Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, birželio 29 d.

Ketvirtadienis – gera diena susitelkti ties svarbiais veiklos uždaviniais, imtis sudėtingų darbų. Tai tas retas metas, kai įgyjamas vidinis tvirtumas, kai pavyksta suderinti savo troškimus, užmojus su realiomis galimybėmis bei rasti racionalų sprendimą tai įgyvendinti. Augs pasitikėjimas savo jėgomis ir tuo metu atsiras galimybių viską patiems savarankiškai sutvarkyti. Na, o jei seniai laukėte pagalbos iš šalies – jūsų lūkesčiai taip pat gali pasiteisinti.

Tiesa, diena nėra palanki piniginių ir turto reikalų tvarkymui. Netinkama investavimui. Nepalanku imti kreditą. Būtina didesnė atida dirbant su pinigais. Apskritai labiau pasaugokite pinigus, turtą – sukčiai, vagys bus aktyvesni. Iki 17 val. 32 min. derėtų imtis to, ką galima iš karto atlikti neatidedant. Vėliau tinkamas laikas atsiprašymams, taikymuisi. Diena nepalanki romantiškoms pažintims, meilės pasimatymui. Ne laikas ir aptarinėti santykius su mylimu asmeniu – bent laikinai pamirškite nuoskaudas, įtarimus, pretenzijas. Patartina būti atidesniems maisto kokybei – rinkitės kokybišką, lengvai virškinamą maistą. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, turtas, žuvį – sėkmę, paukščius – gera žinia, susitikimai su šauniais žmonėmis. Valgyti vaisius, uogas – naudingos pažintys, pagalba, plaukti – išsilaisvinsite iš priklausomybės. Ugnis – jėgų praradimas, pavojai, katastrofos, gyvatės, drakonai – liga. Blogas ženklas: netyčia stiklinį daiktą sudaužyti – vienatvė, galite netekti gero draugo, artimo žmogaus, jei saga ištrūktų – liga, jei raktas sulūžtų ar spyna sugestų – gresia skurdas arba giminaičio mirtis. Geras ženklas: dažnai nustebti, jei kas jums pokštą iškrėstų, jei paukštis ant palangės atsitūptų, nuo ryto būtų giedras dangus. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios blankios spalvos – melsva, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį kantrybė lems puikius rezultatus. Lūkesčiai pildysis, tiesa, kiek kitaip nei manėte. Seni draugai, partneriai pagelbės sprendžiant įvairias problemas.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį labiau įsiklausykite, ką sako antroji pusė bei dalykiniai partneriai. Patys galite apsirikti vertindami išgirtą informaciją, priimdami kardinalius sprendimus.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį nespręskite finansinių problemų, o jei vis tik teks apsispręsti – sutikite su tuo, ką siūlo. Šiandien palanku tvarkyti darbinius reikalus, tinka pereiti į kitą darbovietę ar pasirašyti naują darbo sutartį.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį vienaip ar kitaip, bet dabartinės problemos pagaliau ims spręstis. Tai sėkmės diena, kai verta imtis darbo problemų sprendimo. Deja, sėkmė nuo jūsų nusigręš, jei nuspręsite aiškintis meilės santykius.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį nuo jūsų mažai kas priklausys – mokėkite prisiderinti prie keliamų reikalavimų. Šiandien galite sulaukti palaikymo iš vyresnės kartos asmenų. Verta pasikalbėti su tėvais, su savo viršininku. Labiau pasaugokite pinigus bei gerus santykius su mylimu asmeniu.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį atgaunate jėgas, tvirtėja pasitikėjimas savimi, – jūs vėl optimistai ir su jumis tampa malonu bendrauti. Tai gera diena įvairiausių reikalų tvarkymui, dokumentų tvirtinimui, dalykinių ryšių užmezgimui. Būkite atidūs gautiems patarimams – jie padės jums išspręsti itin opias problemas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį geras laikas nuoširdiems bei darbštiems – grįžta užtarnautas atpildas. Palengvėle susitvarkys jums svarbus reikalas, tik nepraraskite kantrybės. Tiesa, diena netinkama rizikuoti finansiniu klausimu. Nepalanku ir veltis į naujas romantiškas pažintis.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį kai ką išvysite kitu kampu, kitaip apšviestą ir aiškiau suprasite, ko jums reikia, o ko per daug. Ir būkite atlaidesni, dosnesni aplinkiniams, ypač artimiesiems, jei nenorite, kad be reikalo liktumėte apkaltinti egoizmu.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį neverta užsiimti konkrečia veikla ar kažką iš esmės naujo pradėti. Nieko sunkaus neveikite. Tai ramybės, atsipalaidavimo metas. Ne pats geriausias laikas viešnagėms. Nepalanku veltis į naujus romantiškus santykius, ypač kelionės, viešnagės metu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis – persilaužimo diena. Praeities problemos savaime išnyksta, o jūs drąsiai žvelgiate į ateitį, nujausdami puikias perspektyvas. Tai jūsų jėgos metas – ženkite drąsų žingsnį.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį susitelkite ties svarbiais darbiniais klausimais, imkitės atsakingų užduočių. Ir nebijokite šiandien pažvelgti teisybei į akis. Jokių iliuzijų! Jūs pakankamai stiprūs, kad atlaikytumėte visus užgriuvusius išbandymus!

Žuvys (02 19–03 20). Vidinių nuostatų tvirtumas išveda iš dvasinės krizės. Ketvirtadienį aiškiai suvoksite, ko jums reikia bei kokiu keliu turite judėti. Svarbių reikalų tvarkymui, susitikimams su įtakingais asmenimis, dalykinėms kelionėms puikus laikas. Gautus pasiūlymus verta priimti. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą