Naujų darbų nepradėkite – atidėkite kitai dienai

Nusiteikite darbui, venkite nereikalingo bendravimo, nepasiduokite svetimai nuomonei ir nekurkite iliuzijų. Kad ir kuo užsiimsite, turite būti gerai informuoti, likti ramūs ir objektyvūs. Tai nėra tinkamas laikas avantiūroms (tiek darbo reikaluose, tiek meilėje). Bus sunku iš karto teisingai įvertinti šios dienos įvykius, informaciją (ypač finansinę) – viską nuosekliai ir atidžiai tikrinkite, nerizikuokite. Ne laikas svarbiems sprendimams priimti. Iš esmės naujų darbų nepradėkite – atidėkite kitai dienai. Netinkamas laikas ir svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams, pinigų skolintis arba grąžinti. Pasisaugokite sukčių, nebūkite patiklūs tarpininkams – būsite labiau įtaigūs, patiklūs. Diena nepalanki pinigų skolinti ir skolintis, taip pat juos gražinti. Netinkamas laikas jokiems susitarimams.

Šįryt 9 val. 34 min. Merkurijus įeis į Avino ženklą, kuriuo judės ilgai, net iki gegužės 13 d. Kai Merkurijus juda Avinu, dominuoja nauja informacija, naujos idėjos, nauji projektai – bus puiki proga išjudinti įstigusį perspektyvų reikalą. Kūrybingas metas – į galvą šaus fantastiški sumanymai. Tik bus svarbu nesureikšminti savo užmojų, deramai įvertinti sėkmingus kitų sumanymus, nepaprastas mintis. Bendravimas, deja, gali tapti pernelyg tiesmukas, netaktiškas. Iš pirmadienio į antradienį sapnai reikšmingesni moterims. Kova, ginklai reikštų pergalę, išaukštinimą. 

Blogas ženklas: jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, jei laikrodis sustotų ar imtų vėluoti, juodą katę sutikti, jei rytą kristų peilis, šakutė.

Geras ženklas: jei laikrodis skubėtų, jei virš jūsų dažnai šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti; palankūs neryškūs aprangos atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Nemaloni diena, bet susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis dėl niekų, o apie rimtus dalykus paprasčiausia negalvokite. Neskubėkite garsiai reikšti savo nuomonės, būkite atsargesni kelyje. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, santūriau išlaidaukite.

Jautis (04 21–05 20). Neblogas laikas dvejonėms spręsti – būsite gana objektyvūs aplinkiniams ir griežti sau. Patartina nusileisti ginčytinu klausimu antrajai pusei.

Dvyniai (05 21–06 21). Tai sėkminga proga sudėlioti visus taškus dalykiniuose reikaluose, taip pat draugiškuose santykiuose. Tik venkite daryti skubotas išvadas.

Vėžys (06 22–07 22). Ganėtinai palankus metas, tvarkykite reikalus, kuriems nereikia daug bendrauti, įsipareigoti. Puiki diena kūrybiniam darbui. Vakaras geras meilės pasimatymui.

Liūtas (07 23–08 22). Jei iš karto reikalas nepajudės, palikite jį ramybėje. Jums gali padėti artimas draugas, giminaitis. Nepraleiskite pro ausis vyresnio amžiaus žmonių patarimų.

Mergelė (08 23–09 22). Dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas – venkite žadėti, įsipareigoti, ypač finansiniuose reikaluose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti – ieškokite trūkumų. Galite sugalvoti tinkamą išeitį esamoms materialinėms problemoms išspręsti.

Skorpionas (10 24–11 22). Jūsų nerimas palengvėle sklaidosi, gerėja savijauta. Ir vėl jūs kupini naujų sumanymų, kuriuos netrukus galėsite įgyvendinti. Verta priimti gautus dalykinius pasiūlymus, tiesa, ši diena nėra palanki susitarimams, sandoriams tvirtinti.

Šaulys (11 23–12 21). Nereikėtų ko nors svarbaus imtis, pradėti naujų darbų. Neįsivelkite į intrigą darbe. Venkite bendravimo, ypač su jums nemaloniais asmenimis, neužmegzkite naujų pažinčių. Taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors draugai bus pasiruošę jums padėti, vis dėlto šiandien geriau apsieiti be kitų pagalbos. Svarbų apsisprendimą irgi priimkite savarankiškai – draugai gali netyčia suklaidinti, ypač jei reikalas bus susijęs su pinigais.

Vandenis (01 20–02 18). Būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams ir tai padės apsispręsti, ko reikia, pasirinkti ką nors viena. Vis dėlto neskubėkite pranešti apie savo apsisprendimą – palaukite bent jau rytdienos.

Žuvys (02 19–03 20). Tai palankus metas – jus remia ir palaiko įtakingi asmenys. Vis dėlto nebus gerai priimti kažkieno pagalbą – įsivelsite į priklausomybės pančius. Gera diena vykti į tolimą kelionę.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą