Palmiros horoskopas sekmadieniui, rugpjūčio 6 d.

Sekmadienį geriau skirti saviems, šeimai. Tai pasyvus metas – netinka nieko naujo pradėti, kurti ilgalaikius planus, žadėti, įsipareigoti. Pasišvęskite namams, sutuoktiniui. Likite ištikimi. Ir būkite atidūs, kad nieko neįžeistumėte. Verta užsiimti tuo, ką darė jūsų tėvai, seneliai. Palanku prisiminti praeitį, mirusiuosius, už juos pasimelsti. Gerai ilgiau būti gamtoje, ypač aukštose vietovėse, kalnuose.

Sekmadienį pats geriausias laikas – nuo 10 val. 50 min. iki 12 val. 30 min. Deja, vakaras, ypač tarp 19 val. 30 min. ir 21 val. 10 min., sudėtingas, įtemptas, kai daugėja konfliktų, nelaimingų atsitikimų, avarijų. Sekmadienis – ne pats geriausias metas kelionėms, viešnagėms ar svečių, ypač iš toli, priėmimui. Būkite atidesni, atsargesni kelionėse, venkite naujų pažinčių, pasisaugokite vagių, sukčių, apgavikų. Nepatartina pirkti vertingus daiktus. Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Reikšmės įprastinės. Pildysis per kelias paras. Blogas ženklas: jei savas šuo gulėtų paslikas, staugtų – nelaimė šeimoje, nuskriausti šunį ar sutuoktinį – prarasti protėvių apsaugą, jei akmuo iš apsodo iškristų – nužiūrėjimo, šeimos iširimo požymis, jei sudužtų veidrodis ar laikrodis sustotų be aiškios priežasties – protėvių šauksmas, galima mirtis šeimoje. Geras ženklas: rasti žiedą su akmeniu – norų išsipildymas, jei prieitų draugiškas nematytas anksčiau šuo ar savas šuo be jokios priežasties loja be perstojo – esate saugomi mirusių protėvių.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadieniui daug neužsibrėžkite, kitaip diena taps sudėtinga. Kažkokioms svajonėms bus lemta taip ir likti svajonėmis. Tačiau ar pastebėjote, kiek puikių dalykų praleidžiate pro šalį, jais nepasidžiaugę, nepasinaudoję?

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį būkite atidesni, švelnesni tiems, kas jus myli, pasidžiaukite savo namais, šeima, vaikais, sutuoktiniu (net jei to nesinorės daryti) – nė nepajusite, kaip atgausite jėgas bei optimizmą.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį likite sąžiningi mylimam žmogui ar sutuoktiniui.

Vėžys (06 22–07 22). Ypač sekmadienį derėtų vengti ginčų su vyresniais namuose – labiau gerbkite jų nuomonę, apsisprendimą. Kita vertus, ne pats geriausias laikas užsiimti vaikų (sutuoktinio) auklėjimu.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį nepasiduokite nostalgiškam grauduliui dėl didelių, gražių dalykų, tobulos meilės – tai paskatins nusivilti tikrove bei apkartins poilsį. Naudinga būtų dažniau prisiminti praeities pamokas.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį labiau pasirūpinkite, kad jūsų sutuoktinis ar mylimas žmogus šalia jaustųsi saugiai – galite išprovokuoti konfliktą, be reikalo sukelti pavyduliavimą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį nepraleiskite progos peržengti per savo ambicijas ir nusileisti antrajai pusei.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį bus sveika nepastebėti artimųjų trūkumų! Diena bus puiki sveikatingumo procedūroms.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis taps labiau sudėtingas, jei velsitės į ginčus su artimaisiais, imsite jiems moralizuoti. Deja, būsite linkę ne visai teisingai įtarinėti mylimą žmogų, sutuoktinį, savo vaikus. Kita vertus, jūsų elgesys jiems taip gali sukelti įtarimų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį jūsų nuotaikų kaita ne tik stebins, bet ir vargins jus pačius bei artimuosius: čia švytėsite džiaugsmu, čia be priežasties susikrimsite. Tai ne pats geriausias metas ir turistiniams žygiams. Raskite tądien sau įdomų užsiėmimą, kad neliktų laiko pasiduoti emocijoms, įsivelti į santykių aiškinimąsi. 

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį bus itin svarbus taktas bei kantrybė bendraujant, jei nenorite, kad prislėgtų (ilgesniam laikui) nesutarimai su antrąja puse, artimaisiais. Nesileiskite į ginčus ir nesistenkite primesti savo nuomonės. 

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis bus ramesnis, jei mokėsite lanksčiai persiorientuoti bei nepykti ant artimųjų ar draugų. Labiau tądien pasaugokite savo sveikatą bei sutuoktinio gerą ūpą. Nors nesklandumai bus nereikšmingi, bet dėl to nemenkai jaudinsitės artimiausiomis dienomis. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą