Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, lapkričio 10 d.

Nors ketvirtadienis išpuola pakiliu metu pagal Mėnulio kalendorių, atnešiančiu ramybę, susitaikymą, tačiau tai itin sudėtingas metas. Deja, fatališka užtemimo įtaka bei nepalanki planetų padėtis gundys pasiduoti liūdesiui, apmaudui. Ši diena nepalanki ne tik dvasios ramybei – į galvą šaus ne patys geriausi sumanymai, ir galima žengti ne patį geriausią žingsnį veikloje, asmeniniame gyvenime. Nors nekontroliuojamas optimizmas šiuo metu gali atnešti nemaža žalos, tačiau pesimizmui pasiduoti irgi nereikia!

Beje, jei nesinori, kad šios dienos problemos virstų kasdienybe, nepriimkite atsakingų sprendimų, nieko nekeiskite, nieko naujo nesiimkite bei su niekuo nesipykite, nesiaiškinkite santykių. Ir nesureikšminkite šios dienos pokalbių bei naujienų. Šiuo metu geriausia atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo bei atsakingų reikalų tvarkymo. Ne laikas ir pažinčių užmezgimui – romantiškų taip pat. Beje, netikęs metas ir meilės prisipažinimams bei priesaikoms. Šiandien reikia stengtis daugiau duoti ir vengti imti. Nereikėtų gailėtis ir kažką pametus, praradus – tai savotiškas mokestis už jūsų kaltes. Neatsakykite prašančiam, būkite gailestingi. Palanku užsiimti labdara.

Diena nepalanki charizmatinėms asmenybėms, įvairiems lyderiams, vadovams, menininkams, vaikams, o taip pat senjorams. Diena sudėtinga transporto, žiniasklaidos tarnyboms. Problemiškas laikas ir besimokantiems, dirbantiems su informacija. Labiau save pasaugoti turėtų asmenys, turintys silpną širdį. Jautriems, silpnos sveikatos asmenims irgi reikėtų labiau savimi pasirūpinti. Bus nemenka traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų, apgaulių, vagysčių tikimybė. Būtina atida kelyje. Iš trečiadienio į ketvirtadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti. Beveik visi sapnai reiškė įspėjimą apie gresiančią ligą, nelaimę. Tačiau jei regėjote lietų, jei prausėtės švariame vandenyje – tai pagijimas, išsivalymas, nuodėmių atleidimas. Blogas ženklas: jei namuose gėlė nuvystų – liga, nuostoliai, grįžti atgal kažką pamirštus (gal kas nors galės jums paduoti?), pasisavinti rastą daiktą – perimsite svetimas problemas. Geras ženklas: gauti dovanų gėlių, jei namuose gėlė pražystų – šeiminė laimė, sėkmė meilėje, ką nors pamesti – atsikratysite kažko negero savo gyvenime, jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, laimėjimas, turtas. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – balta, auksinė, purpurinė.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį, net jei nieko blogo nejausite, – nerizikuokite. Ypač reikėtų vengti žadėti. Skolinti pinigus ar vertingus daiktus, techniką tinka nebent jei nuspręsite tai padovanoti (šiandien tokia iniciatyva sveikintina!). Galimi rūpesčiai dėl šeimos, giminaičių. Geriau nepasirašinėti atsakingų dokumentų.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį bus pavojinga pasikliauti sėkme ar kieno nors gerais norais – maršrutas, kur jie veda, bus tradicinis... Veikloje gali atsirasti naujų keblumų, ir, ko gero, jie bus susiję su partneriais. Ne laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu (jei neketinate skirtis).

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį nieko neprašykite, nereikalaukite – būkite kuklesni, atsargesni. Ir neprisiimkite jokių rimtų įsipareigojimų. Venkite ginčytis su biurokratais, su vadovybe darbe, su vyresniais šeimoje.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį nesistenkite, kad viskas klostytųsi taip, kaip norisi: taip, kaip reikia, nebus. Ir nesinervinkite, jei teks keisti planus. Diena gali būti itin sunki aktyviems ir valdingiems. Likite lankstūs. Verta daugiau ilsėtis bei apskritai likti namuose, jei tik aplinkybės tai leidžia.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį partneriai, net draugai gali nepateisinti jūsų pasitikėjimo – pasikliaukite vien savimi ir būkite pasiruošę netikėtam planų suirimui. Nebūkite patiklūs – išgirsta informacija gali nepasitvirtinti, o duoti pažadai nebūti vykdomi.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį ne laikas spręsti svarbius karjeros klausimus. Netinka kreiptis su pasiūlymais į aukštus, įtakingus asmenis – galite pakenkti savo ateičiai. Būkite atidūs lipdami laiptais, kopėčiomis, eidami gatve – didesnė traumų tikimybė krentant. Nerizikuokite vairuodami!

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį venkite kalbų apie ateities planus, ypač susijusius su profesine veikla ar santuoka. Nepasikliaukite kažkieno autoritetu, svetimomis nuomonėmis, nepatikrintomis kalbomis (ypač apie mylimą asmenį). Ir venkite garsiai sakyti savąją nuomonę, už kažką laiduoti, tvirtinti dalykus, kurių nesate patikrinę. Ne laikas viešnagėms.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį gali tekti susitaikyti su neišvengiamybe, labiau derintis prie aplinkybių. Niekuo svarbiu neužsiimkite, saugokite save, savo sveikatą bei gerus santykius su artimaisiais. Nemenka traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Verta nešioti amuletus.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį problemos gresia dėl senų, neįvykdytų pažadų, negrąžintų skolų – pats laikas tuo užsiimti. Kita vertus, galima netikėta pagalba per artimą žmogų, sutuoktinį, dalykinį partnerį. Venkite konfliktų su teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį būkite atidesni kasdieniuose darbuose bei kelyje. Dažniau klysite, tad aiškinkitės savo silpnąsias vietas ir nepasiduokite panikai, jei išgirsite kokią negerą naujieną. Didesnė nelaimingų atsitikimų bei konfliktų, traumų tikimybė darbe.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį nepersistenkite, nesivelkite į jokias avantiūras, niekam nieko nežadėkite. Pasaugokite gerus santykius su mylimu žmogumi. Beje, ne laikas įsimylėti... Būkite atidesni vaikų elgesiui – gali atsikartoti senos problemos.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose, labiau padėti artimiesiems, ypač sutuoktiniui. Na, o darbe nepersistenkite dėl šefo – vargu ar jis tai supras, juolab įvertins. Gerkite raminančias arbatas, eikite anksčiau ilsėtis – bus svarbu gerai išsimiegoti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą