Palmiros horoskopas pirmadieniui, birželio 26 d.

Pirmadienis – itin sudėtinga diena, kai neverta planuoti nieko sunkaus, sudėtingo. Tai sunkus, įtemptas, konfliktinis metas, itin nepalankus nuo 13 val. 29 min., kai prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Diena kupina maištingų nuotaikų, kai dėl niekų prisimenamos senos nuoskaudos, nusižengimai bei siekiama atsiteisti. Tai bus nervinga, neprognozuojama diena, kai gali nutikti, kas tik nori. Ir nesistenkite būti visur pirmi bei už kitus šaunesni.

Na, o kasdieniuose darbuose būtinas didelis atsargumas – gali gesti darbo technika (ypač kompiuteriai, telefonai, transporto priemonės), dingti reikalingiausi daiktai. Bus didelė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Ne laikas įsipareigoti svarbiuose dalykuose. Nepalanku kurti planus, pasirašinėti ilgalaikius susitarimus. Tikrinkite bet kokią jus pasiekiančią informaciją, ypač naujienas – galimi nesusipratimai. Saugokitės apgavikų, vagių. Būkite itin atidūs bei atsargūs vairuodami. Atsargiau ir su elektra bei elektros prietaisais, su modernia technika, ginklais, aštriais metaliniais įrankiais. Geriau vengti kelionių, nepirkti ryšio, transporto priemonių. Diena labiau bloga vyrams, vadovams, sportininkas, kariškiams. Labiau pasaugokite sveikatą. Didelė traumų tikimybė (labiau pažeidžiama galva, kojos). Galimi netikėti galvos, dantų, skausmai. Išauga insultų tikimybė. Labiau tikėtini konfliktai, nelaimingi atsitikimai, avarijos (darbe, buityje, kelyje). Būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai buvo pranašiški, susiję su jūsų sveikata, šeimine gerove, vaikais ir meile. Puiku buvo regėti žaliuojančius laukus, žydinčius augalus, prinokusius vaisius. Blogai – šaltį, rudenį, žiemą. Blogas ženklas: užkliūti einant, paslysti, nugriūti, purvu išsitepti – galite pražiopsoti gerą progą, jei užgriūva neplanuoti, smulkūs reikalai, kliudantys jūsų planams – didelės priklausomybės požymis, jei namuose tinkas imtų byrėti, grindys įlūžtų, parketlentė iškristų – nuostoliai, santykių su artimaisiais pablogėjimas, galite būti iš namų išguiti, jei nagas nulūžtų – nužiūrėjimo požymis, susipykti šeimoje – nesveikų, vampyriškų santykių tarp artimųjų požymis. Geras ženklas: išvysti elektros kibirkštis, jei lemputė perdegtų sprogdama – laukia netikėta sėkmė. Jei paukščio plunksna ant galvos užkristų – gera žinia. Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus iki 14 val. 46 min., tad svarbių reikalų tvarkymą reikėtų atidėti jau antrai dienos pusei; rekomenduojami geltoni, geltonai raudoni, rudi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis – pavojinga diena. Ne laikas teisti, aiškintis teisybę. Problemos dėl senų, neįvykdytų pažadų. Galite patirti stresą ir per artimą žmogų, sutuoktinį, dalykinį partnerį.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį labiau pasaugokite savo sveikatą bei darbo vietą. Bus didesnė traumų, nesėkmių tikimybė gamyboje, buityje.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį viskas gali pasirodyti geriau, nei yra iš tiesų, tad galite pasikliauti sukčiumi ar neišmanėliu, įsivelti į avantiūrą. Gali paaštrėti nesutarimai šeimoje, atsirasti naujų nesklandumų tarp įsimylėjusių. Būkite atidesni vaikų elgesiui – gali atsikartoti senos problemos.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį stabtelėkite, niekur nebeskubėkite. Verta atsiriboti nuo reikalų – ne laikas svarbiems profesiniams sprendimams. Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose, labiau padėti artimiesiems, ypač sutuoktiniui.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį nepasiduokite lengvabūdiškoms nuotaikos. Net jei jausitės puikiai –nerizikuokite. Ypač reikėtų vengti ką nors žadėti, skolinti pinigus ar vertingus daiktus. Galimi rūpesčiai dėl šeimos, dėl giminaičių.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį derėtų mažiau norėti, kaip ir tikėti sėkme ar gerais norais. Veikloje gali atsirasti naujų keblumų per partnerius. Ne laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu, jei neketinate skirtis. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus bei šeimos paslaptis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį gali tekti susidurti su provokacijomis – neskubėkite reaguoti. Ir būkite kuklesni, atsargesni – nieko neprašykite, nereikalaukite bei neprisiimkite jokių rimtų įsipareigojimų. Ir likite ištikimi tiems, kuriuos mylite.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį nesinervinkite – šiandien negali viskas klostytis taip, kaip reikia. Diena bus pakankamai komplikuota – galimi nenumatyti rūpesčiai veikloje.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis žada staigmenas, ir nebūtinai malonias. Gali tekti kai ką keisti jau paskutinę minutę. Partneriai, net draugai gali nepateisinti jūsų lūkesčių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis sudėtingas – gali išryškėti ilgai slėptos problemos darbe. Tik nesiimkite iš karto kažką sakyti, aiškintis – vargu ar būsite teisingai suprasti, deramai įvertinti. Pasikliaukite vien savimi ir būkite pasiruošę netikėtumams – vargu ar pavyks atlikti tai, ką esate suplanavę. Netinka karjeros klausimais kreiptis į vadovybę, spręsti reikalo finansavimo klausimą.

Vandenis (01 20–02 18). Nepasikliaukite kažkieno autoritetu, svetimomis, nepatikrintomis nuomonėmis, ir venkite garsiai sakyti savąją, taip pat už kažką laiduoti, tvirtinti dalykus, kurių nesate patikrinę. Galimi nemalonumai per iš toli atvykusius ar gyvenančius užsienyje žmones. 

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį gali tekti susitaikyti su neišvengiamybe ir atsisakyti senos svajonės. Labiau pasaugokite tai, ką turite. Didesnė traumų tikimybė. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą