Palmiros horoskopas trečiadieniui, vasario 15 d.

Trečiadienį ne laikas griežtiems ir kategoriškiems veiksmams – likite lankstūs: šiandien svarbu įsiklausyti į savo vidų, o taip pat mokėti suprasti bei įvertinti kito jėgą, išmintį. Tinkamas metas užmegzti bet kokius kontaktus – asmeninius, dalykinius. Geras laikas mokytis naujų dalykų veikloje. Palankios profesinės konsultacijos. Verta su vadovybe aptarti jūsų uždarbio klausimą.

Diena palanki romantiškiems pasimatymams. Geras laikas pirkti kvepalus, papuošalus, meno kūrinius. Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapnuoti šventes, pokylius – turtas, pagalba reikalingą akimirką, ugnį – sunaikinsite savo priešus, žaibą – geros permainos. Vanduo – apkalbos, regėti košmarus, alkį jausti – nuostoliai, neturtas, kančia. Blogas ženklas: rasti monetų arba smulkių metalinių daiktų, juolab juos pasisavinti, jei kas namuose suplyštų, raktą pamesti ar sulaužyti, savaiminis užsidegimas. Geras ženklas: jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono ar lapas ant galvos nukristų, jei vardu gatvėje pašauktų.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis – pripažinimo metas: jūsų mintys, idėjos ras atgarsį. Palanku plėsti savo veiklą, susitikti su užsienio partneriais, pasirašyti sandorius. Pasiseks sprendžiant sudėtingas, užsitęsusias dalykines, finansines problemas, ypač jei remsitės nuojauta.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį verta rizikuoti veikloje, jei jūsų intuicija išvystyta – nuojautos pasiteisins, ir jums pavyks teisingai numatyti dabartinių veiksmų pasekmes.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį ieškokite jus suprantančių asmenų. Puiki proga užmegzti ne tik draugiškus, bet ir naudingos dalykinės partnerystės ryšius.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį būkite sau reiklesni, ir šios dienos pasiekimai veikloje gali tapti išskirtiniai. Spęskite karjeros klausimus.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis palankus kūrybinių bei laisvų profesijų atstovams, o taip pat įsimylėjusiems – tinka pakovoti už mylimo žmogaus pripažinimą.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį savaime ar jums nežinant gali išsispręsti sudėtingas reikalas. Šeima, o taip pat seni draugai gali nemenkai padėti (ypač nelaimės atveju).

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį daug suprasite ir dar daugiau laimėsite, jei veiksite bendrai su aplinkiniais.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi – patartina juos priimti. Palanku spręsti finansines problemas, ypač jei tai susiję su būsto įsigijimu.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį galima reikšminga karjerai, asmeniniam pripažinimui pažintis. Gera proga pasikalbėti su viršininku ar būsimu darbdaviu. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį neskubinkite įvykių, bet mokėkite pasinaudoti palankiu atsitiktinumu, draugo, artimųjų patarimais bei siūloma pagalba. Palanku spręsti konfidencialias problemas, aiškintis slaptas intrigas prieš jus. 

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis puikus svarbiems dalykiniams bei draugiškiems susitikimams, komandiruotėms. Gera proga užmegzti partneriškus santykius, pasirašinėti bendradarbiavimo susitarimus. 

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį reikšmingas metas karjerai – būkite aktyvūs, galite kai ką labai naudingo pasiekti. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą