Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugsėjo 6 d.

Trečiadienis – labiau aktyvus, net agresyvus metas, siejamas su kovingomis moterimis, ginančiomis vaikus, šeimą, namus. Palanku kovoti už teisybę, teisųjį reikalą, nutraukti nereikalingus ryšius, mesti iššūkį priešui, drąsiai įvardinti nusikaltimus, skriaudiką. Būtina ryžtinga pozicija – dera nugalėti baimę, abejones ir kovoti iki galo. Priešingu atveju į kovą nesivelkite.

Diena palanki bendravimui, pasikeitimui informacija. Tinka kažko mokytis, dalintis sukaupta patirtimi. Palanku kažką daryti rankomis. Ką nors pradėjus, bus svarbu užbaigti. Vyrams derėtų būti atidesniems savo antrajai pusei. Beje, tai tas metas, kai nepalanku asistuoti svetimoms moterims. Palankus metas pirkti rudens (bet ne žiemos) avalynę. Netinka ilgai miegoti, daug valgyti. Negerai skinti gėles, genėti, kirsti, rauti krūmus, medžius. Tinka naikinti parazitus. Iš antradienio į trečiadienį sapnai pranašiški, tačiau pildysis negreitai. Gerai buvo regėti mirusiuosius – apsauga, medžius, gėles – laimė, meilė, žvaigždes – sėkmė, skalsa. Blogai kažką valgyti ar maistą gaminti, gerti svaigalus, matyti save nuogą. Blogas ženklas: jei nukritęs aštrus daiktas įsmigtų ar namuose kas sulūžtų, imtų tinkas byrėti, parketlentė iškristų – nesantaika namuose, gresia šeimos iširimas, jei nagas nulūžtų – liga, jei drabužis ar batas suplyštų – apsaugos praradimas, jei dantis nuskiltų – nuostoliai, jei durys neatsirakintų, raktas sulūžtų ar jį pamesti, išlieti pieną. Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daiktų – išspręsite sudėtingą problemą, netyčia įsipjauti, įsidurti – sunkus, tačiau reikalingas išsiskyrimas. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas svarbių reikalų tvarkymui, tiesa, nepalankus naujų darbų pradžiai; patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį galite išgirsti svarbių dalykų, kurie padės suprasti anksčiau padarytų klaidų priežastis, rasti būdų tai atitaisyti bei apsisaugoti nuo panašių klaidų ateityje. Diena palanki senų ryšių – dalykinių, asmeninių, giminiškų, – atnaujinimui.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį likite saikingi ir atsargūs: gali klaidingai pasirodyti, kad esate pakankamai stiprūs ir galite rizikuoti bet kuo. Nebūkite lengvabūdiški su pinigais, neskubėkite juos išleisti. Vis dėlto ši diena nebloga kažką vertingo nupirkti šeimai, namams.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį nepraraskite realybės jausmo: mokantiems įsiklausyti į vidaus balsą diena bus naudinga – šiuo metu pergalė nuo pralaimėjimo, laimė nuo nelaimės – tik per vieną žingsnį.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis apgaulingas – verta pailsėti, atsakingus reikalus perkeliant penktadieniui. Nepriimkite svarbių sprendimų, ypač jei kas mėgins apeliuoti į giminystės (kaimynystės) ryšį, draugiškumą – nesistenkite būti visiems geri.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį nebūkite tiesmuki bei pragmatiški: šiuo metu Liūtams bus sunku suprasti, kas yra tikroji nauda bei sėkmė. Ir neieškokite tiesių bei paprastų kelių tikslams pasiekti. Beje, prisiminkite senus, patikrintus receptus sprendžiant opius klausimus.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį sustokite, neskubėkite nieko keisti ar kažko atsisakyti. Diena nebloga kreiptis į aukštus, įtakingus asmenis su savo projektais, pasiūlymais, nors geriau tai atidėti rytdienai ar penktadieniui. Beje, gali atsiskleisti nepatikimi partneriai – tiek dalykiniai, tiek asmeniniai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis geras kelionėms, susitikimams su įtakingais, svarbiais žmonėmis. Norėdami laimėti patinkančio asmens dėmesį kreipkitės į šį žmogų prašydami jus pamokyti, jums patarti. Svarbiems susitarimams bus tinkama tik rytdienos pavakarė.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį stresai galimi, tačiau kaip netikėtai jie užpuls, taip nelauktai ir išgaruos. Deryboms, susitarimams, piniginių, turto reikalų tvarkymui, dokumentų pasirašymui nepalankus metas – geriau atidėti penktadieniui.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis leis tarsi iš šalies pažvelgti į savo klaidas, silpnas vietas. Mąstykite, kaip reikėtų persiorganizuoti naujam veiklos bei gyvenimo etapui, kai bus sunkiau kažką paskubinti, sulaukti norimų rezultatų. Neblogas laikas deryboms, taip pat taikymuisi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį, jei pritrūks atidumo smulkmenai ar stigs metodiškumo, nieko nepešite. Pasistenkite nepriekaištauti dėl niekų vaikams bei mylimam asmeniui. Verta užsiimti savo sveikata. Gerai tvarkytis namuose.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį nepraraskite saiko vertindami perspektyvas, ypač finansines, o taip pat vaikų sugebėjimus: jie neturi tapti nerealizuotų ambicijų auka. Nevertėtų atskleisti savo ketinimų aplinkiniams bei mylimam žmogui, taip pat aiškintis santykių su sutuoktiniu. 

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį nesiblaškykite dėl dalykinių problemų – perkelkite šiuos reikalus penktadieniui. O šiandien susitelkite ties artimųjų rūpesčiais, šeimos reikalais. Pasikalbėkite atviriau su vaikais, sutuoktiniu. Tiesa, per dideli reikalavimai artimiesiems gali pakenkti – nepamirškite, kad šiuo metu esate veikiami perfekcionizmo demonų. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą