyvenamąją vietą. Tinka naikinti parazitus (tarakonus, blusas, muses, peles, žiurkes ir pan.). Gera proga siekiantiems pasirinkti mesti burtus ties savo namų slenksčiu. Senovės Persijoje darydavo taip: išėję laukan mesdavo burtą (galima monetą, kauliuką ar dar kokį sutartinį daikčiuką) atgal per savo namų slenkstį (prieš tai nusprendus, kuri pusė ką reiškia). Diena palanki romantiškiems pasimatymams, pažintims. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo reikšmingesni moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus – jų laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas. Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų. Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui, išvykoms; šeštadienį patartini ramūs, duslūs tonai, vengtinos ryškios spalvos, ypač raudona, oranžinė; sekmadienį palankios neryškios spalvos, vengtinas baltos ir juodos derinys; Pirmadienį palanki raudona, juoda, vengtinos pilka, ruda, violetinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienio susitikimai iki 15 val. 48 min. svarbūs ir laimingi, kaip ir išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti – jums atsivers iki šiol nematomi, nesuprantami dalykai. Antrą dienos pusę po 15 val. 48 min. jau niekur nesiveržkite, pajuskite, ko jus moko gyvenimas.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis žavus – galite patirti nepaprastą sėkmę. Atsiverkite džiaugsmui, tikėkite ateitimi ir būkite dosnūs. O permainų, kaip ir tam tikrų nesklandumų nebijokite – šiuo metu tai neišvengiama. Raskite laiko pokalbiams su senais draugais.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis – lemtingo persilaužimo metas: veikloje jus lydės laimė bei sėkmė, lauks pripažinimas. Tai svarbių, aukštų pasiekimų diena. Beje, ši diena padės pažinti ir tikrą draugą, suvokti savo tikruosius poreikius, tikslus.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis – sėkminga diena, gali netikėtai išsipildyti sena svajonė ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas iš žmogaus, kuriam kažkada buvote padėję. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai vertingi.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį verta ieškoti išeities sprendžiant dalykinius, finansinius klausimus. Tai geras laikas bendravimui. Pasireikš tikrieji draugai – jie padės teisingai apsispręsti jums svarbiu klausimu. Ir būtinai daugiau dėmesio skirkite sutuoktiniui – dabar galima ištaisyti ankstesnes klaidas.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį turite galimybę pakeisti tai, kas jūsų ilgai netenkino, ir pasiekti tai, kas kažkada nepavyko! Šis laikas jums padės tapti objektyviais ir teisingais, įžvalgiais. Rinkitės ir dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis atneš gerus pokyčius veikloje – tie žmonės, nuo kurių priklauso jūsų reikalai, taps jums palankūs bei realiai kažkuo padės. Nuo 14 val. 7 min. iki 15 val. 48 min. puikus laikas pokalbiams su užsienio dalykiniais partneriais. Palanki diena kur nors išvykti su sutuoktiniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis – džiaugsmo, meilės, kūrybinės sėkmės diena. Kad ir ko imsitės, tai atneš pasitenkinimą, naudą. Gauti dalykiniai pasiūlymai perspektyvūs. Nepraleiskite geros progos prašyti įtakingo asmens protekcijos. Ir daugiau bendraukite su vaikais – tapsite jiems suprantamesni, jūsų tiesos – artimesnės.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį jūsų asmeninis žavesys, mokėjimas bendrauti taps lemtingas. Tai bus intriguojančių pažinčių (romantiškų – irgi) metas. Na, o seksis ne tik flirtuoti, bet ir reikalus tvarkyti. Pirma dienos pusė tinkama aktyviai veiklai, ir nuo 14 val. 7 min. iki 15 val. 48 min. tinka tartis svarbiais klausimais, pasirašinėti atsakingus dokumentus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį – šviesi galva, džiugi nuotaika. Palankus metas dalykiniams pokalbiams bei susitarimams, veiklai, dokumentų tvarkymui, darbų sisteminimui (ypač tarp 14 val. 7 min. ir 15 val. 48 min.). Na, o aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį galite apie save sužinoti svarbių, reikalingų dalykų. Tai sėkmingas metas tiek reikalams tvarkyti, tiek spręsti asmeninių santykių problemas. Būsite kupini įkvėpimo, gerų nuojautų. Tai pelnyto atlygio metas. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galite išgirsti įspūdingų pasiūlymų – ir dalykinių, ir asmeninių, ir juos verta priimti.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis puikus: būsite pajėgūs įveikti bet kokias kliūtis, trukdančias geriems santykiams su artimaisiais. Tai išaukštinimo, lyderystės metas, kai likimo vairą galite pasukti bet kuria jums norima linkme! Galimi netikėti sėkmingi radiniai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą