Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 7 d.

Ketvirtadienį iki 14 val. 54 min. tęsis nepalankus ankstesnių dienų laikas, netinkamas svarbių darbo reikalų tvarkymui, atsakingų sprendimų priėmimui, naujų darbų pradžiai.

Tačiau vėliau – puikus metas be jokių apribojimų, tinkamas svarbiems susitikimams bei susitarimams, sandoriams. Palanku apjungti jėgas, tvirtinti darbines, socialines, politines sąjungas. Tai bus ir gera proga talkų organizavimui – naudinga kažko bendrai imtis. Bus palankūs ir romantiški pasimatymai bei pažintys. Šiandien palanku keistis darbine informacija, dalintis patirtimi. Geras laikas imtis savarankiškai kažko mokytis ar lankyti kvalifikacijos kėlimo kursus. Gera proga dvejojantiems, ką rinktis. Vakare tinka mesti burtus ties savo namų slenksčiu, siekiant apsispręsti, kuris sprendimas teisingesnis. Senovės Persijoje darydavo taip: išėję laukan mesdavo burtą (galima monetą, kauliuką ar dar kokį sutartinį daikčiuką) atgal per savo namų slenkstį (prieš tai nusprendę, kuri pusė ką reiškia). Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo reikšmingesni moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus – jų laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas. Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų. Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs blankūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis po 15 val. – naudingų susitikimų, patarimų, pasiūlymų bei susitarimų, sandorių metas. Galite susidurti ir su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį nuo 15 val. verta spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Tai geras metas susitikti su rėmėjais, kreditoriais, spręsti uždarbio klausimą su vadovybe.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis sėkmingas – labiau pasitikėkite savimi. Tik labai neskubėkite, niekur nesiveržkite iki 15 val. – galite padaryti klaidų, pakenksiančių karjerai.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį netinka nieko naujo pradėti, skolinti pinigus. Viltis – apgaulingas dalykas: imkitės tik to, dėl ko esate tikri. Jei kas nesiseka, galite drąsiai atidėti penktadieniui.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį ieškokite bendraminčių, pagalbininkų – kažkas iš jūsų bičiulių tikrai jums naudingai pasitarnaus. Nuo 15 val. palankus metas bendradarbiavimo užmezgimui, gerai parengtų sutarčių, sandorių tvirtinimui.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį, jei nesate tikri dėl savo veiklos kokybės, geriau nesirodyti šefui bent jau pirmą dienos pusę – jūsų trūkumai, nesąžiningumas gali paaiškėti. Nuo 15 val. tinka priimti svarbius profesinius sprendimus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį iki 15 val. daug nereikėtų tikėtis – būkite kuklesni. Vėliau geras laikas rimtam pokalbiui su šefu. Gautus pasiūlymus priimkite. Tinkamas laikas aptarinėti veiklos klausimus su užsieniečiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis – sunki, įtempta diena. Nieko nedarykite, nepriimkite svarbių sprendimų, kol nenusiraminsite. Nerizikuokite nei pinigais, nei savo sveikata ar turtu.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį nereikia veržtis į priekį – stenkitės savo darbo tempus lėtinti. Bus prasminga ne kažką naujo įsisavinti, o tobulinti, vystyti, kas pasiekta. Nuo 15 val. palankus metas bendradarbiavimui, partneriškų santykių užmezgimui. Būkite atidūs sutuoktinio bei kolegų, partnerių, šefo pastaboms ir patarimams. Vakaras palankus taikytis su antrąja puse. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Gera žinia: ketvirtadienį nuo 14 val. 54 min. baigsis jums itin nepalankus metas. Deja, iki to laiko dar galite sulaukti pretenzijų dėl savo darbo kokybės iš vadovybės ar kolegų. Nesiginčykite, taisykite klaidas. 

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį būsite energingi, kūrybingi. Tiesa, viską derėtų daryti kokybiškai, sąžiningai. Po 15 val. sėkmės, pripažinimo ims daugėti. Antra dienos pusė – palankus metas romantiškiems pasimatymams bei pažintims. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis nepalankus aktyviai veiklai. Bent jau nieko naujo nesiimkite, nerodykite iniciatyvos. Tiks tvarkyti senus, nebaigtus reikalus, o po 15 val. pamėginti padaryti tai, kas anksčiau nepavyko. Nepatartina vykti į keliones, nepalankios viešnagės. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą