Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gruodžio 8 d.

Ketvirtadienis – sudėtingas pilnaties metas (stojo ryte 6 val. 8 min.). Venkite konfliktų – jie greitai įsiplieks. Iki 15 val. 33 min. itin nepalankus metas, kai reikia labiau kontroliuoti emocijas.

Diena nebus lengva, jei pristigs tolerancijos bei savitvardos: kad ir kaip jums nepatiktų, ką matote ar girdite, stenkitės likti geranoriški, supratingi. Tiesiog susitvardykite. Priešingu atveju nė nepastebėsite, kaip netyčia kitą užgausite ar sukiršinsite draugus, partnerius. Šiandien netiks priimti atsakingų sprendimų, pradėti naujų darbų, nepalankus bus ir tvarkyti teisinius reikalus, investuoti pinigus. O taip pat saugokitės ugnies bei aštrių, pjaunančių daiktų, instrumentų. Galimi nelaimingi atsitikimai ir per ginklus. Būkite atidesni už vairo – išaugs avarijų tikimybė. Labiau saugokite rankas, galvą (ypač nosį). Galimi neaiškūs galvos skausmai; didesnė infarktų, insultų tikimybė. Diena gali sukelti daugiau rūpesčių vadovams, kariškiams, sportininkams, teisėsaugos ir teisėtvarkos atstovams, politikams, pedagogams, finansininkams, bankininkams, keliautojams, misionieriams, muitininkams. Vakarop įtampa ims sklaidytis – nepraleiskite progos atsiprašymams, taikymuisi. Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški. Ugnis – sėkmė, medžiai – naujos pažintys, globa, vanduo – liga, lietus – sveikata, vėjas, debesys, vaivorykštė, padangėse skraidyti – jėgas atgauti, įgyti globėjų. Blogas ženklas: nuo dulkių čiaudėti, jei į akis kas įkristų – saugokitės apgaulių, gedimai vandentiekyje – nesėkmė finansiniuose dalykuose, jei ant jūsų užkristų šaka – negeros permainos. Geras ženklas: rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – teisingumo atstatymas, daikčiukų iš geltono metalo – išsiaiškinsite painiavą, monetų – sėkmė meilėje, pamesti sagą – atsikratysite negerų pažinčių. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – juoda, raudona, vengtina – pilka, violetinė, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį jums priešiški asmenys puikiai jaus jūsų silpniausią vietą, tad nesileiskite išprovokuojami, viską darykite tiksliai, teisingai. Venkite ginčų, bet ir neskubėkite pasiduoti jums peršamiems dalykams – verta laikytis savo nuomonės. Pavojinga pažeidinėti įstatymus.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį bus svarbi kokybė – tad nesiimkite jokių atsakingų darbų supykę ar pavargę: būsite linkę daryti smulkias, tačiau apmaudžias klaidas. Ir būkite pakantesni kolegų, viršininkų kritikai – šiuo metu jūsų trūkumai kris į akis labiau nei privalumai.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį skubėjimu nieko nelaimėsite. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pasirašinėdami svarbų dokumentą, skaičiuodami pinigus. Būkite apdairūs, ką šnekate, ką žadate, – galite kiek pervertinti savo sugebėjimus, žinias, suklysti svarbiuose dalykuose. Aplinkiniai (ypač sutuoktinis) ryškiai matys jūsų klaidas, trūkumus – net menkiausias netikslumas sulauks kritikos.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis – reikšmingas Vėžiams Mėnulio pilnaties metas, tačiau šią dieną nereikėtų savęs apkrauti darbais, rūpesčiais – praleiskite ją taip, kaip širdis geidžia. Nepatartina tvarkyti svarbių, ypač piniginių reikalų – dėl neapdairumo, per didelio patiklumo galite patirti nuostolių.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis sudėtingas – galite susidurti su realia konfrontacija, su sunkiai išsprendžiama dilema. Ir būkite pasiruošę greitai persiorientuoti tvarkydami reikalus, iš anksto apgalvokite, ką darytumėte blogiausiu atveju. Labai nepasikliaukite įtakingo asmens ar draugo pažadais – kuo savarankiškiau šios dienos reikalus tvarkysite, tuo mažiau netikėtumų sulauksite. Tik neskubėkite ginčytis bei pasirašinėti dokumentų.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį ne iškart suprasite, kas blogai, ir, ko gero, ne jūs patys, o aplinkiniai bakstels pirštu į jūsų klaidas, trūkumus. Būkite pasiruošę išgirsti naujus reikalavimus (darbe ir namie), priekaištus dėl ankstesnių klaidų – pasistenkite jas šiandien taisyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį nepasigaukite: lyg ir viskas gali pasirodyti tvarkoje, tačiau lemtingą akimirką, kai bus vėlu sustoti, ką nors pakeisti, netikėtai kas nors gali koją pakišti ar paaiškėti naujos, nepalankios aplinkybės. Bus svarbu pasirūpinti tolesne savo interesų apsauga.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį ne viskas pavyks, ką planuosite: trukdys neaiškios, nesuprantamos kliūtys. Būsite pernelyg įtarūs, tačiau nereikėtų leistis užvaldomiems nepasitikėjimo tais, kuriuos mylite, kurie šalia jūsų. Nugalėkite save ir nepavyduliaukite, neįtarinėkite, nesiaiškinkite santykių – būtent tai padės neprarasti jėgų, orumo bei pasitikėjimo savimi. Imkitės tik privalomų darbų bei stenkitės juos atlikti kuo geriau.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį ne pats tinkamiausias metas žadėti, įsipareigoti, tvarkyti juridinius reikalus – turite būti apdairesni ką nors pasirašinėdami, skaičiuodami pinigus. Itin draugais nepasikliaukite, jais labai nesiremkite – ne bloga valia jie gali sugadinti gerą reikalą ar paprasčiausiai suardyti dienos planus. O planuoti reikėtų išties mažiau – nerealu tai, apie ką dabar galvojate.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį priimant svarbų sprendimą gali pritrūkti įžvalgos, apdairumo, teisingos, kompetentingos informacijos. Būkite atidesni išgirstoms iš išmanančių asmenų pastaboms, įspėjimams – tai gali padėti užbėgti už akių naujoms problemoms. Galite nukentėti patikrinimo metu, būti priversti atsakyti už įstatymų ar kokių nors taisyklių pažeidimą. Galimos ir netikėtos avarijos – kelyje, buityje.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis tinkamas užsiimti savo vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus. Tai, beje, įsimylėjimo metas, kai apimti įkvėpimo galite labai daug pažadėti jums patinkančiam žmogui – deja, už tai gali tekti brangiai sumokėti. Jei turite reikalų su užsieniečiais – būkite apdairesni. Galimi nesklandumai ir užsienio kelionių metu. Nerizikuokite eidami per muitinę.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį dalykinėje veikloje nieko rimto nesiimkite – patirsite visokių nesklandumų, nelogiškų kliūčių, o gauti rezultatai taip pat netenkins. Būkite atidesni savo vaikų sveikatai, elgesiui ir atkreipkite didesnį dėmesį į jų sąžiningumą. Nederėtų rizikuoti pinigais, nepalanku pasirašinėti draudimo sutarčių.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą