Palmiros horoskopas trečiadieniui, gruodžio 21 d.

Trečiadienis – žiemos saulėgrįžos metas: vakare Saulė pereis į Ožiaragį. Prasidės ypatingas laikas, kai Žemė metų kelyje labiausiai priartėja prie Saulės, ir tai suteikia ypatingo aiškumo mintims, giedrumo širdžiai. Trečiadienis (ketvirtadienis irgi) – aukščiausia vieta Zodiake. Ir tai tinkama proga apžvelgti metų darbus, įvertinti įgytą patirtį.

Diena bus gana prieštaringa ir netinkama naujų darbų pradžiai, svarbiems įsipareigojimams. Nepalanki ir kelionėms bei susitikimams su žmonėmis iš toli. Diena nebus palanki ir bendravimui su įtakingais, svarbiais asmenimis, netinkama teisinių problemų sprendimui, įvairių dokumentų tvarkymui. Stenkitės nepažeisti įstatymų, venkite konfliktuoti su pareigūnais, valdininkais. Diena gana palanki moterims ir sudėtinga vyrams, ypač tiems, kurių veikla susijusi su politika, teisėsauga, teisėtvarka, muitine. Diena bus tinkama dovanų pirkimui. Palanki atsiprašymams, taikymuisi, nutrūkusių ryšių atnaujinimui. Trečiadienį 23 val. 49 min. Saulė įeis į Ožiaragio ženklą. Ims ryškėti bei galutinai formuotis svarbiausi tikslai, kertinės nuostatos. Šis metas itin palankus siekiantiems karjeros – derėtų priimti svarbius sprendimus, atsisakyti visko, kas trukdo pasiekti užsibrėžtą tikslą. Beje, sustiprės ir atsargumas, kritiškumas naujų žmonių bei idėjų atžvilgiu. Na, o asmeniniam gyvenimui bus skiriama mažiau laiko, bendravimas taps oficialesnis, tiesa, taktiškesnis. Sapnai iš antradienio į trečiadienį nėra labai svarbūs. Vis tik gerai, jei regėjote žemę, ją dirbote ar tiesiog laukais vaikščiojote – tai sėkmė, laimė. Gerai buvo ir valgyti sapne – praturtėjimo požymis. Blogai buvo save regėti nuogą – nuostoliai, vienatvė, artimųjų netektis, ugnį, žaibą – neturtas, kelionę – iliuzijos, kliūtys reikaluose. Blogas ženklas: jei prausiantis vanduo dingtų – apsaugos praradimas, taip pat laukia atpildas už nedorus darbus, sudaužyti indus – nuostoliai, liga, sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, susižeisti kruvinai – nužiūrėjimo požymis, nešioti raudonos spalvos drabužius ar daug raudonos spalvos aplink save pastebėti. Geras ženklas: jei virš jūsų paukštis suklyktų, plunksna užkristų – sveikata, geri santykiai šeimoje, netyčia sulyti ar būti apipiltam vandeniu – sveikatos atgavimas, kojas sušlapti – kažkas perims jūsų neigiamą karmą. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis – kritinis Mėnulio mėnesio pabaigos metas, netinkamas svarbių reikalų tvarkymui; palankios spalvos – balta, geltona, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį neišsigąskite, jei viską kuo puikiausiai suprasite, bet niekam nieko paaiškinti nesugebėsite. Nepraraskite kantrybės, ieškokite protingų kompromisų. Nieko nedarykite piktuoju bei per jėgą.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį stenkitės viską spręsti gražiuoju. Nesivelkite į ginčus, ypač su jūsų veiklai svarbiais asmenimis. Nepalanku tvarkyti teisinius, taip pat kelionių reikalus.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis apgaulingas, kai gali klaidingai pasirodyti, jog pastangos veltui, jog nebėra kuo pasitikėti. Vis tik nemanykite, kad jus išduoda, nemyli. Ir nesivelkite į ginčus, santykių aiškinimąsi.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį nieko rimta nesiimkite. Labiau pasaugokite savo sveikatą. Būkite atidesni maisto kokybei. Verta tvarkytis, išnešti nereikalingus daiktus, drabužius.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį lengvabūdiškumas pavojingas. Nieko svarbaus nespręskite, saugokitės avantiūrų, mažiau žadėkite. Labiau pasirūpinkite vaikais. Ir neskubėkite įsimylėti pirmo pasitaikiusio.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį jūsų darbai gali sustoti, o iniciatyva užgesti. Bus sunku dirbti, kurti, bendrauti. Jeigu turite galimybių atidėti visus reiklaus – taip ir padarykite. Patartina daugiau laiko praleisti namuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį atidžiau įsiklausykite į tai, ką jūs patys kalbate, bei susimąstykite, apie ką galvojate, kas jums įdomu, ką praleidžiate pro ausis. Netvirtinkite svarbių dokumentų, neįsipareigokite nei jausmuose, nei reikaluose.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį galite apsigauti vertindami savo (ar partnerių) finansines galimybes, būsimo reikalo sėkmę. Ir likite atidūs, kam padėti, o kam ne. Ko gero, būsite linkę pasitikėti nevertais asmenimis ir įtarinėti doruosius. Ir nesivaikykite naudos – šios dienos laimėjimai vėliau gali virsti nuostoliais.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį galite tapti pernelyg neatsargūs. Intuicija apgaus, aplinkybės netikėtai apsivers ne jūsų naudai, tad jūsų planai gali iširti. Neskubėkite apsispręsti, savo nuomonę išsakyti. Dažniau suabejokite savo teisumu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį, jei teks kažką daryti, reikalus tvarkyti, būkite labai atidūs, atsargūs. Padarytos klaidos gali sugadinti jūsų reputaciją, pakenkti karjerai.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį teks pakeisti kai kuriuos savo įsitikinimus. Gali paaiškėti, kas jūsų nemėgsta, o kas vertina, palaiko. Stenkitės stiprinti draugiškus ryšius.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį netikėtai gali paaiškėti, jog judate ne visai ta linkme. Blogiausia, jeigu tai supras jūsų šefas ar tėvai. Kad ir kas nutiktų, nepraraskite savitvardos – ne laikas demonstruoti jėgą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą