Palmiros horoskopas antradieniui, gegužės 9 d.

Antradienį – santūrumo, susikaupimo metas: nusiteikite rimtam darbui, venkite nereikalingo bendravimo. Gali jaustis didesnė nervinė įtampa, tad saugokite savo bei aplinkinių ramybę. Ir darykite dažnesnes pertraukėles dirbdami, venkite ilgalaikės koncentracijos (ypač jei jūsų darbas protinis).

Nėra tinkamas laikas avantiūroms. Bus sunku iš karto teisingai įvertinti šios dienos įvykius, informaciją – viską nuosekliai ir atidžiai tikrinkite, niekuo nerizikuokite. Iš esmės naujų darbų nepradėkite – atidėkite tai kitai dienai. Netinkamas laikas ir svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams, pinigų skolinimuisi arba grąžinimui. Būkite apdairesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, moderniomis ryšio priemonėmis – galimi nesklandumai. Diena siejama su moters jėga – joms dera ginti šeimą, savo principus. Tinkamas laikas pradėti remontus, namo statybą, tinka tvoras tverti, įstatyti duris, užraktus, signalizaciją įrengti. Vakaras nuo 19 val. 30 min. iki 21 val. palankus susitikti su bendraminčiais, žmonėmis, su kuriais planuojate ką nors svarbaus nuveikti. Iš pirmadienio į antradienį sapnai susiję su namais, šeima, gimine, jūsų praeitimi. Galima buvo išvysti net kažką iš kitų gyvenimų. Palanku buvo sapnuoti mirusius protėvius – apsauga, būti miške – dabartinis jūsų sprendimas teisingas, matyti žvaigždes – sėkmė, skalsa, žaliuojantys augalai, gėlės – laimė šeimoje, meilė. Blogai, jei gėrėte svaigalus – apgaulės, buvote nuogi – apsaugos netekimas. Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krentantis peilis įsmigtų. Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti kruvinai – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai ruda, vengtina – žydra.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams, ir tai padės apsispręsti, ko jums iš tiesų reikia. Netinkamas laikas su vadovybe aptarinėti jūsų užmokesčio perspektyvas. Moterims nebloga proga su mylimu žmogumi, vaikais pasikalbėti svarbiu, ginčytinu klausimu.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį – palankus metas: jus remia ir palaiko draugai, įtakingi asmenys. Tik neskubėkite tuo pasinaudoti – šiandien nebus gerai priimti kieno nors pagalbą: įsivelsite į priklausomybės pančius. Neblogas metas vykti į tolimą kelionę.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis – nemaloni diena, tad susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis dėl niekų, o apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, santūriau išlaidaukite. Bus didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį kompromisai naudingi – taip užsitarnausite aplinkinių pagarbą, paramą, laimėsite vadovybės palankumą. Nebijokite pralaimėti vieno mūšio – tai padės laimėti visą karą.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį imkitės darbų, kuriuos galite atlikti vieni. Darbo susitarimams netikęs metas. Atsispirkite pagundai sudėlioti visus taškus dalykiniuose reikaluose, taip pat draugiškuose, meilės santykiuose, – venkite daryti skubotas išvadas.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį nieko nebijokite – jums viskas kuo puikiausiai pavyks ir vieniems. Šiandien neverta kreiptis pagalbos. Atsitiktinė pažintis gali peraugti į audringą, ilgalaikį meilės romaną. Moterims verta pasikalbėti su mylimu žmogumi, artimaisiais, vaikais apie tai, ką norite keisti jūsų santykiuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį verta atsitraukti nuo aktyvaus reikalų tvarkymo. Darykite tik tai, kas savaime pavyksta: jei reikalas nepajudės, palikite jį ramybėje. Daugiau laiko praleiskite namuose su savais, o svetimų venkite.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas – venkite žadėti, įsipareigoti, ypač finansiniuose reikaluose. Moterims tinka aptarti santykius su antrąja puse.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti – ieškokite trūkumų. Galite sugalvoti tinkamą išeitį esamoms materialinėms problemoms išspręsti. Gera diena dietos pradžiai siekiantiems atsisveikinti su nereikalingais kilogramais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų nerimas palengvėle sklaidosi, gerėja savijauta. Ir vėl kupini naujų sumanymų, kuriuos netrukus galėsite įgyvendinti. Antradienį verta priimti gautus dalykinius pasiūlymus, tiesa, ši diena nėra palanki tvirtinti susitarimus, sandorius.

Vandenis (01 20–02 18). Lemtingas metas, kai įvyksta giluminiai pokyčiai, apie kuriuos nė nenutuokiate. Dabar svarbu stabtelėti ir patylėti. Stebėkite, dar ne laikas imtis iniciatyvos. Antradienis netinkamas aktyviai veiklai, svarbiam apsisprendimui. Venkite bendravimo, neužmegzkite naujų pažinčių. Taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės. 

Žuvys (02 19–03 20). Nors draugai bus pasiruošę jums padėti, vis dėlto antradienį geriau apsieiti be kitų pagalbos. Svarbų apsisprendimą irgi priimkite savarankiškai – aplinkiniai gali netyčia suklaidinti, ypač jei reikalas bus susijęs su pinigais. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą