Palmiros horoskopas trečiadieniui, balandžio 5 d.

Trečiadienis – kritinis pilnaties metas: daug blaškymosi, nerimo, nereikalingo įtarumo arba pasitikėjimo ten, kur nereikia. Nepasiduokite emocijoms, nesileiskite užvaldomi nepasitenkinimo. Mažiau kalbėkite, santūriau bendraukite – tai padės išvengti nesusipratimų, tuščių ginčų, konfliktų.

Nesiimkite tvarkyti atsakingų piniginių, turto, karjeros reikalų. Ir venkite įsipareigoti: žadėti bus lengviau nei tesėti – akys marios, atrodo, užteks ir jėgų, ir laiko, ir pinigų, ir sėkmės. Tačiau taip nebus. Deja, šios dienos pažadus teks tesėti, kad ir kaip sunku jums tai bus padaryti, tad gerai pasvarstykite prieš tardami žodį. Labiau pasisaugokite gražbyliautojų, sukčių. Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida – didesnė klaidų tikimybė. Diena netinkama naujų darbų pradžiai, svarbiems susitikimams. Įvairūs pasitarimai, derybos irgi nebus vaisingos. Netinkama proga ir naujų pažinčių užmezgimui – tiek dalykinių, tiek draugiškų, romantiškų. Nevertėtų apskritai nieko rimto imtis – iškils nenumatytų sunkumų, netikėtų nesutarimų, kliūčių. Vertėtų baigti senus darbus, skolas grąžinti. Ne ką palengvės ir vakare po 19 val. 14 min., prasidėjus palankiam metui pagal Mėnulio kalendorių. Nors emociškai imsite rimti, sieksite santarvės, tačiau dėl nepalankios planetų padėties pakaks nesmagumų, rūpesčių. Vis dėlto pasistenkite likti ramūs, nepykti ant artimųjų. Šis laikas bus tinkamas atsiprašymams, taikymuisi. Šiandien didelė konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą. Trečiadienį Baltasis Mėnulis arba Selenė, Arta (siejama su gerąja karma, su Angelais Sargais) įeis į Avino ženklą ir juo judės iki lapkričio 4 d. Baltasis Mėnulis Avine atneša atpildą už drąsą kovoje, už didvyriškumą ginant šviesias, naujas idėjas, silpnesnius bei vaikus, ypač kūdikius, o taip pat už teisingą vadovavimą. Šiems kilniems asmenims ims labiau sektis, juos lydės apsauga. Tačiau piktus ir agresyvius, skriaudikus ir prievartautojus Selenė gali net nubausti. Šviesias permainas šis laikas žada ir gimusiems po Avino ženklu. Laikas, kol Selenė bus Avine, taps reikšmingas, svarbus žmonėms, turintiems Baltąjį Mėnulį Avine gimimo horoskopuose. Selenę Avine asmeniniame horoskope turi asmenys, gimę beveik tiksliai kas septyneri metai, ir skaičiuoti reikėtų nuo balandžio pradžios iki lapkričio pradžios – tai periodai 1918; 1925; 1932.; 1939; 1946; 1953; 1960; 1967; 1974; 1981; 1988; 1995; 2002; 2016 m. Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo labiau susiję su aplinkiniais, bet ne jumis asmeniškai. Blogas ženklas: nemalonūs kvapai, sloga, jei išėjus iš namų vėjas pūtė į veidą. Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei vėjas pūstų į nugarą išėjus iš namų. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus svarbių reikalų tvarkymui; patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastingi deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis sudėtingas, kuomet sunku susitarti, rasti bendrai tinkamą sprendimą. Aplinkiniai bus linkę greičiau pastebėti jūsų ydas, nei privalumus. Vis dėlto Selenė jau jūsų ženkle, tad palengva esamos problemos ims spręstis.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį gali pristigti optimizmo bei kantrybės, tad bus sunkoka tvardytis. Venkite sudėtingų darbų, kaip ir bendravimo su piktais, kerštingais, ypač pavydžiais žmonėmis. Būkite atidesni atlikdami savo užduotis darbe.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nesiimkite atsakingų darbų, nesivelkite į avantiūras. Tai netinkama proga demonstruoti ir savo šaunumą bei rizikuoti turtu, garbe ar mylimo žmogaus (sutuoktinio) pasitikėjimu. Labiau pasaugokite vaikus.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį mažiau laiko praleiskite darbe, užsiimkite nesunkiais, maloniais darbais – reikalų tvarkymui, o taip pat kelionėms netinkamas laikas. Tiesa, namie irgi galite jaustis prislėgti – šiandien niekur nebus lengva rasti vietos nusiraminti.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų, tačiau neskubėkite džiaugtis – jie nebus nei pelningi, nei kitaip naudingi. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais ar visai nepažįstamais asmenimis.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį neverta dramatizuoti, tačiau entuziazmu irgi neužsikrėskite – nepervertinkite savo galimybių. Ir neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus. Būkite atidūs, kad neapgalvotais veiksmais nepablogintumėte santykių su artimaisiais, mylimu asmeniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį nepasiduokite provokacijoms, nesileiskite užvaldomi emocijų. Venkite karštakošiškų sprendimų. Venkite bet kokių rizikingų situacijų. Galimos fizinės ar moralinės traumos.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis – tas metas, kai suvokiate, kad jūsų kantrybė turi ribas. Vis dėlto ne laikas reikšti protestą. Tiesiog stebėkite supančius žmones, draugus – mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Ne laikas aiškintis meilės santykius. Ne laikas užsiimti ir intensyviu vaikų auklėjimu – dabar jūsų neišgirs, nesupras.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį mažiau planuokite – pagalba (kaip ir nesėkmė) ateis iš ten, kur nesitikėsite, o reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme. Galima nelaukta išdavystė ten, kur visada buvo patikima. Stiprinkite ryšius su tais, kas remia ir palaiko.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis netinkamas priimti atsakingus veiklos sprendimus. Dėl šios dienos klaidų, rizikingų veiksmų galite netekti vadovybės pasitikėjimo, prarasti užimamas pareigas, darbo vietą. Būkite dėmesingesni artimiesiems – dažniau nusileiskite. Saugokite dalykines, o taip pat šeimos paslaptis.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis nors ir įtemptas, tačiau atsiras bent jau moralinių jėgų spręsti turimas problemas. Pagalba ateis, tiesa, ne iš ten, kur lauksite. Nepanikuokite dėl finansinių problemų, nespręskite nesusipratimų su antrąja puse piktuoju. Apskritai venkite demonstruoti savo principus, užsispyrimą.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis sudėtingas: kad ir ką išgirsite, kad ir kas nutiktų, neužsipliekskite, nepulkite dramatizuoti – tai laikini sunkumai, kuriuos anksčiau ar vėliau įveiksite. Labiau save pasaugokite – išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą