Pirmadienis palankus įvairiems susitikimams ir deryboms

Pirmadienis palankus dirbti su informacija, įvairiems susitikimams, deryboms, ilgalaikiams susitarimams tvirtinti. Tiesa, diena nepalanki tolimoms kelionėms, susitikimams su užsieniečiais. Nepalanku tvarkyti ir teisinius reikalus. Tądien bus didesnė traumų (ypač dėl kritimo, susidūrimo) tikimybė.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, tačiau susiję ne tiek su jumis, kiek su aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei kas nors netyčia vandeniu aplietų, patiems sulyti – jūsų paslaptis gali išaiškėti; pačiam išlieti vandenį – galimos apkalbos, susijusios su jūsų artimaisiais; jei išsipeštų daug plaukų šukuojantis, jei suplyštų avalynė.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas; jei paukščiukas paženklintų jus ar jūsų daiktą – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas užsiimti senais reikalais; patartina nešioti ryškių spalvų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis aktyviai veiklai nėra palankus, tinkamas nebent konfidencialiems reikalams tvarkyti.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis puikus – jums seksis tvarkyti reikalus. Tai gera proga šnektelėti su svarbiais žmonėmis dėl jūsų veiklos, karjeros.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis daug kuo sėkmingas, ir tai puiki diena tvarkyti darbo reikalus. Palanku ieškoti tinkamos darbo vietos, susitikti su būsimu darbdaviu, pasirašyti darbo sutartį.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis puikus – tai palankiausia kitos savaitės diena, puikiai tinkama tiek dalykiniams reikalams tvarkyti, tiek asmeninėms problemoms spręsti.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis įtemptas, bet palankus mokesčių, draudimo reikalams tvarkyti, skolų problemoms spręsti.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis palankus partneriškiems susitikimams ir susitarimams, teisiniams reikalams tvarkyti. Palanki proga su sutuoktiniu pasikalbėti apie tuos dalykus, kuriuos esate linkę nutylėti, nuslėpti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis tinkamas darbo reikalams tvarkyti, darbo sutarčiai pasirašyti. Geras laikas sveikatai pasitikrinti.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite. Beje, diena gera su šeimos nariais, ypač vaikais, pasikalbėti apie sveikatos stiprinimą. Tinkamas laikas su šeima aptarti ir remonto klausimą.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis tinkamas užsiimti namų, šeimos reikalais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti. Beje, raskite laiko daugiau pasikalbėti su tėvais, seneliais – galite išgirsti kai ką vertingo.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis tinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Tinkamas laikas įsigyti vertingesnių daiktų.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis – aktyvus metas, kai verta susitelkti į svarbius reikalus. Eikite, darykite, prašykite, pakovokite už jums svarbų reikalą. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti – nieko neatidėliokite, artėja nepalankus metas.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą