Palmiros horoskopas pirmadieniui, gruodžio 19 d.

Pirmadienis – sunkiai prognozuojamas laikas, kai galimi nenumatyti trikdžiai, planų suirimas. Taupykite jėgas, nesiimkite sunkių darbų. Netinka nieko naujo pradėti, pasirašinėti įvairias sutartis, tačiau palanku ką nors užbaigti, apibendrinti. Patartina ieškoti senų klaidų bei jas taisyti. Stenkitės, kad nieko svarbaus nereikėtų atidėti rytdienai.

Nesistenkite pirmauti, visko suspėti. Nederėtų varžytis, konkuruoti, kerštauti už buvusius pralaimėjimus. Itin atidūs bei apdairūs būkite su aštriais įrankiais, ginklais, su karštais daiktais, skysčiais, degiomis, sprogiomis medžiagomis. Kaip ir savaitgalį, išlieka didesnė traumų (ypač galvos, nosies), taip pat avarijų tikimybė. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties. Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį buvo geri tuo atveju, jei regėjote valgių, įvairius turtus, išskyrus pinigus – tai jau nuostolis, o kapai, mirusieji – gresia katastrofa. Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, lūžtų metaliniai daiktai. Geras ženklas: rasti peilį, jei indai sudužtų į smulkias šukes. Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas naujų darbų pradžiai, palanku kažką užbaigti, imtis atidėtų reikalų; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį nemėginkite reikšti savo nuomonės, kad ir kokia svarbi (ar teisinga) ji būtų – galite išprovokuoti konfliktą. Tai gana nesėkminga diena – galimos traumos, problemos dėl transporto ar darbo technikos gedimo.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį pasistenkite nesinervinti, atsipalaiduoti – būsite linkę dėl niekų su visais, o ypač sutuoktiniu, ginčytis, tad mokėkite nusileisti.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienio nuotaikos darbingos. Tiesa, būtina atida, kad ir kuo užsiimsite, bei diplomatiškumas bendraujant.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį jausitės smagiai, tiesa, gali suirti planuotas reikalas ar meilės pasimatymas – tik labai nenusiminkite, vieno netekę kažką kito gausite.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį pasistenkite labiau pasirūpinti savo sveikata. Galimi rūpesčiai dėl artimųjų. Ne laikas rizikuoti dalykiniuose reikaluose.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį būkite santūresni bendraudami, atsargesni ką nors darydami rankomis, o taip pat žadėdami, pasirašinėdami popierius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį galimi nenumatyti finansiniai rūpesčiai. Tikėtinos išlaidos dėl buitinės technikos ar transporto priemonių gedimo, baudų, avarijų ar dėl išsiblaškymo, neatsargumo.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį jausitės tvirčiau. Tiesa, diena netinkama kuo nors rizikuoti. Atsargiau važinėkite. Taip pat netinka erzinti mylimo žmogaus – netikėtai galite susikivirčyti.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadieniui nieko svarbaus neplanuokite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis gali apversti jūsų planus – būkite pasirengę planą „b“.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį būkite atidūs, kad bendraudami su artimaisiais, giminaičiais, draugais nebūtumėte pernelyg kategoriški bei karštakošiški. Ši diena žada nesmagumus darbe.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis lyg ir ramesnis, tačiau būkite pasiruošę ir ne visai smagioms staigmenoms. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą